Openen in browser

        

Sandra hield hand vast van slachtoffer (20) fatale buggy-crash

Het zijn momenten die Sandra nooit meer zal vergeten. Na het hevige ongeluk met een crossbuggy in Raamsdonksveer afgelopen vrijdag, hield zij de hand van de oudste broer vast. Het mocht niet baten, het slachtoffer (20) overleed diezelfde dag aan zijn verwondingen. "Ik voelde hem koud worden."

Lees meer

Horeca Eindhoven niet bang voor straf na voetbalwedstrijd op grote schermen

Terwijl PSV zaterdagavond in de Johan Cruijff Arena de eerste prijs van het seizoen binnensleepte, werd ook in de meeste kroegen op het Stratumseind in Eindhoven een bescheiden feestje gevierd. Mét grote schermen, waar de gemeente nog altijd geen toestemming voor geeft. "Het was tijd voor een statement."

Lees meer

Vaccinatie zonder afspraak nu ook mogelijk in Brabant

Mensen uit Den Bosch en omstreken kunnen vanaf 16 augustus een coronaprik krijgen zonder afspraak. GGD Hart voor Brabant wil hiermee de vaccinatiegraad in de regio verder vergroten.

Lees meer

Jongeren met maskers en bivakmutsen op de vuist, tiener (16) aangehouden

Een groep jongeren met maskers en bivakmutsen op, heeft zaterdagavond klappen uitgedeeld in twee straten in Sint-Oedenrode. Zeker één jongen kwam met een forse hoofdwond in het ziekenhuis terecht. Die liep hij op na een klap met een moersleutel.

Lees meer

Man (37) in been geschoten, recherche onderzoekt kapotte Mercedes

In een woning in een appartementencomplex aan de Schutskampstraat in Den Bosch is maandagochtend een man gevonden met een schotwond in zijn been. Het gaat om een 37-jarige man. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is onbekend of de man ook de bewoner van het appartement is.

Lees meer

Coronanieuws: 263 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

Ook deze maandag houden we je via dit liveblog op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus, in én buiten Brabant.

Lees meer

Bestuurder vlucht na aanrijding in Helmond en laat fles lachgas achter

Een automobilist is gevlucht nadat die zondagavond betrokken was bij een botsing met een andere auto in de Burgemeester Van Houtlaan in Helmond. In de auto van de gevluchte bestuurder lag een fles lachgas.

Lees meer

Nerveuze man (21) heeft onderbroek vol speed en heroïne

53 zakjes met amfetamine (speed) en heroïne kwamen er zondagmiddag tevoorschijn uit de onderbroek van een 21-jarige man uit Lepelstraat. Dat gebeurde bij een politiecontrole op de Kastanjelaan in Bergen op Zoom. Het kenteken van zijn auto was al bekend bij de politie vanwege het dealen van drugs.

Lees meer

Mishandeling Renesse: jongeren uit Kaatsheuvel en Zevenbergen opgepakt

Vijf jongeren uit onder meer Kaatsheuvel en Zevenbergen zijn maandag aangehouden in de Zeeuwse badplaats Renesse na een vechtpartij. Kort na middernacht werd een 17-jarige jongen uit Dordrecht zomaar geslagen door een groep jongeren. Na een ruzie gingen vijf jongeren er in een auto vandoor.

Lees meer

Zundert zweeft tussen hoop en vrees over doorgaan van het bloemencorso

In Zundert kijken ze met hoop én een beetje vrees uit naar de (corona)persconferentie van komende vrijdag. Op notabene vrijdag de 13e – komende vrijdag – gaat het kabinet bekendmaken of er versoepeld kan worden of niet. Indirect maakt het kabinet dan ook bekend of er een corso door de straten van Zundert kan rijden, of dat er geen optocht komt en de buurtschappen de wagens alleen mogen tentoonstellen.

Lees meer



Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan