Openen in browser

        

Vrouw (27) ontvoerd in Schijndel, 28-jarige man opgepakt

Een vrouw is donderdagochtend ontvoerd in Schijndel en later op de dag gevonden in een huis in Sint-Oedenrode. De 28-jarige bewoner van dat huis is aangehouden. De twee zijn bekenden van elkaar.

Lees meer

Meer prikhallen in Brabant: hier kan jij jouw booster halen

De GGD's in Brabant schalen fors op om de boosterbelofte van coronaminister Hugo de Jonge waar te maken. Iedere volwassene die wil, moet in januari z'n prik kunnen halen. In onze provincie kan dat straks op veertien boosterprik-locaties. Dat zijn er nu nog tien.

Lees meer

Bolle Jos (30) uit Breda ’nieuwe nummer 1’ van onderwereld, stelt justitie

Jos L. uit Breda, beter bekend als Bolle Jos, wordt door politie en justitie gezien als de nieuwe ’nummer 1’ na de arrestatie van Ridouan Taghi in 2019. Dat meldt de Telegraaf. Volgens de krant is Bolle Jos nu al een absoluut kopstuk in de internationale cokehandel en heer en meester in de Antwerpse haven.

Lees meer

'Explosie bij huis in Eindhoven veroorzaakt door brand- of vuurwerkbom'

Een huis aan de straat Vaartbroek in Eindhoven is donderdagnacht zwaar beschadigd geraakt bij een explosie. De ontploffing vond rond een uur 's nachts plaats.

Lees meer

Ophef in Statenvergadering: Van der Kammen (PVV) wil geen mondkapje op

Commissaris van de Koning Ina Adema heeft vrijdag gedreigd de fysieke vergadering van Provinciale Staten in het provinciehuis te stoppen en digitaal verder te gaan, omdat PVV-Statenlid Patricia van der Kammen weigerde een mondkapje te dragen.

Lees meer

Vriendin van Mark wil onder geen beding terug naar huis na ontploffing

Zijn vriendin wil onder geen beding terug naar hun huis aan de straat Vaartbroek in Eindhoven, nu daar donderdagnacht een ontploffing plaatsvond. De politie gaat ervan uit dat er sprake is van een gerichte aanslag. Mark zelf wil zich niet laten verjagen. "Maar ik denk dat mijn vriendin nu toch haar zin krijgt."

Lees meer

Coronanieuws: aantal coronapatiënten in de ziekenhuizen blijft dalen

In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis. In Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Tilburgers krijgen flyer over goedkoop tanken 22 kilometer verderop

Reclamefolders van de lokale supermarkt of drogisterij is niks nieuws. Maar eentje voor een tankstation ruim twintig kilometer verderop is bijzonder. In Tilburg kregen honderden huishoudens zo’n flyer voor een tankstation in het Belgische Ravels. Opmerkelijk, want onderweg naar dat tankstation kom je na het passeren van de grens vier andere tankstations tegen. ‘’Ik vind het jammer dat mensen daar in de rij staan, terwijl het hier rustig en goedkoper is’’, vertelt eigenaar Luc.

Lees meer

112-nieuws: brand in dak in Werkendam • vrachtwagens langs A67 weggestuurd

In dit liveblog hielden we je vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. De hele dag praten we je hier bij over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Laat de slee maar op zolder, waarschijnlijk toch géén witte kerst

"We zijn weer terug bij af", zo verzuchtte Diana Woei van Weerplaza vrijdagochtend in het radioprogramma 'WAKKER!' op Omroep Brabant. Waar het donderdag nog heerlijk zonnig was bij een temperatuur van 12 graden, wacht ons vrijdag en de komende dagen grijs weer.

Lees meer

Vuurwerkbom verwoest deur huis in Waalwijk, bewoonster en kindjes ongedeerd

In de voordeur van een huis aan de Noordstraat in Waalwijk is donderdagnacht na een ontploffing een groot gat ontstaan. Volgens een correspondent zou er een vuurwerkbom zijn aangestoken.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan