Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Vier gewonden bij frontale aanrijding op N260 bij Gilze

Bij een frontale aanrijding op de N260 tussen Gilze en Alphen zijn donderdagavond rond halfacht vier mensen gewond geraakt. Een auto kwam op de verkeerde weghelft en botste vervolgens op een andere auto. In een van de auto's zat een moeder met twee jonge kinderen.

Lees meer

Coronanieuws: Aantal coronapatiënten in Brabantse ziekenhuizen wat afgenomen, wel een meer op ic

Ruim een derde van alle werkenden - 34 procent - geeft aan dat de werkdruk hoger is dan ooit door de coronacrisis. Dit blijkt uit onderzoek van het CNV onder 2.500 werkenden, uitgevoerd door Maurice de Hond. In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen rond de coronacrisis in Brabant.

Lees meer

Driftende auto veroorzaakt ravage in Soerendonk: 'Tegenliggers moesten vol in de remmen'

Een automobilist veroorzaakte donderdagavond een ware ravage in Soerendonk. De BMW slipte op de Molenheide, raakte van de weg en ramde twee gemetselde pilaren en een hekwerk. Volgens ooggetuigen moesten tegenliggers vol in de remmen om de driftende auto te ontwijken.

Lees meer

Na regen komt zonneschijn: de zomervakantie begint zonnig en droog

De zomervakantie begint met aanzienlijk beter weer dan we de afgelopen dagen hebben gehad. Regen wordt ingewisseld voor de zon en met temperaturen rond de 20 graden wordt het best aangenaam weer.

Lees meer

Boeren blokkeren gebouw van Omroep Brabant, zesde actie-avond op rij

Tientallen boeren hebben donderdagavond het gebouw van Omroep Brabant in Son met tractoren geblokkeerd. Het is al de zevende avond op rij dat boeren actie voeren in onze provincie. Aanleiding is een plan van minister Carola Schouten van Landbouw om minder eiwit in het veevoer op te nemen.

Lees meer

Vier mannen opgepakt voor zware mishandeling in Nuenen

Vier mannen zijn opgepakt voor de zware mishandeling bij het Park in Nuenen. Bij die mishandeling raakte donderdagavond een man zwaargewond.

Lees meer

Man ernstig gewond na mishandeling in Nuenen

Een man is donderdagavond rond halftien zwaargewond geraakt bij een mishandeling bij het Park in Nuenen. De man zou ernstig hoofdletsel en mogelijk hersenletsel hebben opgelopen.

Lees meer

Jean-Pierre van evenementenbedrijf JMT zag omzet naar nul gaan en is nu failliet: 'Dat doet pijn'

Het is van de grootste verhuurbedrijven van meubilair voor beurzen: JMT uit Dinteloord. Deze week zijn ze door de rechtbank failliet verklaard met als gevolg dat zo’n honderd medewerkers op straat staan. “Ik heb echt te doen met mijn mensen die altijd voor dag en dauw spullen gingen halen en brengen bij onze klanten. Dat kan nu niet meer, dat is ons afgenomen, echt heel zonde”, vindt directeur Jean-Pierre Brouwers.

Lees meer

Vrouw beroofd, geschopt en geslagen terwijl ze op de grond ligt

Een 40-jarige vrouw uit Breda is donderdagnacht mishandeld en beroofd op de Terheijdenseweg in Breda. Dit gebeurde rond halftwee. Ze werd geschopt en geslagen.

Lees meer

Brandgevaarlijke hennepkwekerijen gevonden in Tilburg en Goirle

De politie heeft donderdag drie hennepkwekerijen gevonden in Tilburg en Goirle. In alle gevallen was het risico op brand groot.

Lees meer

Minister Schouten komt boeren tegemoet: toch overleg over veevoer

Landbouwminister Carola Schouten gaat met experts en veeartsen in gesprek over eventuele gezondheidseffecten die het verlagen van ruw eiwit in veevoer heeft voor de gezondheid van het vee. Er zijn genoeg aanwijzingen dat de omstreden 'voermaatregel' geen negatief effect heeft, maar wegens de maatschappelijke onrust en de boerenprotesten, vraagt Schouten extra advies, schrijft ze in een brief aan de Tweede Kamer.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant