Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Jongen (8) zwaargewond na aanrijding met tractor

Een jongetje van acht is maandagochtend in zijn woonplaats Vierlingsbeek ernstig gewond geraakt nadat hij op de fiets werd aangereden door een tractor. De jongen liep zwaar lichamelijk letsel op, maar hij is niet levensgevaarlijk gewond geraakt, zo laat de politie weten. De bestuurder van de tractor zou achteruit hebben gereden toen hij de jongen raakte.

Lees meer

Jongen (15) zwaargewond bij steekpartij op bruiloft in Rijsbergen, twee Belgen aangehouden

Een Belgische jongen van 15 is zondagavond zwaargewond geraakt bij een steekpartij aan de Bredaseweg in Rijsbergen. De politie heeft twee mannen uit Lokeren aangehouden.

Lees meer

Coronanieuws: 797 nieuwe besmettingen, waarvan 86 in Brabant

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van al het nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Spoor van muntgeld gevonden na gewapende overval op broodjeszaak Subway

Een filiaal van broodjeszaak Subway aan de Aalsterweg in Eindhoven is zondagavond rond negen uur overvallen. Twee overvallers bedreigden een medewerker met een mes.

Lees meer

Man fors mishandeld bij verkeersruzie: slachtoffer (48) bewusteloos op de snelweg gevonden

Een automobilist van 48 uit Nieuwegein is zondagavond rond acht uur bewusteloos naast zijn auto gevonden op de snelweg A16. Zijn gezicht was opgezwollen en enkele tanden waren uit zijn mond geslagen. Dit meldt de politie maandagochtend. Volgens de politie is de man fors mishandeld na een verkeersruzie. De dader is spoorloos.

Lees meer

Man zwaait met mes, politie lost waarschuwingsschoten

Een man heeft zondagavond rond negen uur met een mes gezwaaid op de Van Thienenlaan in Eindhoven. Volgens de politie liep hij schreeuwend door de straat. De man wilde het mes niet laten vallen, waarop de politie twee waarschuwingsschoten afvuurde.

Lees meer

'Miniatuurversie' van Effe noar Geffe stijf uitverkocht: 'Mensen willen weer iets leuks doen'

Dit jaar waren er geen 20.000 bezoekers die naar Effe noar Geffe kwamen, maar slechts tweeduizend. De coronacrisis maakt een normale editie in het dorp onmogelijk. Alleen helemaal niets organiseren zagen ze niet zitten en dus werd kwam er Effe vur Geffe. Hetzelfde festival in het klein, speciaal voor de eigen inwoners.

Lees meer

Lex Immers bikkelt en ramt bij zijn debuut voor NAC

Lex Immers heeft zondagavond zijn debuut gemaakt voor NAC in de wedstrijd tegen Helmond Sport. In Helmond won de Bredase ploeg voor duizend toeschouwers met 2-0 op sportpark De Braak. En dat is wel even iets anders dan een volle Kuip. "Het maakt mij niet uit, ik ben een voetballiefhebber", zegt routinier Immers (34).

Lees meer

Gewonde bij schietpartij in Veldhoven, verdachten van 19 en 20 aangehouden

Bij een schietpartij zondagavond in Veldhoven is een slachtoffer (19) gewond geraakt. Dit laat de politie maandag weten. Twee verdachten van 19 en 20 jaar zijn zondagnacht aangehouden in Helmond. Het slachtoffer liep een schotwond op aan zijn been.

Lees meer

Niets dan lof over nieuw seizoen Undercover, fans moeten wel week wachten op volgende aflevering

Fans van de immens populaire serie blijken heel erg blij dat ze zondag eindelijk naar het langverwachte tweede seizoen konden kijken. Over de eerste aflevering hebben fans niets dan lof, blijkt op Twitter. Het enige minpuntje volgens de Twitteraars: dat liefhebbers een week moet wachten op de volgende aflevering.

Lees meer

Opnieuw twee nertsenbedrijven besmet: teller staat op vijftig

Opnieuw zijn twee nertsenbedrijven besmet met het coronavirus. Daarmee komt het totale aantal besmette nertsenbedrijven volgens het ministerie van Volksgezondheid op vijftig. De nieuwe besmettingen zijn vastgesteld op bedrijven in Deurne en Wilbertoord.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant