Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Zware rechtervoet: automobilist geflitst met 209 per uur op de A59

Bestuurders met een zware rechtervoet zijn van alle tijden. Daar weten de agenten van de Verkeerspolitie Zeeland-West-Brabant alles van. Zondag werd er opnieuw een veelzeggende foto geplaatst op hun Twitteraccount.

Lees meer

Coronanieuws: 775 nieuwe besmettingen in Brabant, 158 minder dan zondag

In dit liveblog houden we je maandag op de hoogte van het laatste nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

A27 bezaaid met sla en boerenkool: 'Uren aan het opruimen geweest'

De A27 bij Bavel was zondagnacht bezaaid met groente. De sla en boerenkool lag rond een uur 's nachts in de buurt van het viaduct van de Deken Dr. Dirckxweg in Bavel.

Lees meer

Politie is woedend over 'zieke en misselijkmakende' teksten van jongerenafdeling BIJ1

Misselijkmakend. Kwetsend. Schandalig. Ziek. In alle geledingen van de politie is met woede en afschuw gereageerd op een Instagrambericht van Radicaal, de jongerentak van de Amsterdamse politieke partij BIJ1. Daarin worden opruiende teksten over de politie verspreid.

Lees meer

#Nietgaygenoeg: Nigeriaanse lesbienne wordt na aanval met kokend water mogelijk het land uitgezet

De Nigeriaanse lesbienne Happy werd deze zomer op het asielzoekerscentrum in Gilze overgoten met kokend water vanwege haar geaardheid. Nu dreigt ze het land uit te worden gezet omdat de Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND) haar niet geloofwaardig vindt als LHBT-vluchteling.

Lees meer

'Levensgevaarlijk', quadrijder (19) scheurt met 80 per uur tussen wandelaars in het bos door

Een 19-jarige quadrijder heeft zondagmiddag rond vier uur in de bossen tussen Hilvarenbeek en Goirle volgens de politie voor levensgevaarlijke situaties gezorgd. De man scheurde met de quad met meer dan tachtig kilometer per uur tussen wandelaars door. Zo probeerde hij te ontkomen aan een boa die hem wilde controleren.

Lees meer

Reusachtige bromtol van rotonde gehesen in Oosterhout

De reusachtige bromtol op de rotonde van de Weststadweg in Oosterhout is zondagavond met enkele kranen van zijn plek gehaald. Het 8000 kilo wegende gevaarte werd in delen op een dieplader getakeld. De drukke weg en het kruispunt worden de komende maanden aangepakt. Ook het kunstwerk krijgt een opknapbeurt en draait vanaf juli 2021 weer zijn rondje mee op de kruising.

Lees meer

Kroegeigenaren schrikken zich rot van massale politie-inzet tijdens online bingo-avond

Broers Kees en Piet van Strijp keken zaterdagavond vreemd op toen er opeens zeven politie-auto's voor hun café in Sint Hubert stonden. De twee kroegbazen waren bezig met een online liedjesbingo-avond totdat agenten daar abrupt een einde aan maakten. "Mag dit nog wel of niet?", vragen ze zich nu af.

Lees meer

Inval bij natuursteenhandel in Asten, onderdeel van groter drugsonderzoek

De FIOD en de douane hebben maandagochtend een inval gedaan bij natuursteenhandel Slema aan de Van Kuppenveldweg in Asten. De actie maakt onderdeel uit van een groter drugsonderzoek, zo laat een woordvoerder van het Landelijk Parket aan Omroep Brabant weten. Meer informatie over de actie kan ze nog niet geven.

Lees meer

PSV heeft in slordig Brabants onderonsje geen moeite met Willem II

PSV heeft zondagavond geheel volgens traditie weinig moeite gehad met Willem II. In eigen huis zijn de Eindhovenaren al jarenlang de baas tegen de Tilburgse ploeg. Het werd uiteindelijk 3-0, maar wat viel er buiten de doelpunten op in het Philips Stadion?

Lees meer

Ongeluk met drie auto's op A2 bij Boxtel

Een ongeluk met drie auto's op de A2 bij Boxtel zorgde maandagochtend iets voor acht uur voor vertraging in de richting Den Bosch. Twee rijstroken waren even dicht, zo meldde de ANWB.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant