Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Frans Bauer LIVE bij Omroep Brabant: grijp je kans en stel hier je vraag

Altijd al een vraag willen stellen aan Frans Bauer? Grijp dan nu je kans. In het programma Muziek&Zo op Omroep Brabant radio is de zanger vrijdag vanaf 15.00 uur te gast. Natuurlijk komt in het programma zijn nieuwe cd 'Ik heb je lief' uitgebreid aan bod.

Lees meer

Ongeluk met meerdere auto's bij Sint-Michielsgestel, ruim een uur vertraging richting Utrecht

Een ongeluk op de A2 zorgt vrijdagmiddag voor lange vertragingen op de weg. Tussen Sint-Michielsgestel en knooppunt Empel in de richting van Utrecht is de weg afgesloten geweest. De vertraging loopt nu al op tot een uur.

Lees meer

Ambitieus FC Eindhoven heeft grootse plannen: ‘Club moet twee keer zo groot worden’

FC Eindhoven speelde in totaal drie seizoen in de eredivisie, maar op termijn moet daar minimaal een vierde seizoen bij gaan komen. Dat vindt algemeen directeur Wim van den Broek tenminste. De geboren Eindhovenaar heeft grote ambities met ‘FCE’ en schuift die niet onder stoelen of banken.

Lees meer

Misstanden bij autobedrijven, onder meer wapen en drugsgoederen gevonden

Bij een aantal garages en autoverhuurders in Drunen en Sprang-Capelle zijn deze week misstanden aan het licht gebracht. Op het terrein van een van de bedrijven werd een niet van echt te onderscheiden verboden alarmpistool in beslag genomen. Op een andere plek werden handelaarskentekenplaten gevonden. Bij twee andere autobedrijven werden goederen aangetroffen, die nodig zijn voor de hennepteelt.

Lees meer

Bart (19) overleed na ongeluk in Valencia, voetbalvereniging Beek Vooruit rouwt

Voetbalvereniging Beek Vooruit uit Prinsenbeek is geschokt door het overlijden van een van hun leden. De 19-jarige Bart Ormel kreeg tijdens zijn stage in Valencia een ongeval. Een paar weken later is hij in het ziekenhuis overleden.

Lees meer

'Wij horen bij de top 3 van de wereld', 2600 ontwerpers en 350.000 bezoekers op de Dutch Design Week

De Dutch Design Week (DDW) in Eindhoven is vanaf zaterdag de place to be voor designliefhebbers uit de hele wereld. Toch valt er juist voor iedereen een hele boel te zien en te beleven. Maar wat precies? En hoe werkt dat dan? De DDW uitgelegd in getallen, met hulp van directeur Martijn Paulen.

Lees meer

Maak de mooiste herfstfoto van Brabant en win een Brabantsjaal

Omroep Brabant zoekt voor het derde jaar op rij de allermooiste herfstfoto van Brabant. Voor veel fotografen is de herfst het meest fotogenieke seizoen, daarom openen wij weer onze Herfstfotowedstrijd.

Lees meer

Zwaargewonde bij vechtpartij in azc, man schopte slachtoffer tegen zijn hoofd

Een 24-jarige man uit Libië is donderdagavond opgepakt na een vechtpartij in het azcin Budel. De man schopte een landgenoot meerdere keren tegen zijn hoofd.

Lees meer

Extra beenruimte, groepsplekken en lekker achterover leunen: dit is het vliegtuig van de toekomst

Goed nieuws voor reizigers met lange benen want het vliegtuig van de toekomst ziet er van binnen heel anders uit dan nu. In het vliegtuig kun je onderuitzakken, als groep tegenover elkaar zitten of je kunt lekker slapen. Een prototype van de binnenkant is neergezet in een van de hallen van het Klokgebouw, speciaal voor de Dutch Design Week die vrijdagavond begint.

Lees meer

Flinke hoeveelheid drugs gevonden bij inval in huis Giessen

De politie heeft donderdag bij een inval in een huis aan Den Burcht in Giessen een flinke hoeveelheid drugs in beslag genomen. De bewoner is opgepakt.

Lees meer

'Ingeburgerde' Gerbrands blijft 3 jaar langer bij PSV: 'Karaktereigenschappen passen bij Brabander'

Toon Gerbrands blijft langer verbonden aan PSV. De directeur verlengde vrijdag zijn contract bij de Eindhovense voetbalclub met drie jaar, tot 2025. Toen Gerbrands vijf jaar geleden kwam, zetten sommigen nog vraagtekens bij zijn komst omdat hij geen Brabander is. Inmiddels heeft de directeur van PSV zelfs een carnavalsonderscheiding mogen ontvangen. "De ultieme manier van inburgering", zegt hij lachend. "De karaktereigenschappen die ik heb, passen eigenlijk wel bij de Brabander."

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant