Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Luchtballon landt midden op kruising in Den Bosch en in Genderpark in Eindhoven

In Eindhoven én Den Bosch zijn donderdagavond luchtballonnen plotseling geland op plekken waar je ze niet verwacht. In Den Bosch landde een ballon midden op een kruispunt bij het Jeroen Bosch Ziekenhuis. In Eindhoven streek er eentje neer in het Genderpark in Oud-Strijp.

Lees meer

Automobiliste overleden nadat haar auto bij Dongen in het kanaal belandt

De bestuurster van de auto die vrijdagmorgen in Dongen te water raakte, is overleden. Het gaat om een 47-jarige vrouw uit Oosterhout, zo laat de politie weten. De auto kwam op de Kanaaldijk Noord door onbekende oorzaak in het water terecht.

Lees meer

Zoektocht naar 46 jaar vermiste vrienden Piet en Hans voortijdig gestaakt

De politie heeft vrijdagmiddag de zoektocht naar de verdwenen vrienden Piet Hölskens en Hans Martens uit Asten voortijdig gestaakt. Er zou de hele dag voor de laatste keer gezocht worden in en op het water van afgraving De Brink in Liessel. Vrijdagmiddag bleek de grond te weerbarstig en werd de zoekactie om die reden stopgezet. Dinsdag wordt er weer opnieuw op dezelfde plek gezocht.

Lees meer

Automobilist rijdt tegen boom en zorgt voor ravage in Riel

Een automobilist is donderdagavond laat gewond geraakt toen hij met zijn auto tegen een boom reed in Riel. Het slachtoffer is door de brandweer uit zijn auto gehaald. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeluk op de Alphenseweg zorgde iets voor elf uur voor een enorme ravage.

Lees meer

Dodelijke schietpartij ging over 100 gram wiet, vertelt man die het overleefde

De schietpartij vorige week woensdag in Boxmeer, waarbij een 29-jarige man om het leven kwam, was volgens De Gelderlander het gevolg van een ruzie over honderd gram wiet die voor 540 euro verkocht zou worden. De krant sprak met een 23-jarige man uit Boxmeer die ook bij de drugsdeal beschoten werd, maar het overleefde.

Lees meer

Coronanieuws: corona op school in Den Bosch, ruim honderd nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van al het nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Sowieso carnaval, ook zonder grote activiteiten: 'Carnavalsbloed kruipt waar het niet gaan kan'

Het nieuws dat in Roosendaal de meeste grote carnavalsactiviteiten worden afgelast dit jaar, komt hard binnen bij veel carnavalsverenigingen. De clubs gaan op verschillende manieren om met het verdrietige nieuws. Maar een ding is duidelijk: carnaval in Tullepetaonestad wordt niet overgeslagen. "Het carnavalsbloed kruipt toch waar het niet gaan kan."

Lees meer

Het Halvezolenlijntje is een van de haltes van de Open Monumentendag 2020

Tijdens de Open Monumentendagen (zaterdag en zondag) kunnen er in De Langstraat uitstapjes worden gemaakt naar de dorpen én natuurgebieden langs de voormalige Halvezolenlijn. De spoorlijn, tegenwoordig een fietspad, liep tot eind vorige eeuw van Den Bosch, naar Waalwijk met als eindpunt Lage Zwaluwe.

Lees meer

Agressieve man grijpt naar wapen van agent als hij wordt aangehouden in ziekenhuis

Een 58-jarige Roosendaler die vrijdagochtend is aangehouden in het Bravis ziekenhuis in Roosendaal, greep tijdens zijn arrestatie naar het wapen van een agent. De man werd eigenlijk opgepakt omdat hij niet weg wilde gaan nadat hij een balie had vernield in het ziekenhuis.

Lees meer

Twee militairen van kazerne in Oirschot gewond door explosie tijdens oefening in Tsjechië

De twee militairen die donderdagmiddag gewond raakten door een explosie tijdens een oefening in Tsjechië zijn gelegerd op de kazerne in Oirschot. Dit laat een woordvoerder van de Koninklijke Landmacht desgevraagd weten aan Omroep Brabant. De twee militairen zijn vrijdagochtend ontslagen uit het ziekenhuis en ze maken het naar omstandigheden goed, zo vertelt hij.

Lees meer

Man opgepakt voor doodschieten van kickbokstrainer Stef Muller in Uden

De politie heeft donderdagmiddag een Poolse man van 49 aangehouden die ervan wordt verdacht dat hij op 30 augustus kickbokstrainer Stef Muller heeft doodgeschoten in Uden. Hij werd opgepakt in een huis aan de Heuvel in Vorstenbosch, waar ook een hennepkwekerij werd gevonden. De man heeft geen vaste woon- of verblijfplaats in Nederland.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant