Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Man steekt telefoon onder kleedhokje door in zwembad Tilburg, politie toont verdachte

De politie is op zoek naar een man die zich ongepast gedroeg in Recreatiebad Stappegoor in Tilburg. Hij probeerde opnames te maken in een kleedhokje, waar op dat moment een kind in zat. Hij stak een telefoon onder het hokje door.

Lees meer

Coronanieuws: 'Alcoholverkoop compleet verbieden', lichte daling aantal landelijke coronapatiënten

In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Dochters moeten uit zolderraam springen bij felle woningbrand in Schijndel: 'Echt vreselijk'

Grote paniek dinsdagnacht in een huis aan de Planetenlaan in Schijndel. Bij een felle woningbrand raakten de bewoners, een gezin met drie kinderen, gewond. “De twee dochters moesten uit het zolderraam springen. Het was echt verschrikkelijk.”

Lees meer

Alphen-Chaam is rijkste gemeente van Brabant: 'Oude kleren aan en weinig uitgeven'

Alphen-Chaam is de meest vermogende gemeente van Brabant. Het geheim? "Zo min mogelijk eten, weinig uitgeven en oude kleren dragen", zegt een van de inwoners met een grote glimlach.

Lees meer

Bekijk hier het aantal coronabesmettingen in jouw gemeente

In Brabant zijn de afgelopen 24 uur 1256 coronabesmettingen gemeld. Landelijk steeg het aantal besmettingen met 7305. Bekijk in onderstaande kaart hoe het ervoor staat met de coronabesmettingen in jouw woonplaats.

Lees meer

Horecabaas vreest voor nog langere sluiting van kroegen en restaurants: 'Kan wel januari worden'

Begrip, maar vooral teleurstelling en vrees bij Ruud Bakker, horecaondernemer en voorzitter van de Eindhovense afdeling van Koninklijke Horeca Nederland. Samen met zijn personeel keek hij naar de persconferentie van premier Mark Rutte en minister Hugo de Jonge over de nieuwe coronamaatregelen. “Het was doodstil in de zaak."

Lees meer

Vrachtwagen brandt uit bij distributiecentrum Albert Heijn: 120 filialen minder bevoorraad

Bij het Albert Heijn-distributiecentrum aan de Pegasusweg in Tilburg is woensdagochtend een vrachtwagen in brand gevlogen. De wagen brandde volledig uit. Het vuur sloeg kort over op een loods, die vol met rook kwam te staan. 120 winkels van Albert Heijn hebben daarom een minder goed gevulde versafdeling dan gebruikelijk, zegt een woordvoerder van de supermarktketen.

Lees meer

Laatste show van Christel de Laat is ook de laatste keer voor ongeneeslijk zieke Karlijn

Voor 400 man publiek stond Christel de Laat dinsdagavond in de enorme zaal van Mainstage in de Brabanthallen in Den Bosch. Door de strengere coronamaatregelen was het voorlopig de laatste keer dat ze haar show kon opvoeren. Maar dat was bijzaak voor de cabaretière. Haar hoofd en hart waren bij de ongeneeslijk zieke Karlijn Burgers. "Jongens, wij kunnen over een paar weken weer. En Karlijn niet. Ik denk dat we dat niet moeten vergeten."

Lees meer

Boot belandt na ongeluk op snelweg A73 bij Rijkevoort

Een boot is op de A73 (Venlo-Nijmegen) bij Rijkevoort beland. Het vaartuig zat met een aanhanger vast aan een auto. Die raakte betrokken bij een ongeluk met een andere auto.

Lees meer

Vier gewonden bij brand in huis in Schijndel

Bij een felle brand in een huis in Schijndel zijn dinsdagnacht vier mensen gewond geraakt. Ambulances en brandweer rukten massaal uit om hulp te verlenen. Ook een traumahelikopter kwam naar de plek van de brand.

Lees meer

Pius X is met 61 coronabesmettingen een uitzondering in onderwijsland, laten statistieken zien

Met 61 positieve coronatests onder leerlingen en docenten is het Pius X-College in Bladel een uitzondering in onderwijsland. Verhoudingsgewijs springt het aantal coronabesmettingen er in deze sector namelijk niet uit. Van ouders hoeven maatregelen op scholen volgens belangenorganisatie Ouders&Onderwijs dan ook niet strenger.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant