Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

John de Jong sluit vertrek als technisch directeur bij PSV niet uit

De meest bekritiseerde PSV-man van de afgelopen periode gaat nadenken over zijn positie binnen de Eindhovense voetbalclub. Technisch manager John de Jong gaf dit aan tijdens de presentatie van de nieuwe aanwinst Ricardo Rodriguez. “Ik zet me nog vol in voor PSV tot aan vrijdagavond en daarna kijken we verder.”

Lees meer

Van wie is deze Hyundai? Auto staat al week op spottersplek maar het asfalt moet worden vervangen

Op de parkeerplaats voor vliegtuigspotters aan de Spottersweg in Eindhoven staat al een week een geparkeerde auto op een ‘eilandje’ van asfalt. Het gaat om een Hyundai met een Pools kenteken. Eén probleem: het asfalt van de spottersplek wordt vervangen en de auto staat in de weg.

Lees meer

20 jaar verzorger bij Helmond Sport: 'Het is niet altijd leuk, maar vaker wel'

Charles Rudolf (54) werkt dit jaar twintig jaar bij Helmond Sport, waarvan vijftien jaar in vaste dienst bij het eerste elftal. Als verzorger begon hij lang geleden bij de B-jeugd van de profclub. Nu is hij al lang de man die met masseren en het intapen van de enkels van groot belang is voor de spelers van de ploeg in de Keuken Kampioen Divisie.

Lees meer

Wilde politieachtervolging leidt tot dood vriend: Belg krijgt 2,5 jaar cel

De 31-jarige Belg die in juni 2017 een ongeval veroorzaakte waarbij een 29-jarige vriend omkwam moet 2,5 jaar de cel in. Ook krijgt hij vier jaar rijontzegging. Dat besloot de rechtbank in Den Bosch vrijdagmiddag. De man had op het moment van de rit een celstraf tegoed in België en reed zonder rijbewijs.

Lees meer

Voor Becky is Brexit-day een dag met een zwart randje: wat nu?

Brexit-day, vrijdag 31 januari 2020. Deze datum staat waarschijnlijk met hoofdletters en omcirkeld in de agenda van de Britse premier Boris Johnson. Vrijdagavond om twaalf uur (elf uur Engelse tijd) drijft het eiland langzaam weg van de Europese Unie. Voor de ene helft van de bevolking is dat reden voor een feest, voor de andere helft is het een dag met een zwart randje.

Lees meer

Roeiers op de A2: 'We hebben nog met een praatpaal gebeld'

25 jaar geleden pakte Max van Noord zijn surfboard en ging hij de overstroomde A2 op. De beelden hiervan gingen de hele wereld over. Maar Max was niet de enige die zich op de overstroomde snelweg waagde. Ook de leden van de Bossche roeivereniging De Hertog gingen het water op.

Lees meer

Ouders willen eerherstel voor hun verongelukte dochter Manon (23): 'Het kwam niet door lachgas'

"De vuurpijlen vlogen de lucht in, terwijl wij aan het sterfbed van onze dochter stonden." Op oudejaarsavond raakten Frank en Yvonne Soontiëns hun dochter kwijt. De 23-jarige Manon verloor de nacht daarvoor de macht over het stuur en botste met haar auto tegen een boom langs de Ringbaan-Zuid in Tilburg. Volgens haar ouders wordt er daarna onterecht gesproken over een 'lachgasongeval'.

Lees meer

Pastoor van Asten mag enorme erfenis overleden vrouw aanvaarden, familie vangt bot

De familie van de in 2014 overleden Tonny van Empel heeft geen recht op haar volledige erfenis. Dat heeft de Hoge Raad bepaald. De 82-jarige vrouw uit Asten liet het grootste deel van haar vermogen na aan de toenmalige pastoor van Asten, Jos Hermans. Volgens de familie gaat het om 120.000 euro.

Lees meer

PSV tussen hoop en vrees voor topper tegen Ajax: ‘We zijn alleen geholpen met een overwinning’

PSV heeft een overwinning nodig om er weer bovenop te komen. Simpel gezegd, maar dat is volgens trainer Ernest Faber dé oplossing voor de crisis in Eindhoven. “Juist tegen Ajax zie ik dit als een zeer mooie uitdaging om juist daar te winnen.”

Lees meer

Overvaller dreigt met vuurwapen en eist geld en sieraden

Een 29-jarige Eindhovenaar is donderdagnacht bedreigd met een vuurwapen en beroofd op de Mirabelweg in Eindhoven. Het slachtoffer liep rond een uur langs die weg, toen een onbekende man plotseling op hem afliep. Die bedreigde het slachtoffer met een vuurwapen en eiste geld.

Lees meer

Boeren blazen nieuwe massale optocht met trekkers naar Den Haag af

De boerenprotestacties op 5 februari gaan niet door. Actiegroep Farmers Defence Force (FDF) blaast de massale optocht van trekkers vanuit het hele land richting Den Haag af vanwege een nieuw onderzoek naar stikstofuitstoot.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant