Openen in browser

        

Ingestorte balkons: bewoners appartementencomplex mogen nog niet naar huis

De bewoners van het appartementengebouw aan het Luitenant Looymanshof in Oudenbosch slapen vrijdagnacht nog niet in hun eigen bed. Donderdag braken spontaan twee balkons af, waarna het hele gebouw uit voorzorg werd ontruimd. De gemeenten wacht eerst de resultaten af van het onderzoek door een constructeur.

Lees meer

Brand in huis met rieten dak, speciaal team uit Gelderland komt blussen

In een huis aan de Lissevenlaan in Waalre woedt een brand in een rieten kap. Het huis wordt verbouwd, het is niet duidelijk of de brand tijdens werkzaamheden is ontstaan. Iedereen kon op tijd buiten komen.

Lees meer

Boer Kees op zijn tractor naar Zandvoort en niet om Formule 1 te kijken

Rond middernacht vertrok Kees Schoenmakers uit Vessem op zijn tractor naar Zandvoort. Niet omdat de boer racefan is, maar om te protesteren. "De Formule 1 mag wel, maar ondertussen wel klagen over stikstof.”

Lees meer

Oudste inwoner van Brabant overleden, zuster Marcelliana werd 107 jaar

De oudste inwoner van Brabant is donderdag overleden. Het gaat om zuster Marcelliana van den Boomen die bij de Zusters van Liefde in Schijndel woonde. Dat bevestigt haar familie. Ze werd 107 jaar oud.

Lees meer

Drie mannen uit Tilburg om het leven gekomen bij verkeersongeluk in Spanje

De drie jonge Nederlanders die om het leven zijn gekomen bij een verkeersongeluk in de Spaanse regio Baskenland, komen uit Tilburg. Het gaat om twee neven van negentien en twintig jaar oud en een twintigjarige vriend.

Lees meer

Voetganger doodgereden op snelweg A67

Een man is overleden nadat hij rond tien uur donderdagavond op de A67 bij Veldhoven was aangereden door een vrachtwagen. De man liep of stond volgens de politie op de snelweg. Door het ongeluk was de A67 in de richting van Eindhoven vanuit België een tijd dicht tussen Eersel en knooppunt De Hogt.

Lees meer

Bilal, Ilias en Abi stierven bij ongeluk Spanje, Tilburg-Noord in rouw

Met ongeloof wordt in Tilburg-Noord gereageerd op de plotselinge dood van drie jongens uit de wijk. De neven Bilal en Ilias en hun vriend Abi kwamen om het leven bij een verkeersongeluk in het Spaanse Baskenland. Ze werden 19 en 20 jaar oud.

Lees meer

Man rijdt hond dood op stoep, kinderen die hem uitlaten springen weg

Een 32-jarige man uit Roosendaal die donderdagavond in zijn woonplaats met hoge snelheid over de stoep reed, raakte daarbij een hond. Het dier is overleden. Een groepje kinderen dat de hond aan het uitlaten was, kon op tijd wegspringen.

Lees meer

Coronanieuws: 261 nieuwe besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van het laatste nieuws over het coronavirus en de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Superfan Monique dolgelukkig met nieuw ABBA-album: 'Dit is onwerkelijk'

Vreugde bij ABBA-fans. De Zweedse band komt na bijna veertig jaar met een nieuw album. Monique Hoevens (57) uit Tilburg keek samen met andere ABBA-fans thuis naar een livestream waarin de band het nieuws onthulde.

Lees meer

Zo verkoopt Steven Brunswijk badkamers: 'Wit, zwart of bruin? Kies maar'

Door corona bleven de zalen bij cabaretier Steven Brunswijk leeg en dus ging hij op zoek naar een stabiel inkomen voor zijn gezin met drie kinderen. Sinds kort is Steven eigenaar van een badkamerspeciaalzaak in Den Bosch. Tijdens een exclusieve rondleiding laat hij zien hoe hij die badkamers ook met humor aan de man gaat brengen: "Wit, zwart of bruin? Zeg het maar."

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan