Openen in browser

        

Theo Maassen gaat optreden voor volle zaal, 'lange neus naar coronaregels'

Cabaretier Theo Maassen uit Eindhoven staat volgende week twee keer voor een volle zaal in Haarlem. Het theater besloot om zich twee avonden niet aan de coronaregels te houden. Dat zegt directeur Mylou Frencken op NPO Radio 1. De cabaretier is het daar volgens haar mee eens. Een eventuele boete zou 5.000 euro kunnen bedragen.

Lees meer

5000 mensen verwacht bij Unmute Us-demonstratie in Eindhoven

Er worden vijfduizend mensen verwacht in Eindhoven zaterdag, bij een nieuw Unmute Us-protest. Die mensen trekken al demonstrerend door de binnenstad. De gemeente heeft er toestemming voor gegeven. Wel worden er maatregelen genomen om te zorgen dat de demonstratie niet uit de hand loopt. Het protest in Eindhoven is zaterdag vanaf twee uur live te volgen bij Omroep Brabant op web, app, Facebook en televisie.

Lees meer

Man die ex doodstak in Den Bosch twee weken langer vast

De 31-jarige man uit Nieuwegein die woensdagochtend zijn 34-jarige vrouw uit Utrecht doodstak in Den Bosch, blijft twee weken langer in voorarrest vastzitten. Dat heeft de rechtbank vrijdag besloten. De man is de ex-partner van de vrouw en de vader van haar kind.

Lees meer

Grijze kroonkraanvogel tettert Marjo al een week elke ochtend uit bed

Ze dacht eerst dat ze een ezel hoorde, die hard en schel aan het balken was. Maar het blijkt een grijze kroonkraanvogel te zijn die Marjo Kuijpers uit Liessel nu al een week lang elke ochtend vroeg uit bed tettert. "Het is me toch een kabaal! Daar word je echt niet blij van."

Lees meer

Fietser (19) overleden na botsing met auto, bloemen op plek van ongeluk

De 19-jarige fietser die afgelopen week zwaargewond raakte bij een ongeluk in Eindhoven, is aan zijn verwondingen overleden. Dat bevestigt de politie. De jongen kwam in botsing met een auto op de Noord Brabantlaan in zijn woonplaats. De bestuurder van de auto (21) had gedronken en moet zich binnenkort voor de rechter verantwoorden.

Lees meer

Brand in de Droomvlucht, Eftelingattractie bleef uren dicht

Er is vrijdagochtend brand geweest in de Droomvlucht, een attractie van de Efteling. De attractie was vrijdag lange tijd dicht, maar rond halfvier kon deze weer open, zegt een woordvoerder van het park tegen Omroep Brabant.

Lees meer

Minderjarige meisjes aangerand in Made, man (53) opgepakt

Een 53-jarige man is in zijn huis in Made aangehouden voor het aanranden van twee meisjes van 15 en 17 jaar oud. Volgens de politie waren de meisjes erg geschrokken en doen ze aangifte.

Lees meer

Coronanieuws: 297 nieuwe besmettingen in Brabant

Ook deze vrijdag houden we je in dit blog op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in en buiten Brabant.

Lees meer

Ferry is terug: bekijk de eerste beelden van het nieuwe Undercover-seizoen

Goed nieuws voor wie geen genoeg kan krijgen van Ferry Bouman en zijn criminele vrienden: Netflix heeft de eerste beelden van het derde seizoen van Undercover gedeeld. Eén ding is zeker: Frank Lammers is dit seizoen weer volop in beeld.

Lees meer

PSV-succescoach Guus Hiddink zet een punt achter indrukwekkende loopbaan

De gloriejaren van Guus Hiddink als trainer van PSV liggen al even achter ons. En in die rol zal hij ook niet meer te zien zijn in Eindhoven. De 74-jarige oud-voetballer zet een punt achter zijn trainersloopbaan.

Lees meer

Te grote vrachtwagens Defensie óók te hoog om de weg op te mogen

Defensie kan voorlopig geen gebruik maken van 550 nieuwe vrachtwagens in combinatie met een speciale container. Ze blijken te hoog. Eerder dit jaar werd al bekend dat de nieuwe vrachtwagens te groot zijn voor de garages op de kazerne in Oirschot.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan