Openen in browser

        

Groepsverkrachting Den Bosch: slachtoffer vluchtte land uit na bedreigingen

Een van de meisjes die twee jaar geleden slachtoffer waren van een vermeende groepsverkrachting in Den Bosch, heeft korte tijd in het buitenland gewoond. Dit vanwege 'bedreigingen en verwijten' van familie en vrienden van de verdachten. Het meisje, destijds 15 jaar, gaf vrijdag een emotionele verklaring voor de rechtbank van Den Bosch.

Lees meer

Niemand ontsnapte ooit uit EBI en dat komt door deze veiligheidsmaatregelen

De zwaarste criminelen van ons land zitten in de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught. Ridouan Taghi is de bekendste bewoner. Maar ook zware jongens als Said Razzouki (de vermeende rechterhand van Taghi) en Richard R., bekend als Rico de Chileen, verblijven in Vught. Sinds de komst van de Marengo-verdachten, en dan Taghi in het bijzonder, is er veel te doen over de beveiliging. Het huisvesten van dit soort boeven vraagt nogal wat van de EBI.

Lees meer

Dode gevonden in Breda, zwerver stond bekend als 'de luizenman'

Aan de rand van de Bredase wijk Haagse Beemden is een dode gevonden. Het gaat om een 60-jarige dakloze man, die in Breda bekendstaat als 'de luizenman'.

Lees meer

Slachtoffer schietpartij bonkt op raam huis buurtbewoners: 'Ik ga dood!'

Rond middernacht hoorde een bewoner van de Condensatorstraat in Eindhoven ineens gebonk op het raam van zijn huis. Toen hij de deur opendeed, zag hij daar een zwaargewonde jongen staan. "Ik ga dood, riep hij. Help me!"

Lees meer

Leger helpt EBI in Vught om uitbraak van top Mocro-maffia te voorkomen

Justitie heeft het leger om hulp gevraagd om een gewelddadige uitbraakpoging van Marengo-verdachten vanuit de Extra Beveiligde Inrichting (EBI) in Vught te voorkomen. Dat is te lezen in De Telegraaf.

Lees meer

Zwaargewonde bij schietpartij Eindhoven, arrestatieteam houdt verdachte aan

Bij een schietpartij op de Locomotiefstraat in Eindhoven is donderdagavond een man zwaargewond geraakt. De schietpartij vond rond middernacht plaats.

Lees meer

Man zwaargewond na botsing tegen boom in Eindhoven

Een man is donderdagavond zwaargewond geraakt bij een botsing tegen een boom in Eindhoven. Het ongeluk gebeurde aan de Tilburgseweg-Oost. Ook een vrouw op de bijrijdersstoel raakte gewond.

Lees meer

Coronanieuws: 2364 besmettingen, fors minder dan een dag eerder

In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis. In Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Zes aanhoudingen na schietpartij Eindhoven, jongen (17) zwaargewond

Na de schietpartij die donderdag rond middernacht plaatsvond op de Locomotiefstraat in Eindhoven, zijn zes mensen aangehouden. Onder hen het zwaargewonde 17-jarige slachtoffer. Dat maakte de politie vrijdagochtend bekend.

Lees meer

112-nieuws: man krijgt stroomstoot op werk • achtervolging in Heesch

In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Man gooit zijn fiets tegen auto van bejaarde man na botsing

Een man (34) is flink tekeer gegaan nadat hij bij het oversteken van een kruising in Tilburg werd geraakt door een auto. De man zat op de fiets en werd woest op de 83-jarige bestuurder van de auto. Omstanders schoten de bestuurder te hulp.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan