Openen in browser

        

Officiële opening carnavalsseizoen Oeteldonk op 11-11 gaat weer niet door

Er is ook dit jaar op 11-11 geen officiële opening van het carnavalsseizoen in Oeteldonk. Volgens de organiserende Oeteldonkse Club is er te veel onduidelijk over wat er die dag wel of niet mag. "We moeten nu een knoop doorhakken om onze vrijwilligers duidelijkheid te geven".

Lees meer

Dit is waarom er zoveel ongelukken gebeuren op de Brabantse snelwegen

Het regent de afgelopen dagen ernstige ongelukken op de Brabantse snelwegen. Met de nodige horrorfiles als gevolg. En dat hadden we best aan kunnen zien komen, denkt verkeersdeskundige Paul van de Coevering. "Na de coronaperiode moeten we opnieuw wennen aan het verkeer."

Lees meer

Drukker bij priklocaties maar niet altijd van harte: 'Geen andere keuze'

Omdat het coronatoegangsbewijs verplicht wordt bij evenementen, in de horeca en theaters, melden meer mensen zich bij de priklocaties. Uit een steekproef van Omroep Brabant in Eindhoven blijkt dat verschillende mensen zich gedwongen voelen om zich te laten vaccineren.

Lees meer

Afsluiting A50 veroorzaakt drukke vrijdagochtendspits bij Veghel

Het verkeer liep vrijdagochtend helemaal vast bij Veghel, nadat donderdagavond de A50 naar het zuiden werd afgesloten vanwege wegwerkzaamheden. Ook op de N279 (Den Bosch-Helmond) was het raak.

Lees meer

Coronanieuws: 192 nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van het laatste nieuws met betrekking tot het coronavirus en de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Steekpartij na poging om ruzie uit te praten

Nadat drie mannen en een vrouw mensen tevergeefs hadden geprobeerd om een ruzie uit te praten, werd een van de mannen neergestoken aan de Saturnus in Hapert. Er ontstond volgens de politie een stevige vechtpartij, alle vier raakten gewond.

Lees meer

Gedumpt hennepafval ligt er na 2 weken nog steeds: 'Een smerig gezicht'

Langs de Fianestraat in Bergen op Zoom is begin deze maand een flinke hoop afval gedumpt. Dat zou waarschijnlijk van een hennepkwekerij komen. De zakken vol potgrond en andere troep werden op 3 september gevonden, maar liggen er nog altijd.

Lees meer

Zeecontainers moeten voorkomen dat hekken bij NAC-stadion bezwijken

De gemeente Breda is vrijdagochtend begonnen met het plaatsen van vijftien zware zeecontainers bij het NAC-stadion. Deze containers gaan de grote uitklapbare hekken stutten. De zware metalen schermen die supportersstromen rond het voetbalstadion moeten scheiden, blijken onveilig te zijn.

Lees meer

Tiny (90) kijkt vanuit voortuin op golftoernooi: 'Veel kwallen gezien'

Tiny Michels (90) uit Cromvoirt heeft de komende dagen het beste plekje voor golftoernooi Dutch Open: vanuit haar voortuin kijkt ze uit op de ingang. En daar heeft ze veel plezier in. "De grootste kwal slaat tegen d'n kleinste bal", grapt ze terwijl ze buiten op haar bankje kijkt naar alle rumoer op straat.

Lees meer

Busje uitgebrand in Oss, brandweer voorkomt overslaan vuur naar zorggroep

Een bestelbus is donderdagnacht in vlammen opgegaan aan de Verdistraat in Oss. De brandweer kon voorkomen dat het vuur zou overslaan naar het gebouw van zorggroep Dichterbij.

Lees meer

Teleurstelling bij PSV: ‘Je krijgt niet altijd wat je verdient'

PSV begon de Europa League donderdagavond met een gelijkspel tegen Real Sociedad. Na afloop was er teleurstelling bij de Eindhovenaren die graag thuis waren begonnen met een overwinning. Volgens trainer Roger Schmidt en Philipp Max had de ploeg meer verdiend.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan