Openen in browser

        

Auto rijdt huis in Klundert binnen: vrouw en kind gewond, hond bekneld

In Klundert is een vrouw met haar auto een appartementencomplex binnen gereden. Dit gebeurde rond drie uur aan de Voorstraat. Bij het ongeluk raakten een andere vrouw en een kind lichtgewond. Een hond, die ze aan het uitlaten waren, raakte bekneld en moest door de brandweer worden bevrijd. De bestuurster en een inzittende van de wagen bleven ongedeerd.

Lees meer

Roxanne is een van de sterren van RTL-hit B&B Vol Liefde: 'Blijft toch gek'

Dat het vinden van de ware liefde niet altijd even makkelijk is, weet B&B-eigenaresse Roxanne Filion (32) maar al te goed. De Roosendaalse is al een aantal weken te zien in het populaire RTL-programma B&B Vol Liefde. “Ik ging me écht niet opgeven.”

Lees meer

Boodschappen doen duurt eeuwigheid voor ouders Harrie Lavreysen: 'Gezellig'

Heel Luyksgestel is ontiegelijk trots op de bijzondere prestatie van ‘hun’ Harrie Lavreysen. Zijn ouders kunnen niet meer normaal naar de supermarkt na de drie Olympische plakken van hun zoon: “Boodschappen doen duurt heel lang, maar het is wel heel gezellig!”, zegt moeder Loes.

Lees meer

Gestolen hond Tycho dood teruggevonden door speurhond

Tycho, de hond die woensdagmorgen bij het uitlaten werd meegenomen door onbekenden in natuurgebied Herperduin bij Oss, is donderdagavond dood gevonden. Het dier werd in het buitengebied van Nistelrode aangetroffen door een speurhond. Tycho is voor forensisch onderzoek weggebracht en ook de politie is ingeschakeld.

Lees meer

Geschokte reacties op dood gestolen hond Tycho: 'Heb tranen in mijn ogen'

Geschokt en woest. Zo reageren mensen op het nieuws dat de hond Tycho, die woensdagochtend werd gestolen toen hij werd uitgelaten in natuurgebied Herperduin bij Oss, donderdagavond dood is teruggevonden. "Wat een wereld waarin we leven, zo triest..."

Lees meer

Viaduct in Vught te laag, golfwagentje valt van vrachtwagen

Een golfwagentje is vrijdagochtend rond halfacht van een vrachtwagen gevallen op de A65 bij Vught. Het ging mis toen de truck vanuit Den Bosch onder het viaduct doorreed richting Tilburg. Het golfwagentje bleek te hoog.

Lees meer

Zoveel zware drinkers wonen er in Brabant

In Brabant wonen heel wat zware drinkers, oftewel mensen die minimaal één keer per week zes glazen alcohol of meer drinken. In het zuiden en oosten van onze provincie valt 9,4 procent van de volwassenen in deze categorie, blijkt uit een onderzoek van het CBS, RIVM en de GGD's.

Lees meer

Coronanieuws: 87 coronapatiënten in de Brabantse ziekenhuizen

Ook deze vrijdag houden we je op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen rond het coronavirus, in én buiten Brabant.

Lees meer

Jongen (13) met spoed naar ziekenhuis nadat hij elektrische schok krijgt

Bij een ongeluk in een huis aan de Cimburgalaan in Breda is vrijdagochtend rond acht uur een jongen gewond geraakt. Het gaat om een ongeluk waarbij elektriciteit in het spel was. Het slachtoffer kreeg volgens een woordvoerder van de politie een schok, omdat iets in huis onder spanning stond.

Lees meer

Groot bijenhotel gaat in vlammen op in Heesch: 'Trieste daad'

Een zogenoemd bijenhotel langs het fietspad tussen de Schoonstraat en De Kropaar in Heesch is donderdagnacht in vlammen opgegaan. Hoeveel bijen bij de brand zijn gedood, is niet bekend. Maar een kenner denkt dat er het al snel om enorme aantallen gaat.

Lees meer

Fietser zwaargewond door rollende auto na botsing tegen andere wagen

Een fietser is donderdagavond in Breda zwaargewond geraakt nadat twee auto’s op elkaar waren gebotst. Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Abdijstraat met de Baliëndijk. De fietser is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het is onduidelijk hoe het precies met het slachtoffer gaat.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan