Openen in browser

        

Grote verslagenheid bij Team De Rooy: 'Ton was een enorme goedzak'

Het plotselinge overlijden van Ton van Genugten is bij heel veel mensen keihard aangekomen. Ook binnen het Team De Rooy is de verslagenheid groot. "Ik heb maar een paar uur kunnen slapen", zegt Janus van Kasteren, vriend en medecoureur bij Team De Rooy. "Dat dit kon gebeuren is echt verschrikkelijk." De 38-jarige Dakar-coureur viel donderdag in een mestkelder en overleefde dat niet.

Lees meer

Rapper Lil' Kleine en twee mannen uit Boxtel vervolgd voor mishandeling

Het Openbaar Ministerie gaat rapper Lil' Kleine en twee mannen (49 en 51) uit Boxtel vervolgen voor mishandeling. De rapper moet samen met het tweetal op 8 september voor de meervoudige kamer van de rechtbank in Amsterdam verschijnen.

Lees meer

PSV loot AS Monaco in groepsfase van de Europa League

PSV speelt in de groepsfase van de Europa League tegen AS Monaco, Real Sociedad en Sturm Graz. Dat is het resultaat van de loting van de Europa League die vrijdag in Istanbul werd gehouden.

Lees meer

Dakar-coureur Ton van Genugten (38) omgekomen bij val in mestkelder

De man die donderdagmiddag is overleden bij een bedrijfsongeluk in Best, is de bekende Dakar-rijder Ton van Genugten (38) uit Eersel. Van Genugten viel in een mestkelder en overleefde dat niet.

Lees meer

Plotselinge overlijden van Ton van Genugten (38) slaat in als een bom

Er wordt donderdagavond met verslagenheid gereageerd op het plotselinge overlijden van Dakar-coureur en ondernemer Ton van Genugten uit Eersel. Hij overleed donderdagmiddag na een val in een mestkelder. Op dat nieuws volgden al snel honderden condoleanceberichten uit verschillende hoeken.

Lees meer

Vrouw (33) zwaargewond na crash met haar auto in Deurne

Een vrouw van 33 jaar is donderdagavond laat zwaargewond geraakt bij een crash met haar auto in haar woonplaats Deurne. De vrouw, die alleen in de auto zat, botste iets voor middernacht op de Oude Graaf tegen een boom en belandde met haar auto aan de andere kant van de weg in de voortuin van een huis.

Lees meer

Xtc-lab ontdekt op industrieterrein in Rosmalen, onderzoek in volle gang

Op een industrieterrein aan de Kievitsven in Rosmalen heeft de politie donderdagmiddag een xtc-lab ontdekt. Het gaat om een productielocatie voor synthetische drugs. Het onderzoek bij het lab is vrijdagochtend nog in volle gang.

Lees meer

84-jarige vrouw rijdt in paniek over leeftijdsgenote met rollator heen

De bestuurder die donderdag meerdere keren over een 83-jarige vrouw in Den Bosch heen reed, blijkt een 84-jarige vrouw uit die stad te zijn. Volgens de politie was het een paniekreactie van de vrouw.

Lees meer

Gevaren mestgassen nog steeds onderschat, soms is één ademhaling dodelijk

Donderdag overleed Dakar-coureur Ton van Genugten aan de gevolgen van een tragisch ongeluk, waarbij hij in een mestkelder viel. Reanimatie mocht niet baten. De officiële doodsoorzaak is nog onduidelijk, maar het is aannemelijk dat hij overleed na het inademen van mestgassen. De gevaren van deze gassen worden onderschat en dat leidt nog steeds tot veel ernstige ongevallen, zo concludeerde de Onderzoeksraad voor Veiligheid enkele jaren geleden al.

Lees meer

Coronanieuws: 299 nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je ook deze vrijdag op de hoogte van het laatste nieuws over de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Twee Brabantse boeren in nieuw seizoen Boer zoekt Vrouw

In het nieuwe seizoen van Boer zoekt Vrouw zitten twee Brabantse boeren. De eerste komt uit de omgeving van Dinteloord, de andere boer uit de buurt van Strijbeek.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan