Openen in browser

        

Opluchting bij winkeliers, HEMA laat klanten al zonder afspraak binnen

Opluchting bij winkeliers: vanaf 28 april mogen zij zonder afspraak klanten ontvangen. Binnen een week moeten winkels en binnensteden weer klaar zijn voor een groter publiek. Maar van paniek is geen sprake: inmiddels weet iedereen wat hij moet doen. De HEMA in Tilburg en veel andere winkeliers laten klanten nu al zonder afspraak binnen.

Lees meer

Man die Tommie Reijnen doodschoot na mislukte drugsdeal krijgt 8 jaar cel

De rechtbank in Den Bosch heeft woensdag een man van (20) uit Vortum-Mullem veroordeeld tot 8 jaar celstraf. Hij schoot de 29-jarige Tommie Reijnen dood na een mislukte drugsdeal in Boxmeer.

Lees meer

Avondklokrelschoppers opgepakt in Breda en Eindhoven

De politie heeft deze week drie nieuwe verdachten aangehouden voor de avondklokrellen in Den Bosch en Eindhoven. Ze werden gepakt na een uitzending van opsporingsprogramma Bureau Brabant.

Lees meer

Ouders moeten 18.000 euro schade betalen voor rellende zoon (13)

De ouders van een 13-jarige jongen moeten opdraaien voor de duizenden euro’s schade die hun zoon aanrichtte tijdens de coronarellen op 24 januari in hun woonplaats Eindhoven.

Lees meer

Coronanieuws: 1696 nieuwe besmettingen in Brabant

Ook deze woensdag houden we je op de hoogte van het belangrijkste nieuws over de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Boswachter bedreigd nadat jongens picknicktafel vernielen

Hij staat er haast nog van te shaken. Boswachter Erik de Jonge sprak een groep jongens aan die een picknicktafel vernielde op de Kraaijenberg in Bergen op Zoom en werd daarna bedreigd. Inmiddels weet de politie wie de meeste jongens zijn.

Lees meer

Camper en auto branden uit op oprit in Eindhoven, 'Besef moet nog komen'

Een camper en een auto zijn dinsdagnacht door brand verwoest. De voertuigen stonden geparkeerd op de oprit tussen twee huizen op de Europalaan in Eindhoven, toen er iets na halfeen een harde knal klonk.

Lees meer

Rachel en Willem beginnen Fries vakantieparadijs en krijgen reallifesoap

Rachel en Willem Sas uit Den Bosch starten samen met vriend Martijn in het Friese Twijzelerheide een vakantieparadijs. Ze hebben er alle drie geen verstand van en toch gaan ze het proberen. Alle belevenissen van het stel zijn vanaf 28 april te volgen op Net5.

Lees meer

'Drugscaravan' zorgt voor stankoverlast in Roosendaal

Een caravan met drugsafval heeft dinsdagavond voor flinke stankoverlast gezorgd in Roosendaal. De indringende wietlucht was in verschillende wijken te ruiken.

Lees meer

Omwonenden balen van snelheidsduivels Hoevenseweg: 'Gaat een keer mis'

Meer dan zevenhonderd snelheidsovertredingen werden in amper een paar uur tijd: tijdens een verkeerscontrole aan de Hoevenseweg in Etten-Leur was het bingo maandagavond. Omwonenden staan er niet van te kijken. Al jaren zijn de snelheidsduivels er een doorn in het oog. "Ze flitsen hier voorbij alsof het een circuit is."

Lees meer

Speelgoedwinkelier Ron: 'Winkelen op afspraak heeft ook voordelen'

Gewoon naar een winkel kunnen, zonder eerst te bellen. Het mag weer vanaf 28 april. Een hele opluchting voor veel winkeliers. Maar speelgoedwinkelier Ron Meijboom uit Tilburg beviel dat winkelen op afspraak eigenlijk wel.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant