Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Vrouw mishandeld en aangerand bij speeltuin in Eindhoven

Een vrouw is zondagmiddag aangevallen met een glazen fles achter het speeltuintje aan de Koning Arthurlaan in Eindhoven. Ze liep snijwonden op aan haar gezicht. Volgens de politie is de vrouw mogelijk ook aangerand.

Lees meer

Coronanieuws: 73 coronapatiënten in Brabantse ziekenhuizen

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste nieuws rond de coronacrisis. De coronacrisis kost waarschijnlijk honderdduizenden Nederlanders hun baan en zet de economische vooruitgang jaren terug, zo voorspelt De Nederlandsche Bank (DNB),

Lees meer

Wilma uit Den Bosch woedend op Transavia: 'Vlucht geannuleerd en omboeken mag niet'

Het had een heerlijke vakantie moeten worden, met het hele gezin naar de Spaanse zon. Maar Wilma Kloot-Lievaart uit Den Bosch kreeg donderdag plotseling te horen dat haar vlucht naar Alicante werd geannuleerd. Omboeken mag niet van Transavia. En dus dreigt haar vakantie in het water te vallen.

Lees meer

Drie paarden overleven instortende stal in Goirle

Een paardenstal aan de Abcovensedijk in Goirle is zondagavond ingestort. Op foto’s is te zien dat er van de voorkant van de stal vrijwel niets meer over is.

Lees meer

Stomdronken vrouwen bezorgen politie handenvol werk in Best

Twee dronken vrouwen hebben de politie zondagnacht flink wat werk bezorgd in Best. Vooral de bijrijdster van de dronken automobiliste maakte het bont.

Lees meer

Aspergeseizoen is bezig aan zijn laatste weken: 'Het was bijzonder, extreem en moeilijk'

Tegen de pui van het winkeltje van Aspergebedrijf Verhoeven in Cromvoirt staat een bord. De uitgelopen letters laten aan passanten weten dat het aspergeseizoen van 2020 bijna voorbij is én wanneer de winkel weer dicht gaat. 'Wij zijn open tot 28 juni', is de mededeling. En dan zit het loodzware seizoen er weer op.

Lees meer

Aanhanger vol glasplaten gekanteld bij Aarle-Rixtel

Een aanhanger met glasplaten is maandagmorgen gekanteld op de N279 bij Aarle-Rixtel. De weg lag bezaaid met glasscherven.

Lees meer

Knuffelbeer Ruud kan niet geloven dat 'uitgemolken' Big Brother terugkomt op tv

Als de makers van Big Brother rond de terugkeer van de realityserie op tv iets willen met 'lekker even knuffelen'-Ruud dan moeten ze hiervoor 'flink betalen'. Dat zegt de Bredanaar maandagochtend in het programma Wakker! op Omroep Brabant radio. Eigenlijk kan hij niet geloven dat het in zijn woorden 'uitgemolken' programma na jaren weer terugkomt op tv. "Onvoorstelbaar!"

Lees meer

Coronanieuws zondag: 'Anderhalve meter niet te doen in horeca', geen nieuwe coronadoden in Brabant

In dit liveblog hielden we je zondag op de hoogte van het laatste nieuws rond de coronacrisis.

Lees meer

Rijsbergse duiker (65) komt om het leven in Scherpenisse

In het water langs de Gatweg in het Zeeuwse Scherpenisse is zondagochtend een duiker om het leven gekomen. Het gaat om een 65-jarige man uit Rijsbergen.

Lees meer

Vliegtuig van kustwacht krijgt klapband tijdens landing op vliegbasis Eindhoven

Een vliegtuig van de kustwacht heeft maandag een klapband gekregen tijdens de landing op vliegbasis Eindhoven. Er is niemand gewond geraakt.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant