Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Fijnfisjenie! Carnaval losgebarsten met 3 Uurkes Vurraf [LIVE]

Het feest der feesten is weer begonnen: 3 Uurkes Vurraf! Kijk live mee naar het officiële startschot van carnaval vanuit hotel Pullman Eindhoven Cocagne. Het feest begint om drie uur 's middags en eindigt drie uurkes later, om zes uur.

Lees meer

Dode vrouw in vakantiehuisje Mierlo is slachtoffer van misdrijf, denkt justitie

Justitie gaat er momenteel vanuit dat de dode vrouw die in een vakantiehuisje in Mierlo werd gevonden, het slachtoffer is van een misdrijf.

Lees meer

Drama voor wagenbouwers: afgelaste carnavalsoptocht Lampegat wordt niet ingehaald

De afgelaste optocht in Lampegat wordt niet op een later moment ingehaald. Dat laat de Stichting Federatie Eindhovens Carnaval weten aan Omroep Brabant.

Lees meer

Nog even snel een pekske of pruik halen, deze mensen doen op het nippertje nog carnavalsinkopen

De meeste carnavalsfanaten hebben hun pekske al wekenlang klaarliggen, maar dat geldt zeker niet voor iedereen. Vrijdag was het daarom hartstikke druk in de carnavalswinkel in Den Bosch die volstond met mensen die last minute hun laatste carnavalsinkopen kwamen doen.

Lees meer

Halfvastenoptocht nodigt carnavalswagens Lampegat uit: 'Samen maken we er een fijn fisje van!'

De Halfvastenoptocht in Oss schiet de carnavalsclubs uit Lampegat - in het dagelijks leven bekend als Eindhoven - te hulp, nadat eerder vrijdag bekend werd dat de grote carnavalsoptocht in de Eindhovense binnenstad dit jaar niet doorgaat vanwege het slechte weer.

Lees meer

Gewelddadige dood Bart van Betuw: man opgepakt die al vastzit voor iets anders

De politie heeft een 22-jarige man uit Vught aangehouden voor betrokkenheid bij de gewelddadige dood van Bart van Betuw (53) uit Rosmalen. Zijn lichaam werd vorig jaar april gevonden in een vijver in zijn woonplaats. De Vughtenaar werd aangehouden in de penitentiaire inrichting in Vught waar hij al vastzat voor een andere zaak.

Lees meer

Klimmen in Klimrijk? Dat kost je een vogelhuisje

Heel Brabant stond vorig jaar op zijn kop door de processierups. Klimpark Klimrijk in Veldhoven wil de problemen dit jaar voor zijn en komt met een win-winactie. Wie met een vogelhuisje naar het park komt, hoeft geen entree te betalen. De mezen die in de huisjes gaan wonen, zijn namelijk dol op processierups.

Lees meer

Optocht in Lampegat afgelast door voorspelde harde windstoten

De optocht in Lampegat (Eindhoven) gaat zaterdag niet door vanwege de voorspelde harde windstoten. Dat besloot de organisatie vrijdag.

Lees meer

Harde windstoten en veel regen, even leek het mee te vallen maar carnaval wordt erg onstuimig

De weersvoorspelling voor carnaval ziet er slecht uit. Vooral voor zaterdag en zondag wordt weinig goeds voorspeld, terwijl de vooruitzichten donderdag nog aan de beterende hand leken.

Lees meer

Overlastgevende asielzoekers Overloon moeten met carnaval verplicht binnenblijven

Asielzoekers uit het azc in Overloon die overlast veroorzaken, moeten met carnaval binnenblijven. Dat heeft burgemeester Karel van Soest van de gemeente Boxmeer besloten. De asielzoekers mogen niet buiten de poort van het asielzoekerscentrum komen en hebben een gebiedsgebod.

Lees meer

Van het Italiaanse strand naar storm Dennis in Oss: 'Het is fijn om terug in Nederland te zijn'

Dennis van der Heijden kent een bijzondere voetbalcarrière. De 23-jarige aanvaller speelt de tweede seizoenshelft voor TOP Oss. De ploeg uit de Keuken Kampioen Divisie huurt de Nederlander van het Italiaanse Carpi. In Oss hoopt de spits, die in TOP Oss zijn zesde club heeft gevonden, op speelminuten en doelpunten.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant