Openen in browser

        

Man die tandarts in z'n hals stak was ontevreden over spoedbehandeling

Een tandarts in Breda is vrijdagochtend in zijn nek gestoken door een ontevreden cliënt. Eerder bedreigde hij ook ander personeel. De man van 27 uit Oudenbosch is aangehouden, meldt de politie.

Lees meer

Snollebollekes-deuntje in stadion Rangers FC na doelpunten: 'Wa unne eer'

Na de Oranjeleeuwinnen ziet nu ook het Schotse Rangers FC de kracht van de megahit Links Rechts van Snollebollekes. De club brengt met een geheel eigen versie van het nummer een ode aan coach Giovanni van Bronckhorst.

Lees meer

Overvaller gepakt dankzij oplettende bouwvakkers 'Wat moet die snuiter?'

De man die ervan verdacht wordt bij een overval op een oudere man in Valkenswaard een dure Bentley te hebben gestolen, is dankzij een tip van oplettende bouwvakkers opgepakt in Steensel. Hij hing na de overal rond bij de bouwput. "Ik dacht, wat moet die snuiter hier?" De gestolen Bentley is inmiddels ook terecht.

Lees meer

'Dit is een dodenweg', omwonenden schieten te hulp na dodelijk ongeval

Een 34-jarige automobilist uit Boxtel is vrijdagochtend om het leven gekomen bij een ongeluk op de Schijndelsedijk in zijn woonplaats. Omwonenden spreken over de 'gevaarlijkste weg van de buurt'. Zij waren als eerste bij het slachtoffer en probeerden nog te helpen. Dat mocht niet meer baten. "We voelden zijn pols steeds zwakker worden."

Lees meer

Gestolen Bentley is terug, overvaller opgepakt

De man die vrijdagochtend bij een overval in Valkenswaard een Bentley had buitgemaakt is korte tijd later aangehouden in Steensel. De politie kwam de dader op het spoor na een tip van een getuige.

Lees meer

Automobilist (34) komt om het leven bij crash in Boxtel

Een 34-jarige automobilist uit Boxtel is vrijdagochtend om het leven gekomen bij een ongeluk op de Schijndelsedijk in Boxtel. De auto waarin de man zat, raakte daar rond halfzeven van de weg.

Lees meer

Mysterieuze flitspaal op de A58 is een MONOcam die bellers herkent

Meerdere luisteraars van Omroep Brabant zagen deze week een opvallende flitspaal op de A58 vlakbij Best en belden het radioprogramma WAKKER! De paal zag er anders uit dan de normale flitskasten die controleren op snelheid of door rood licht rijden.

Lees meer

Man in gestolen auto drinkt bier achter het stuur en beukt agent in gezicht

Een automobilist is donderdagmiddag aangehouden na een dollemansrit door Roosendaal. Mensen die de man zagen rijden en opmerkten dat hij bier dronk achter het stuur, belden de politie. Ze gaven het kenteken van de auto door en daaruit bleek dat die auto gestolen was.

Lees meer

112-nieuws: scooterrijdster aangereden • hardleerse man is auto kwijt

In dit liveblog houden we je deze vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Een overzicht van de ongelukken, branden en misdrijven.

Lees meer

Frietje gaat anders smaken door tekort zonnebloemolie (en wordt duurder)

Schaarse en dus dure zonnebloemolie en torenhoge energieprijzen. Het zijn lastige tijden voor frietzaken en dat kunnen we merken aan de prijs van ons frietje. Gelukkig hoeven we niet bang te zijn dat we onze vette hap moeten missen. Friet kan ook worden gebakken in sojaolie, palmolie of pindaolie, maar ook die worden duurder. "En het verschil kan je wel proeven."

Lees meer

CDA-penningmeester de cel in voor giga-drugsproductie in zijn loods

CDA-penningmeester Wim van der P. uit Leende moet een jaar de cel in voor betrokkenheid bij drugsproductie in een schuur op zijn boerenerf. Dat heeft het gerechtshof in Den Bosch vrijdag bepaald. De rechter legde diezelfde straf op. Justitie wilde meer en ging in hoger beroep.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan