Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Carlo van den Heuvel (30) uit Mill al paar dagen vermist

De 30-jarige Carlo van den Heuvel uit Mill wordt sinds 18 augustus vermist. Hij is die dag rond kwart voor tien 's avonds met zijn rode Suzuki Swift vertrokken uit Zeeland. Sindsdien is niets meer van hem vernomen.

Lees meer

Drie gewonden bij ernstig ongeluk in Vlierden, bestuurder geboeid afgevoerd op brancard

Bij een ernstig ongeluk op de Biesdeel in Vlierden zijn vrijdagochtend rond halftien een man en twee vrouwen gewond geraakt. Zij zaten in een auto die tegen een boom belandde. De bestuurder is aangehouden voor rijden onder invloed, zo laat de politie weten. Het gaat om verdovende middelen, zo licht een woordvoerder toe.

Lees meer

Politie dreigt beelden daders mishandeling Berkel-Enschot te delen: 'Meld je, anders ga je viraal'

De politie dreigt beelden op sociale media te plaatsen van de drie verdachten van een mishandeling in Berkel-Enschot. Twee 15-jarige jongens werden afgelopen vrijdag bespuugd en geschopt door een groep jongeren.

Lees meer

Vermiste Carlo van den Heuvel (30) uit Mill is terecht

Carlo van den Heuvel uit Mill is terecht. De 30-jarige man verdween op dinsdag 18 augustus toen hij met zijn rode Suzuki uit Zeeland vertrok. Zijn familie liet vrijdagochtend weten dat Carlo veilig thuis is.

Lees meer

Coronanieuws: Aantal nieuwe coronabesmettingen landelijk ongeveer gelijk gebleven

In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van de belangrijkste ontwikkelingen rond het coronavirus.

Lees meer

Twee vrachtwagens gecrasht op A16 bij grensovergang Hazeldonk

Twee vrachtwagens zijn vrijdagmiddag rond tien voor één op elkaar gebotst op de A16 net over de grens bij Hazeldonk. Er werd een traumahelikopter opgeroepen en de weg is in noordelijke richting afgesloten. De vertraging loopt op tot twee uur.

Lees meer

Vakantieparkkoning Peter Gillis nuchter over eigen realitysoap: 'We hoeven Meilandjes niet achterna'

"Gewoon plat naar elkaar, zeggen wat we vinden. Zo zit onze familie in elkaar." Dat is het beeld dat Peter Gillis uit Rijen, eigenaar van de Oostappen vakantieparken, en zijn familie vanaf vrijdagavond willen laten zien aan Nederland met hun realitysoap 'Massa is Kassa' bij SBS6. De Meilandjes hoeven ze volgens pater familias, Peter Gillis, niet achterna. "We wachten het gewoon af", zegt hij nuchter.

Lees meer

Besloten crisisvergadering Waalre eindigt ver na middernacht met een ultrakorte verklaring

Wie hoopte donderdag meer te horen over de bestuurscrisis in Waalre kwam bedrogen uit. Het was één uur 's nachts toen voorzitter van de vertrouwenscommissie Jo Claessen na de besloten vergadering van de Waalrese gemeenteraad naar buiten kwam met een korte verklaring voor de verzamelde pers: er was 'de nodige informatie' gedeeld en maandag zal deze info openbaar worden gemaakt tijdens een vergadering die voor iedereen, ook online, te volgen zal zijn.

Lees meer

Medewerkers postsorteercentrum in Den Bosch onwel door 'vreemde lucht' uit pakketje

Medewerkers van het postsorteercentrum aan De Steenbok in Den Bosch zijn donderdagavond niet lekker geworden nadat een pakket beschadigd was geraakt, waarna er een vreemde lucht uit kwam.

Lees meer

Man gewond bij steekpartij in huis in Tilburg

Een man is donderdagavond rond kwart voor elf gewond geraakt bij een steekpartij in een huis aan het Korvelplein in Tilburg. De dader sloeg op de vlucht.

Lees meer

Oisterwijk is niet het mooiste dorp van Nederland: 'Maar wel de Parel van Brabant'

Het was even slikken voor het dorp Oisterwijk. Het werd niet gekozen tot het mooiste dorp van Nederland. Dat werd het Groningse Winsum. Gelukkig is Oisterwijk wel de mooiste van Brabant. De ANWB organiseerde de verkiezing en maakte een boek met de vijftig mooiste dorpen van Nederland waarin ook Oisterwijk natuurlijk mag schitteren. Dat boek werd donderdag op het Lindepleintje uitgereikt aan de burgemeester.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant