Openen in browser

        

Vader die loverboy van zijn dochter mishandelt krijgt taakstraf

De man uit Oss die in oktober 2020 de vermeende loverboy van zijn 15-jarige dochter heeft achtervolgd en mishandeld, heeft een taakstraf van 150 uur gekregen. Hij krijgt ook twee maanden voorwaardelijke celstraf, die hij moet uitzitten als hij opnieuw in de fout gaat. Twee andere mannen kregen van de rechter dezelfde straf opgelegd.

Lees meer

SuperPostcodeprijs: 11 huishoudens mogen 1 miljoen verdelen

Bij elf bewoners van de Turfsteker in Odiliapeel kon donderdag de vlag uit. De SuperPostcodeprijs van 1 miljoen was gevallen op de postcode 5409 RG. Uit handen van Caroline Tensen ontvingen de bewoners een vette cheque.

Lees meer

Stortbui van 24 uur op komst: plaatselijk 25 millimeter regen

Het gaat regenen in Brabant en niet zo'n beetje ook. Met name zaterdagavond en zondag worden nat. Plaatselijk kan er tot 25 millimeter vallen.

Lees meer

Overvallers bedreigen jong gezin in Den Bosch, daders op de vlucht

Een jong gezin aan de Zevende Reit in Den Bosch is donderdagavond overvallen. Dat meldt de politie. Drie overvallers drongen het huis binnen en bedreigden de aanwezige gezinsleden.

Lees meer

Tieners op bromscooter proberen agent van zijn motor af te trekken

Een 15-jarige jongen is donderdagavond aangehouden in Breda nadat hij probeerde een motoragent van zijn motor af te trekken. Ook een 17-jarige jongen is gearresteerd, omdat hij de agent met zijn scooter probeerde af te snijden.

Lees meer

Coronanieuws: 13.634 nieuwe positieve testen in Brabant

In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van het laatste nieuws over de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

112-nieuws: driewieler aangereden op rotonde • bejaarde vrouw beroofd

In dit liveblog houden we je vrijdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Oudere vrouw zwaargewond bij brand in verzorgingshuis in Oirschot

Een oudere vrouw is donderdagavond zwaargewond geraakt bij een brand in een verzorgingshuis aan de St. Jorisstraat in Oirschot. Ze is met brandwonden naar het ziekenhuis gebracht, meldt onze 112-correspondent.

Lees meer

Nando maakt zijn droom waar: acteur met syndroom van Down speelt in GTST

Voor Nando Liebregts (26) kwam deze week een droom uit: hij speelt een rol in de tv-serie Goede Tijden Slechte Tijden. De jonge Boxtelaar met syndroom van Down heeft dan ook een missie: “Ik wil aan iedereen laten zien dat mensen met syndroom van Down mee kunnen doen aan de maatschappij.”

Lees meer

Jacquelines hond eet mensenpoep vol drugs: ‘Runa begon te schuimbekken’

Het was flink schrikken voor Jacqueline Meerding uit Roosendaal. Haar hondje Runa begon na haar avondwandelingetje eerder deze week te schuimbekken. De oorzaak: het dier zou mensenpoep vol drugsresten hebben gegeten. “Het had veel slechter af kunnen lopen.”

Lees meer

Auto in de kreukels na uitwijken voor fietser: twee gewonden

Twee mensen zijn vrijdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de Aarle-Rixtelseweg in Helmond. Zij zaten in een auto die moest uitwijken toen een man op een fiets de weg wilde oversteken.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan