Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Guus Hiddink keert terug bij PSV als adviseur van de technische staf

Guus Hiddink keert terug bij PSV. Dit heeft de Eindhovense club vrijdag bekendgemaakt. Hiddink zal vanaf half januari 'als klankbord gaan fungeren' voor de hele technische staf, zo meldt de club.

Lees meer

Cihat Çelik is weer thuis bij TOP Oss: 'Het vertrouwen hier doet me goed'

Cihat Çelik werd geboren in Oss en speelde daar ook voor de plaatselijke profclub. Maar na een uitstekend jaar koos hij twee jaar geleden voor een Turks avontuur. Zijn periode in Turkije was sportief geen groot succes. Na een verhuurperiode in Bosnië is hij sinds de zomer weer terug in Oss. En dat bevalt goed.

Lees meer

Stikstofuitstoot van Amercentrale verlaagd in nieuwe vergunning

Bij de Amercentrale in Geertruidenberg wordt de uitstoot van stikstof en ammoniak flink teruggeschroefd door een nieuwe vergunning. Gedeputeerde Staten hebben dinsdag die vergunning verleend aan energiebedrijf RWE.

Lees meer

Marco Magielse legt vervallen voetbalstadions vast voordat het laatste fluitsignaal klinkt

Zijn magnum opus. Met die woorden werd deze week het fotoboek ‘Final Whistle’ van stadionfotograaf Marco Magielse uit Geldrop gepresenteerd. Magielse wordt een beetje verlegen van die bewoordingen. Maar zijn grootste werk tot nu is het boek waarin hij 21 karakteristieke Britse voetbalstadions portretteert zeker.

Lees meer

Verzakking van huizen in de Reeshof afgewend: waterpeil niet omlaag maar bruggen verhoogd

Het waterpeil van het Wilhelminakanaal in Tilburg wordt niet verlaagd. Dat heeft Rijkswaterstaat vrijdag bekendgemaakt. Bewoners van de Reeshof waren bang voor verzakkingen van hun huizen bij een lager waterpeil. Dat gevaar is nu geweken.

Lees meer

Ontharingssalons Just Wellness onverwacht dicht, honderden klanten en personeel gedupeerd

Rughaar, een woekerende bikinilijn of een ongewenste snor, een gruwel voor veel mensen. Behandelingen om er vanaf te komen, zijn duur. Niet bij de schoonheids- en ontharingssalons van Just Wellness. Daar verkochten ze betaalbare pakketten voor een onbeperkt aantal behandelingen. Klinkt te mooi om waar te zijn? Dat is het ook, want de telefoon wordt niet meer opgenomen en de website is offline. ”Oplichters zijn het!”

Lees meer

Smokkel van 3500 kilo cocaïne: transportondernemer Paul van W. krijgt zeven jaar celstraf

De Oosterhoutse transportondernemer Paul van W. die 3500 kilo cocaïne het land heeft binnengesmokkeld, moet 7 jaar de cel in. Zijn secretaresse Christel van B. kreeg 5 jaar cel. Ze werden vrijgesproken van de smokkel van 7000 kilo, wegens gebrek aan bewijs.

Lees meer

Gewapende overval op bedrijf in Den Bosch

Een bedrijf aan De Beverspijken in Den Bosch is vrijdag aan het begin van de middag door meerdere daders overvallen. Voor zover bekend is er niemand gewond geraakt. De overvallers zouden vuurwapens bij zich hebben gehad. Het gaat volgens de politie om minstens drie overvallers.

Lees meer

Floris komt na 50 jaar weer tot leven, gouden tijden herleven op Slot Loevestein

Iedereen die in de jaren zestig is geboren, heeft als kind wel eens gespeeld dat hij ridder Floris was. De gelijknamige tv-serie met Rutger Hauer in de hoofdrol herleeft tijdens het Floris Festival in de kerstvakantie op Slot Loevestein in Poederoijen in Gelderland. De Bredase re-enactmentgroep House of Wax kruipt in de huid van Floris, Sindala en al die andere helden van vijftig jaar geleden.

Lees meer

Kickboks-clash van het jaar: Rico Verhoeven en Badr Hari zijn er klaar voor

Rico Verhoeven en Badr Hari staan zaterdag tegenover elkaar in de strijd om de wereldtitel kickboksen. Na het weegmoment vrijdagmiddag gaven de twee vechters elkaar netjes een handje, maar de intenties van beide kickboksers zijn duidelijk. Drie jaar geleden stonden ze ook tegenover elkaar. Toen won Verhoeven.

Lees meer

Duikers zoeken in kanaal naar 'met cirkelzaag in stukken gezaagde' loodgieter Johan van der Heyden

De politie is vrijdag met duikers en sonarapparatuur op zoek naar het lichaam 'of delen van het lichaam' van de vermiste Belgische loodgieter Johan van der Heyden (56). De politie zoekt sinds tien uur in het Schelde-Rijnkanaal bij Sint Philipsland in Zeeland omdat er 'aanwijzingen zijn dat er iets gedumpt is'. Het zoeken gaat waarschijnlijk nog uren duren.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant