Openen in browser

        

Harrie Lavreysen na sensationele sprintfinale: ‘Het waren bizarre ritten’

Harrie Lavreysen uit Luyksgestel kan het nog maar nauwelijks bevatten: hij pakte zijn tweede gouden medaille op de Olympische Spelen. Dat zei hij bij de NOS na afloop van de sensationele sprintfinale tegen teamgenoot Jeffrey Hoogland. “Er gebeurde zóveel!”

Lees meer

Toeristen, waar zijn jullie? Dit is waarom iedereen naar Brabant moet komen

Nederlanders gingen in coronajaar 2020 meer op vakantie in eigen land dan een jaar eerder, maar Brabant was juist minder in trek. En dat is natuurlijk niet terecht, want onze provincie heeft álles wat nodig is voor de ideale vakantie, vinden de makers van het programma Wakker! op Omroep Brabant.

Lees meer

Wel een aanbetaling, geen kittens: Paul en Theo zijn honderden euro's kwijt

De kinderen van Theo den Hoed uit Zevenbergen hadden zich zó verheugd op de komst van hun twee schattige kittens. Maar toen ze de diertjes op wilden halen, was de verkoopster met de noorderzon vertrokken. En zij waren niet de enige slachtoffers. "Leg dat maar uit aan die kids. Lafaard."

Lees meer

Coronanieuws: nieuwe variant eist leven van zeven ingeënte bejaarde Belgen

Ook deze vrijdag houden we je via dit liveblog op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus, in én buiten Brabant.

Lees meer

Scooterrijder aangereden door bestuurder crossmotor, laatste gaat ervandoor

Een scooterrijder in Den Bosch is donderdagavond vlak voor twaalf uur aangereden door iemand die reed op een crossmotor. De bestuurder van de crossmotor ging er na de aanrijding vandoor.

Lees meer

Brand verwoest appartement in Eindhoven, bewoner gered uit vlammenzee

Een appartement van een flat aan de Lauwerszeeweg in Eindhoven is donderdagnacht door brand verwoest. De bewoner lag te slapen toen het vuur uitbrak, maar hij kon worden gered.

Lees meer

Kassalade gestolen bij ramkraak Breda: 'Er zat niet eens honderd euro in!'

De eigenaar van Toko Kai aan het Heksenkruid in Breda heeft geen flauw idee waarom iemand donderdagnacht een ramkraak pleegde op zijn zaak. "Dit is gewoon een levensmiddelenwinkel!"

Lees meer

Automobilist ramt Toko Kai in Breda: 'Moet een bewuste actie zijn geweest'

Een automobilist heeft de zaak Toko Kai aan het Heksenkruid in Breda donderdagnacht geramd. Dit gebeurde rond kwart voor vijf. In Toko Kai - aan de achterkant van winkelcentrum Heksenwiel - worden Aziatische levensmiddelen verkocht.

Lees meer

Miss Sumoworstelen en Miss Slootjespringen: 'Gaat even niet om mooi zijn'

Sumoworstelen, kruisboogschieten en slootjespringen. Het zijn niet de eerste activiteiten waar je aan denkt bij een missverkiezing. Toch stonden uitgerekend deze sportieve uitdagingen op de planning bij activiteitencentrum Akkermans in De Heen. "Het gaat vandaag niet om de looks."

Lees meer

Weer goud! Harrie Lavreysen wint olympische sprintfinale

Harrie Lavreysen heeft goud gewonnen op de Olympische Spelen. In de finale was hij te sterk voor landgenoot en goede vriend Jeffrey Hoogland. Voor de baanwielrenner uit Luyksgestel is het zijn tweede gouden medaille, eerder won hij met zijn ploeg al de teamsprint

Lees meer

Agenten trekken wapen bij aanhouding man bij tankstation in Breda

Agenten hebben donderdagavond hun wapens getrokken bij het aanhouden van een man in de Graaf Engelbertlaan in Breda.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan