Openen in browser

        

Coronanieuws: meeste besmettingen in Brabant sinds begin dit jaar

Deze vrijdag houden we je via dit liveblog op de hoogte van de belangrijkste nieuwsfeiten over corona in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Deze vier relschoppers krijgen laatste kans om zich te melden

De politie deelt nieuwe, onherkenbare foto's van vier relschoppers die meededen aan de rellen in Eindhoven op 24 januari. Zij krijgen een laatste waarschuwing: als ze zich niet melden, worden ze herkenbaar getoond in opsporingsprogramma Bureau Brabant.

Lees meer

Operatie van blinde zeeleeuw Fine is geslaagd, oogchirurg Chantal tevreden

Dierenoogchirurg Chantal van Schaik uit Oosterhout is tevreden: de eerste operatie van zeeleeuw Fine is geslaagd. Met een speciaal team vertrok de specialiste donderdag in alle vroegte naar Duitsland om het dier van staar af te helpen. Met succes dus.

Lees meer

Groep tieners opgepakt voor reeks gewelddadige mishandelingen in hun dorp

De politie heeft een groep tieners opgepakt die wordt verdacht van meerdere gewelddadige mishandelingen in en rond Cuijk. Het gaat om vijf jongens tussen de veertien en achttien jaar oud.

Lees meer

Nikkie de Jager vastgebonden en geslagen met vuurwapen tijdens overval

Nikkie de Jager is tijdens de gewapende overval in haar huis vastgebonden en geslagen met een vuurwapen. Dat maakte de officier van justitie vrijdag bekend bij aanvang van een rechtszitting van twee verdachten van de gewelddadige overval.

Lees meer

Spoor van vernieling Hank en Nieuwendijk, winkelruiten en bushokjes kapot

In Hank en Nieuwendijk zijn donderdagavond verschillende ruiten vernield. Een fietsenwinkel, een cafetaria en verschillende bushokjes moesten het ontgelden. Een ooggetuige spreekt van een 'spoor van vernieling'.

Lees meer

Bejaarde Shetlandpony gestolen uit een wei

Een bejaarde Shetlandpony is begin deze week gestolen uit een wei aan de Mierloseweg in Lierop. Het baasje van de pony had hem al vijfentwintig jaar en is daarom kapot van de diefstal.

Lees meer

Afspraakjes eindigden in bruut geweld en beroving: tot 5 jaar cel

Twee mannen hebben vrijdag van de rechtbank in Breda celstraffen gekregen van vijf en drie jaar, waarvan één voorwaardelijk. Ze maakten met de datingapp Grindr afspraakjes en beroofden vervolgens hun date met bruut geweld. In totaal maakten ze tussen september 2019 en februari 2020 acht slachtoffers. Allemaal mannen die met Grindr dachten een leuke afspraak te maken.

Lees meer

Luuk krijgt opgeknapte gouden Kever die van zijn overleden vader was

Zijn 18e verjaardag is er voor Luuk van der Zanden uit Uden eentje om nooit meer te vergeten. De jarige job kreeg donderdag de sleutels van zijn allereerste auto, een gouden Kever. Dat is geen alledaags cadeau, maar wat het duizendmaal specialer maakt is dat het gaat om de auto van zijn vader die vorig jaar overleed aan het coronavirus. "Hij kijkt nu mee en ik hoop dat hij heel erg trots is."

Lees meer

Twee bestelbusjes van een bedrijf uitgebrand in Eindhoven

Twee bestelbusjes zijn donderdagnacht in vlammen opgegaan aan de Heezerweg in Eindhoven. De busjes waren van hetzelfde bedrijf.

Lees meer

Agenten met getrokken wapens halen man uit zijn auto na schietpartij

Agenten met getrokken wapens hebben donderdag een 37-jarige man uit zijn auto gehaald op de Guido Gezellelaan in Bergen op Zoom. De man uit Achtmaal werd gezocht vanwege een schietpartij aan de Prinses Beatrixlaan.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant