Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Boeren willen dat iedereen thuisblijft op nieuwe landelijke actiedag

Er komt volgende week woensdag weer een landelijke actiedag van de protesterende boeren. Dat bevestigt Farmers Defence Force aan Omroep Brabant. De boeren hopen op de solidariteit van burgers die die dag massaal thuis zouden moeten blijven.

Lees meer

Brand in pizzeria van Domino’s nadat accu van bezorgfiets ontploft

Er heeft dinsdagavond een brandje gewoed in een pizzeria van Domino’s in Eindhoven. De brand ontstond toen een accu van een bezorgfiets ontplofte.

Lees meer

Inval op woonwagenkamp in Waalre: politie zoekt naar grondstoffen voor drugs in loodsen

De politie heeft dinsdagavond een inval gedaan op een woonwagenkamp in Waalre. Op het kamp aan de Broekweg worden een aantal loodsen doorzocht omdat er mogelijk grondstoffen voor drugs te vinden zijn.

Lees meer

Daders autobrand camping Soerendonk op camera vastgelegd: 'Man vlucht met brandende broekspijp'

Op camping Slot Cranendonck aan de Strijperdijk in Soerendonk werd op maandagnacht 2 juni een auto in brand gestoken. De auto was van de beheerder en het vuur sloeg over naar zijn woning. De beheerder en zijn vriendin konden net op tijd het huis verlaten. Drie katten overleefden de brand niet.

Lees meer

Gestolen verkeersborden en straatnaambordjes gedumpt in park

Ze hingen er nog maar net maar waren heel snel weer verdwenen. In het Sonniuspark in Son ontdekte het wijkteam deze week een stapel gedumpte verkeersborden en straatnaambordjes die eerder in dat dorp gestolen waren.

Lees meer

Overval op Blue Collar Hotel op Strijp-S in Eindhoven

Bij het Blue Collar Hotel in het Klokgebouw in Eindhoven is in de nacht van dinsdag op woensdag een gewapende overval gepleegd. De dader stapte rond kwart voor twee het pand op Strijp-S binnen met een wapen en bedreigde een medewerker. Hij eiste geld.

Lees meer

Tonneke is weer onderweg met haar rijdende winkel maar de stormloop blijft nog uit

Het duurde even, maar eindelijk is Tonny Steenis, ofte wel Tonneke, weer op pad met haar rijdende winkel. Na veel technische ellende kwam de winkel in september vorig jaar definitief stil te staan. Maar nu heeft ze een nieuwe en kan ze dus weer de weg op, om in Tilburg eenzame ouderen en mensen met een krappe beurs te helpen.

Lees meer

Steeds vaker straatgevechten georganiseerd via Instagram-accounts: 'Dit is openlijke geweldpleging'

Op Instagram duiken steeds meer regionale accounts op die straatgevechten organiseren. In navolging van een populair account in Amsterdam zijn er nu pagina’s opgezet in onder meer Helmond, Eindhoven en Geldrop. Politie en gemeenten zien de ontwikkeling met lede ogen aan.

Lees meer

Coronanieuws: coronagegevens geteste patiënten kwijt door storing in database

In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van alle gebeurtenissen rond de coronacrisis in Brabant.

Lees meer

Twaalf bestuurders negeren rode kruizen op afgesloten A16 na ongeval

Na een ongeval bij knooppunt Princeville op de A16 dinsdagavond zijn twaalf bestuurders beboet. De snelweg was afgesloten, maar de automobilisten negeerden de rode kruizen boven de weg en reden dus gewoon door.

Lees meer

Wolf verantwoordelijk voor gedode schapen bij Heusden en Heeze

De schapen die eind mei en begin juni zijn gedood in de omgeving van Heusden en Heeze, zijn allemaal aangevallen door een wolf. Dat blijkt uit DNA-onderzoek.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant