Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Weg tussen Tilburg en Kaatsheuvel dicht na botsing tussen tankwagen en maaiwagen

Een tankwagen is vrijdagmiddag van de Midden-Brabantweg in Kaatsheuvel geraakt en tegen een maaiwagen gebotst die in de berm aan het werk was. Drie mensen raakten gewond. De weg van Tilburg naar Kaatsheuvel is dicht. Verkeer moet rekening houden met een vertraging van bijna een uur.

Lees meer

Danny Verbeek hoopt ooit nog met zijn Den Bosch in de eredivisie te voetballen

Danny Verbeek werd geboren en getogen in Den Bosch. Het is zijn stad, daar voelt hij zich thuis. En dat is ook zo bij FC Den Bosch. De 29-jarige aanvoerder denkt inmiddels al na over wat hij na zijn actieve carrière wil. Maar voor hij stopt is er nog wel een droom: eredivisie spelen met 'zijn' club.

Lees meer

Klapt de provinciale coalitie vandaag? CDA eist uitstel voor boeren in stikstofkwestie

Het CDA in Provinciale Staten wil dat de boeren vandaag nog meer tijd krijgen voor een milieuvriendelijke stal. De partij gaat daar vrijdag een motie voor indienen. Nu is het nog zo dat boeren voor 1 april 2020 een vergunning moeten aanvragen. Eind oktober stemde het CDA nog in met die datum.

Lees meer

Crisis in Eindhoven, maar positie Mark van Bommel zal niet zomaar ter discussie staan [ANALYSE]

Het was slecht, het was beschamend, het leek ideeloos: met de wanprestatie van donderdagavond in het Oostenrijkse Linz (4-1 verlies) werd de crisis bij PSV compleet. De vraag is hoe en of trainer Mark van Bommel de boel nog op de rit gaat krijgen in Eindhoven.

Lees meer

Kind op loopfietsje schiet de straat op en wordt aangereden door bestelbus in Kaatsheuvel

Een jong kindje is vrijdag aan het begin van de middag aangereden door een bestelbus in Kaatsheuvel. Het kind, vermoedelijk een jongetje, is met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer

Sinds 2011 gezochte Belg opgepakt op camping in Bergen op Zoom

Op een camping in Bergen op Zoom is donderdagavond een man aangehouden die al sinds 2011 in België werd gezocht. De man (46) ontsnapte in 2011 uit zijn bewaring in België en moest nog een lange gevangenisstraf uitzitten voor zware mishandeling en brandstichting.

Lees meer

Spelers van PSV zwijgen op Eindhoven Airport over pak slaag, de fans zijn chagrijnig [VIDEO]

De selectie van PSV is vrijdagochtend iets voor twaalf uur geland op Eindhoven Airport. Spelers en staf waren alles behalve spraakzaam na het pak slaag dat de Eindhovenaren kregen (4-1) van het Oostenrijkse LASK Linz. Enkele fans op het vliegveld wilden wél voor onze camera reageren. Chagrijn overheerst. "Schaam je kapot zou ik willen zeggen", zegt een fan.

Lees meer

Italiaanse toerist die fatale crash veroorzaakte op A27, mag van OM drie maanden niet rijden

Tegen een 22-jarige Italiaanse toerist is drie maanden rijontzegging en een boete van 1400 euro geëist voor een dodelijk ongeluk bij Oosterhout in 2018. De man raakte op de A27 de controle over zijn auto kwijt en knalde meerdere keren tegen de vangrail aan. Twee passagiers die bij hem in de auto zaten zijn overleden bij de crash.

Lees meer

Buren glasatelier Kleurenrijk Veghel ontsnappen aan vuurzee: 'Vlammen van tien meter hoog'

Aanvankelijk vertelt ze haar verhaal rustig. Maar dan schiet ze vol: "Sorry het komt er nu pas uit", zegt mevrouw Manders, buurvrouw van het volledig in as gelegde glasatelier Kleurenrijk in Veghel. Donderdagavond brak er brand uit en de brandweer kon het pand aan de Rembrandtlaan niet meer redden.

Lees meer

Dirk is een keiharde rugbyspeler in Oranje, maar helpt tussendoor ook kansarme jongeren aan een baan

Rugbyspeler Dirk Danen zet zich niet alleen met ziel en zaligheid in voor het Nederlands rugbyteam, ook werkt hij keihard bij de Harde Leerschool om kansarme jongeren de arbeidsmarkt weer op te helpen. De aanvoerder heeft zijn focus nu gericht op de EK-kwalificatie tegen Oekraïne, die zaterdag is. Maar als hij niet zelf op het veld staat probeert hij jongeren met hulp van rugby weer een zetje de goede kant op te geven.

Lees meer

Gerbrands roept op PSV te blijven steunen, maar geduld fans raakt op: 'Je moet nu wel ingrijpen'

Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, roept fans vrijdagochtend op achter de club te blijven staan. “Het is duidelijk dat er veel emotie en betrokkenheid is van allerlei kanten vanwege de recente resultaten", stelt Gerbrands in een tweet. "Hoe lastig het ook voelt, we hebben juist nu alle steun nodig." Op social media wordt massaal gereageerd op de tweet. Vooral trainer Mark van Bommel moet het ontgelden.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant