Openen in browser

        

Coronanieuws: vanaf volgende week geen mondkapjesplicht meer

Ook deze woensdag houden we je op de hoogte van het laatste nieuws over het coronavirus in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Directeur: Beekse Bergen draait binnen 2 dagen weer op volle toeren

"Het is verschrikkelijk wat er is gebeurd. Heel verdrietig", dat zegt Dirk Lips, de directeur van Libéma waar Safaripark Beekse Bergen in Hilvarenbeek onder valt. In het park brak woensdagochtend een grote brand uit. Het hoofdgebouw kan als verloren worden beschouwd. Een crisisteam moet zorgen voor tijdelijke voorzieningen zodat in de Beekse Bergen alles gewoon door kan gaan.

Lees meer

Brand bij de Beekse Bergen vanuit de lucht gezien

Vanuit de lucht is goed te zien hoe groot de brand is die woensdagochtend uitbrak op vakantiepark de Beekse Bergen. Dat het hoofdgebouw met daarin onder meer een restaurant als verloren moet worden beschouwd, is wel duidelijk wanneer je de dronebeelden ziet. Ook de enorme rookwolken zijn goed te zien.

Lees meer

Grote brand in hoofdgebouw vakantiepark Beekse Bergen na gaslek

Na een gaslek is woensdagochtend een grote brand uitgebroken in het hoofdgebouw van vakantiepark Beekse Bergen. In het gebouw zitten ook een restaurant en een zwembad. Dat meldt de Veiligheidsregio. Niemand is gewond geraakt en niemand was in het pand toen de brand uitbrak.

Lees meer

Explosies bij enorme brand Beekse Bergen, bekijk hier de foto's

Na een gaslek is woensdagochtend een grote brand uitgebroken in het hoofdgebouw van vakantiepark Beekse Bergen. Er zijn explosies te horen en de rook is in de wijde omtrek te zien. Bekijk hieronder foto's en video's van de brand.

Lees meer

Hoe op een idyllisch plekje gezocht wordt naar de waarheid rond Tanja Groen

Bijna 28 jaar geleden verdween ze: studente Tanja Groen. Na een feestje in Maastricht in 1993 heeft niemand ooit meer iets van haar gehoord. Wat er die bewuste nacht is gebeurd, is een raadsel. Alle hoop is gericht op een nieuwe zoekactie op de Strabrechtse Heide bij Heeze. Dinsdag begon het graven daar. Ligt het lichaam van Tanja hier begraven?

Lees meer

Vrouw die op de bus wacht moet haar benen missen na ongeluk: 500 euro boete

De 35-jarige arts die in juni 2019 een Tilburgse vrouw blijvend invalide reed, is dinsdag veroordeeld tot het betalen van een boete van 500 euro. Dat heeft de rechtbank in Breda besloten.

Lees meer

Dorp gruwelt van levensgrote betonnen bakken: 'Het lijkt het Oostblok wel'

Gruwelijk, Oostblok-architectuur en levensgevaarlijk. Het zijn zomaar wat termen die vallen bij de kersverse bloembakken, die een einde moeten maken aan de veel te hard rijdende auto's op de Steenbergseweg in Dinteloord. "Het hele dorp is in rep en roer."

Lees meer

Hoofdgebouw vakantiepark Beekse Bergen niet meer te redden door grote brand

Het hoofdgebouw van vakantiepark Beekse Bergen is door de grote brand niet meer te redden. Dat meldt de Veiligheidsregio. De opslag met gevaarlijke stoffen, die in het gebouw zit, is veilig.

Lees meer

Ouders van doodgereden Anouk willen strengere straffen voor verkeershufters

Bij ieder nieuwsbericht over bestuurders die onder invloed rijden, komt het verdriet en de boosheid bij Willy en Marjon Schuurmans uit Geffen weer naar boven. Hun dochter Anouk werd in de nieuwjaarsnacht van 2017 doodgereden in Oss door Vincent B.. Hij reed dronken, zonder rijbewijs door rood, schepte Anouk en ging er vervolgens vandoor. Willy en Marjon doen een hartenkreet aan politiek Den Haag: maak de straffen voor verkeershufters zwaarder.

Lees meer

Bewoner weet op tijd te ontkomen aan brand, ook hondje gered

Brand heeft dinsdagavond laat voor enorme schade gezorgd aan een huis in de Bisschop Zwijsenstraat in Tilburg. De bewoner wist volgens omstanders zijn huis net op tijd uit te komen. Zijn hondje, een chihuahua, werd door de brandweer gered.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan