Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Rens (29) deed mee aan First Dates, maar welke mysterieuze vrouw belde hem diezelfde avond nog?

De 29-jarige Rens van de Gevel uit Valkenswaard deed mee aan het populaire tv-programma First Dates. En hoewel zijn blind date op niks uitliep, werd hij op de avond van de uitzending vanuit het niets gebeld door een geïnteresseerde kijkster. Dat belooft wat, zou je denken. Alleen kan Rens deze 'Sandra' nergens meer vinden.

Lees meer

Coronanieuws: 1531 nieuwe besmettingen in Brabant, geen geplande operaties in Bravis Ziekenhuis

In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van het laatste nieuws rond de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

A67 bij Hapert weer vrij na ongeluk met vrachtwagen en twee auto's

Een ongeluk met een vrachtwagen en twee auto's zorgde vrijdagmorgen voor problemen op de A67 bij Hapert. De rijbaan in de richting van de Belgische grens was enige tijd dicht. Om halfnegen is de weg vrijgegeven.

Lees meer

Coronavandaal sloeg al meerdere keren toe in Brabant, NS doet aangifte

Een man heeft woensdagavond in Tilburg de linten verwijderd die om bankjes in de stationshal zaten. De linten moesten voorkomen dat mensen op de bankjes gaan zitten en niet genoeg afstand houden. De man heeft de actie gefilmd en op Facebook gezet. Ook van andere acties van de man zijn beelden online verschenen. De NS laat weten aangifte te gaan doen tegen hem.

Lees meer

Gele pot met vogeltjes blijkt urn met inhoud: 'Wel geestig met Halloween'

Het was flink schrikken voor de medewerkers van de kringloopwinkel Het Goed in Geldrop. Een gele pot met vogeltjes bleek een urn met inhoud te zijn. De pot werd deze week binnengebracht in een boodschappentas. “Op de achterkant stonden een naam, een geboortedatum en een datum van overlijden. Dan besef je dat je een urn in handen hebt. Dan komen de vragen”, zegt bedrijfsleider Liesbeth van der Kuijlen.

Lees meer

Gestolen kleren waaien uit kofferbak van vluchtauto na ramkraak

Ramkrakers hebben donderdagnacht hun slag geslagen bij een kledingwinkel in Berkel-Enschot. Een groot deel van de gestolen kleding is op straat teruggevonden.

Lees meer

Geen pilsjes tappen, maar ouderen helpen: horeca Breda levert honderden mensen aan de zorg

De horeca in Breda gaat tijdelijk honderden mensen leveren aan de zorg. Het project is een idee van de Bredase afdeling van Koninklijke Horeca Nederland (KHN) en Surplus, een organisatie van thuiszorg en woonzorgcentra in West-Brabant. Door het plan hoeven de horecaondernemers tijdelijk de loonkosten niet meer te betalen en krijgt zorgverlener Surplus er extra, betaalbare handjes bij.

Lees meer

Efteling en Beekse Bergen verkopen nog steeds eten, coronamaatregelen zorgen opnieuw voor verwarring

Grote verwarring in pretparken en dierentuinen. Moeten alle afhaalpunten voor eten en drinken dicht of niet? Volgens het landelijke veiligheidsberaad en de Veiligheidsregio's Brabant-Noord en Brabant Zuidoost wel. Volgens de Efteling en De Beekse Bergen niet.

Lees meer

Noodkreet: 'Minister De Jonge zou een dagje moeten meelopen in ons ziekenhuis'

De druk op de ziekenhuizen loopt door het toenemend aantal coronabesmettingen ontzettend op. "Er moet aan de noodrem getrokken worden", benadrukt Rowan Marijnissen van het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ) in Tilburg. Ze roept minister Hugo de Jonge van Volksgezondheid op eens een dagje te komen meelopen.

Lees meer

Vrouw (75) vond chemicaliën voor dodelijke drug fentanyl in haar loods: 'Het leek een keurige man'

De duizenden liters chemicaliën die donderdag in beslag zijn genomen in Breda, zijn ontdekt door een 75-jarige vrouw. Van de grondstoffen kan fentanyl worden gemaakt, een van de meest dodelijke drugs. De dame op leeftijd kan het nog altijd niet bevatten. "Ik heb geen oog dichtgedaan." Fentanyl werd onder anderen de Amerikaanse zanger Prince en rapper Lil Peep fataal.

Lees meer

Schreeuwende man klimt in metershoge bouwkraan bij station Breda, politie praat hem naar beneden

Een man is donderdagavond vlakbij station Breda in een hoge bouwkraan geklommen. De hulpdiensten rukten massaal uit en de actie van de man trok veel bekijks. Rond halfzeven kwam de man naar beneden en is hij met de ambulance weggebracht.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant