Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Duizenden boeren trekken op naar Ministerie van Landbouw in Den Haag, kijk hier LIVE

Duizenden boeren trekken op naar het Ministerie van Landbouw in Den Haag. De boeren zijn vanaf het Malieveld naar het ministerie gereden, waar de groep wordt tegengehouden door de politie. Farmers Defence Force-voorman eiste dat premier Mark Rutte en minister Schouten zich binnen drie kwartier zouden excuseren voor het gevoerde landbouwbeleid. Toen dat niet gebeurde gingen de boeren richting het ministerie. Bekijk hieronder live hoe het er in Den Haag aan toe gaat.

Lees meer

Oliepijpleiding NAM geraakt door werkzaamheden, brandweer legt drijvende dammen in sloten

Een oliepijpleiding van de NAM aan de Oisterwijksedreef in Haaren is woensdagmiddag geraakt bij werkzaamheden.

Lees meer

Politie stopt boeren die op weg waren naar Ministerie van Landbouw

Farmers Defence Force-voorman Mark van den Oever hield woensdagmiddag een toespraak bij het boerenprotest in Den Haag. Hij gaf hier premier Mark Rutte en landbouwminister Carola Schouten drie kwartier de tijd hun excuses aan te bieden voor het landbouwbeleid. Beiden hebben dat niet gedaan. De boeren waren op weg naar het Ministerie van Landbouw, maar werden tegengehouden door de politie.

Lees meer

Veel vertraging voor verkeer richting Utrecht na ongevallen op A27 en A59

Door een ongeval ter hoogte van knooppunt Hooipolder was op de snelweg A27 richting Utrecht de rijbaan enige tijd afgesloten. Die werd rond 14.45 uur weer vrijgegeven, maar er staat nog wel een lange file.

Lees meer

Politieke crisis door referendum in Grave: wethouder stapt op

Politiek Grave kon lang geen knoop doorhakken over een referendum over de zelfstandigheid van de gemeente. Nu dat er uiteindelijk toch komt, zijn de partijen tot op het bot verdeeld over de datum van het referendum en over de vraag die aan de inwoners wordt gesteld. CDA-wethouder Ben Peters treedt zelfs af als wethouder.

Lees meer

Fietser (68) aangereden door automobilist (82) in Waalwijk

Op de Akkerlaan in Waalwijk is woensdagochtend een 68-jarige fietser geschept door een automobilist van 82. Dat meldt de politie.

Lees meer

Met je Tinderdate verder carnavallen op Stratumseind? Dat kan in het Tinderdagverblijf

Carnaval is bij uitstek het feestje om jezelf eens te laten gaan. Voor sommigen betekent dat een extra biertje drinken. Voor anderen is flirten een leuke hobby tijdens het hossen. Dat kan in het echie, maar uiteraard ook door te swipen op Tinder.

Lees meer

Brabantse boeren demonstreren in Den Haag, kijk hier de livestream terug

Boeren demonstreren woensdag opnieuw in Den Haag tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Er zijn ook tientallen boeren uit Brabant bij de manifestatie aanwezig.

Lees meer

Moord op Jules Odekerken: man die doodstraf kreeg opgelegd na 17 jaar opgepakt

De moordenaar van de Vughtse zakenman Jules Odekerken is dinsdagavond na 17 jaar opgepakt in Thailand. De man hield zich schuil in de noordelijke provincie Phrae, meldt De Telegraaf.

Lees meer

Boeren in Den Haag en gemeente Uden zoekt kunstenaars: het Brabantse nieuws in 1 minuut

Altijd weten wat er in Brabant speelt? In het Brabants Minuutje praten we je elke werkdag om 08.00 uur, 11.30 uur en 17.30 uur helemaal bij over het laatste nieuws uit onze provincie.

Lees meer

Feyenoord-NAC razendsnel uitverkocht, halve finale ook op groot videoscherm in stadion Breda

NAC gaat op 5 maart in het eigen Bredase Rat Verlegh Stadion op groot scherm het bekerduel Feyenoord-NAC uitzenden voor supporters die geen kaartje hebben kunnen krijgen. De tickets voor de halve finale in de Rotterdamse Kuip waren voor NAC-aanhangers woensdag binnen luttele seconden uitverkocht.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant