Openen in browser

        

PSV loot Leicester City in kwartfinale Conference League

PSV heeft met Leicester City een zware tegenstander geloot in de kwartfinale van de Conference League. De Eindhovenaren beginnen met een uitwedstrijd in Engeland. De wedstrijden zijn 7 en 14 april.

Lees meer

Auto rijdt in kanaal in Tilburg, bestuurder overleden

De bestuurder die vrijdagmiddag het water in reed, is overleden. Dat bevestigt de politie. Omstanders zagen de auto rond half twee in het water rijden. Het gebeurde bij de Hoevense Kanaaldijk in Tilburg.

Lees meer

Terreurverdachten: 'We zijn slachtoffer van misverstanden en foute grappen'

De negen Eindhovense terreurverdachten stellen dat ze het slachtoffer zijn van misverstanden en van hun 'foute grappen'. Ze zeggen dat ze nooit een bomaanslag op chipmachinebedrijf ASML wilden plegen of politici wilden vermoorden. Dat stellen hun advocaten vrijdag in de rechtbank van Rotterdam.

Lees meer

Politie schiet verdachte (27) dood bij arrestatie in Waalwijk

Een 27-jarige man is donderdagavond in Waalwijk overleden nadat hij werd neergeschoten door de politie. Dat gebeurde toen een arrestatieteam van de politie de verdachte rond kwart over zeven wilde aanhouden bij het Larixplein.

Lees meer

Agent schiet verdachte dood in Waalwijk: wat gebeurt er nu?

Een 27-jarige man is donderdagavond in Waalwijk overleden nadat hij werd neergeschoten door de politie. Het gebeurt vaker dat de politie moet ingrijpen en de verdachte komt te overlijden. Maar mag dat zomaar, en wat gebeurt er dan?

Lees meer

Inbrekers hebben het gemunt op kleine auto's in Tilburg

Inbrekers hebben woensdagnacht in de Predikherenlaan In Tilburg in zeker zes auto's ingebroken. De daders hadden het gemunt op elektronica en kostbare spullen die in de auto's lagen. Ook een geparkeerde scooter werd volledig gestript.

Lees meer

Supportersbussen PSV bekogeld na wedstrijd in Kopenhagen

Een flinke smet op de feestvreugde. Twee van drie supportersbussen van de supportersvereniging zijn bekogeld na afloop van de wedstrijd FC Kopenhagen - PSV. Daarbij zijn ruiten van de bussen gesneuveld.

Lees meer

112 nieuws: auto op kant • motorrijder moet rijbewijs inleveren

In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven.

Lees meer

Man (19) heeft net z'n rijbewijs en kan het na dollemansrit weer inleveren

Een 19-jarige automobilist die pas sinds kort zijn rijbewijs heeft, moest dit donderdagavond inleveren na een dollemansrit door Roosendaal.

Lees meer

PSV plaatst zich na makkelijke avond in Kopenhagen voor kwartfinales

PSV heeft overtuigend de kwartfinales van de Conference League bereikt. In en tegen Kopenhagen wonnen de Eindhovenaren dankzij een uitblinkende Mario Götze met 0-4. Het is voor PSV de eerste Europese kwartfinale in elf jaar.

Lees meer

Veel zon en warmer na het weekend: 'Vleugjes lente'

Voor zonliefhebbers is het komend weekend genieten. De zon schijnt dan namelijk volop. Maar voor lenteachtige temperaturen moeten we naar volgende week kijken. Zo'n 17 of 18 graden moet dan haalbaar zijn.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan