Openen in browser

        

Zeer grote brand in loods vol auto's en caravans in Vessem

In een loods aan de Kuilenhurk in Vessem heeft woensdagmiddag een zeer grote brand gewoed. De brand brak iets na een uur 's middags uit. In de loods stonden boten, auto's en caravans opgeslagen.

Lees meer

Vrouw wil dat Jeffrey Bruma wordt vervolgd voor zwaar ongeluk in 2014

Oud-PSV'er Jeffrey Bruma hangt een rechtszaak boven het hoofd, omdat hij in 2014 een ernstig verkeersongeluk zou hebben veroorzaakt. Bij een botsing van twee auto’s op 1 december van dat jaar in Eindhoven raakten drie vrouwen gewond. Bruma, die een van de wagens bestuurde, ging vrijuit. Uit onderzoek dat een van de vrouwen heeft laten uitvoeren, zou blijken dat hij veel te hard heeft gereden.

Lees meer

Coronanieuws: 883 nieuwe besmettingen in Brabant

Ook deze verkiezingsdag houden we je via dit liveblog op de hoogte van de belangrijkste nieuwsfeiten over corona in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Daniëlle wil de nieuwe Klaasje van K3 worden: 'Dit is een meisjesdroom'

Daniëlle van Rattingen (23) uit Den Bosch heeft zich samen met ruim 22.000 anderen opgegeven om de nieuwe Klaasje van K3 te worden. Uiterlijk zondag weet ze of ze door is naar de volgende ronde. Dat vertelt ze in Brabant Vandaag. "De kans dat ik de loterij win, is misschien wel groter."

Lees meer

Nog steeds veel poststemmen ongeldig, ook met nieuwe regels

Hoewel een deel van de eerder ongeldig verklaarde poststemmen toch geteld mag worden, is het aantal verkeerd uitgebrachte stemmen nog altijd ongekend hoog. In de Brabantse gemeentes die herteld hebben, ligt dat tussen de 3,6 en 5 procent. Bij de reguliere verkiezingen ligt dat gemiddelde veel lager.

Lees meer

Brabant Kiest: anderhalf uur in de rij om te stemmen bij 013 in Tilburg

Vandaag zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Tot en met negen uur vanavond kun je je stem uitbrengen. In dit liveblog houden we je op de hoogte van het verloop van deze dag van de democratie in Brabant en in de rest van Nederland.

Lees meer

Geen mountainbikeparcours met heuvels in de buurt? Bouw er zelf eentje!

Een parcours vol heuvels en bochten in je achtertuin, dat is misschien wel de droom van iedere mountainbiker. Zo ook van oud-veldrijdster Sanne van Paassen uit Vlierden. En het bleef niet bij een droom. Op een stuk grond vlakbij haar huis bouwde ze zelf zo'n parcours, samen met vrienden.

Lees meer

Primera na rellen weer in opbouw: 'Vanaf nu gaat het bergopwaarts'

Anderhalve maand geleden werd de Primera in de binnenstad van Den Bosch compleet verwoest en geplunderd door relschoppers. Het leverde eigenaresse Maaike Neuféglise veel slapeloze nachten, verdriet en frustratie op. Inmiddels is de winkel helemaal gestript en kan de opbouw beginnen. "Het diepste dal hebben we bereikt, vanaf nu gaat het weer bergopwaarts."

Lees meer

Sjoerd krijgt ruim 2000 boeken aangeboden voor zijn minibieb: 'Fantastisch'

Sjoerd van Lonkhuizen kan er niet over uit. Meer dan 2000 kinderboeken kreeg al hij al aangeboden voor zijn minibieb, sinds zijn oproep vorige week. "Dit is echt te gek. Ik heb nu al drie volle auto's aan boeken opgehaald. En dan heb ik nog niet eens alle adressen gehad", glundert de Bredanaar.

Lees meer

Roemeense arbeidsmigranten uit vervuild vakantiehuisje in Bakel gehaald

De acht Roemeense arbeidsmigranten die door hun uitzendbureau in een klein vakantiehuisje zonder verwarming en warm water waren gestopt, zijn inmiddels uit het huisje gehaald. Waar ze nu zijn is onduidelijk. Volgens een van de eigenaren van het vakantiepark in Bakel wordt het huisje nu 'eindelijk' opgeknapt door het uitzendbureau.

Lees meer

Aanslagen op Poolse supermarkten: 50.000 euro voor gouden tip

Er is een beloning van 50.000 euro uitgeloofd voor de tip die leidt naar de daders achter de vijf aanslagen met explosieven op Poolse supermarkten. Ook in Heeswijk-Dinther en Tilburg waren winkels het doelwit van aanslagen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant