Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Coronanieuws: 1.424 positieve coronatests in Brabant op één dag, coronamoeheid 'grootste bedreiging'

In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van het laatste nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Het paard van Jolanda werd zeven keer gestoken: 'Het was een bloedbad'

Het paard waar Jolanda Heerkens uit Tilburg voor zorgt is maandag ernstig mishandeld. De merrie werd zeven keer in haar vagina gestoken. “Toen ik bij het weiland kwam, trof ik een bloedbad aan.”

Lees meer

Pedojagers lokken man naar 'date met 12-jarig meisje’, passant schopt hem tegen het hoofd

Een groep zogenoemde 'pedojagers' uit Tilburg heeft woensdagavond een man naar een parkeerplaats in hun stad gelokt en hem vastgehouden totdat de politie kwam. De groep noemt zichzelf Madeguys. De mannen willen naar eigen zeggen zonder geweld pedofielen 'arresteren'. Dat gebeurde woensdag niet: een omstander schopte de man tegen zijn hoofd.

Lees meer

Nathalie's (32) operatie werd uitgesteld door corona maar eind deze maand wordt ze toch geholpen

Nathalie van Heesch uit Schijndel wordt waarschijnlijk 30 oktober geopereerd. Haar operatie ging begin oktober niet door, omdat het Maxima Medisch Centrum in Veldhoven en Eindhoven de zorg moest afschalen door de coronadrukte. Nathalie is blij, maar ook sceptisch: "Straks wordt het misschien weer uitgesteld."

Lees meer

Dode bij ongeluk in Rijsbergen, auto botst frontaal op vrachtwagen

Op de Bredaseweg (N263) in Rijsbergen is vrijdagochtend een 51-jarige man uit die plaats overleden na een ongeluk waarbij drie auto's en een vrachtwagen betrokken waren. Twee anderen raakten gewond. Zij zijn naar een ziekenhuis gebracht. Vanwege de ernst van het ongeluk werd een traumahelikopter opgeroepen om hulp te verlenen.

Lees meer

Dode man ligt wekenlang in huis in Den Bosch: 'Wat erg dat niemand zich om hem heeft bekommerd'

In een benedenwoning in Den Bosch is donderdagavond een dode man gevonden. De man van begin vijftig is vermoedelijk enkele weken geleden al overleden, zo laat een politiewoordvoerder weten. De politie ging donderdagavond naar het huis na een melding van een bekende die aangaf dat hij al langer geen contact kon krijgen met de man.

Lees meer

Grote brand op industrieterrein De Hurk in Eindhoven, straten hangen vol met rook

Er woedt sinds kwart voor twee vrijdagmiddag brand op industrieterrein De Hurk in Eindhoven. De brandweer is met groot materieel uitgerukt om het vuur te bestrijden. Er is heel veel rookontwikkeling.

Lees meer

Wolf Billy doodgeschoten in de Vogezen: beet 65 schapen dood in Brabant

De Duitse wolf Billy die afgelopen zomer onder meer huishield in Brabant, is eind september doodgeschoten in de Vogezen, een bergketen in het noordoosten van Frankrijk.

Lees meer

Dronken man die al 20 jaar zonder rijbewijs rijdt opgepakt voor veel te hard rijden

Een automobilist is woensdagavond aangehouden omdat hij met 120 kilometer per uur door de bebouwde kom in Breda reed. Nadat de politie een volgteken gaf, ging de bestuurder er vandoor. Hij bleek al 20 jaar zonder rijbewijs te rijden.

Lees meer

Madeleine van Toorenburg stopt na 14 jaar als Kamerlid: 'Ook voor mijn dochter'

Madeleine van Toorenburg van het CDA stopt na de komende verkiezingen in maart als Tweede Kamerlid. Ze heeft dan veertien jaar in het parlement gezeten. Van Toorenburg vindt het tijd om plaats te maken voor nieuw talent, zo bevestigt ze tegenover Omroep Brabant na berichtgeving hierover in het Algemeen Dagblad.

Lees meer

Bewoner opgepakt van huis in Mill waar drugslab werd gevonden

De bewoner van het huis en de loodsen in Mill waar de politie woensdag een drugslab vond, zit vast. De 54-jarige man is aangehouden 'op verdenking van betrokkenheid bij het productielab'.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant