Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Familie: ‘Joey D. verloor steeds meer het contact met de realiteit’

Joey D. heeft zichzelf dinsdag ernstig verwond omdat hij het voortslepende proces niet aankon en steeds meer het contact verloor met de realiteit. "Dit heeft tot een onvoorstelbare wanhoopsdaad geleid." Dat schrijf zijn advocaat Jan-Hein Kuijpers woensdag in een brief mede namens de familie van Joey D.

Lees meer

Man (69) met beperking mishandeld in Vught, slachtoffer wordt vaker uitgescholden en gepest

Een 69-jarige man met een beperking is afgelopen zondag mishandeld door jongeren in Vught. Dit gebeurde op de St.Elisabethstraat en Kapellaan. Hij hield er een bloedneus en lichte verwondingen aan zijn gezicht aan over.

Lees meer

Openbaar Ministerie gaat ervan uit dat Joey D. zichzelf heeft neergeschoten

Het Openbaar Ministerie (OM) zegt ervan uit te gaan dat Joey D. zichzelf heeft neergeschoten en niet door een politiekogel gewond is geraakt. Maar een woordvoerster wijst er ook op dat het onderzoek van de Rijksrecherche nog loopt. Die onderzoekt wat er zich dinsdagavond precies heeft afgespeeld rondom de aanhouding van Joey D. in Rosmalen. Hij raakte zwaargewond en ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis.

Lees meer

Nikkie op de bank bij Ellen DeGeneres: 'Chanteur wilde mijn leven vernietigen'

"Oh, my God, is dit echt? Wat een eer. Wil je me even knijpen?" Nikkie de Jager (25) uit Uden schoof woensdag aan in de talkshow van Ellen DeGeneres in Los Angeles. De YouTube-ster werd door Ellen uitgenodigd om te praten over haar spraakmakende bekentenis, waarin ze aangaf transgender te zijn.

Lees meer

Buurman Piet liet agenten binnen in appartementengebouw Joey D. en ontkwam zelf via brandweerladder

Er hangen nog rood-witte linten. De politie staat voor de deur en boven het kapotte raam hangen nog de briefjes met ‘Relax, niet geschoten’ die Joey D. dinsdag ophing. Voor buurman Piet Kerssens is het heftig om weer thuis te komen. Hij ontvluchtte dinsdagmiddag zijn woning, in hetzelfde appartementencomplex als waar Joey D. werd aangehouden.

Lees meer

Klemgereden dieven hebben meer ladingdiefstallen op hun kerfstok

De drie mannen die vorige week dinsdagnacht in Eindhoven werden opgepakt voor ladingdiefstal, hebben waarschijnlijk nog meer van die misdrijven op hun kerfstok. Tijdens de doorzoeking van de woning van één van de verdachten werd een hele partij goederen gevonden die afkomstig is uit vrachtwagens.

Lees meer

Joey D. in kritieke toestand nadat hij zichzelf verwondde bij arrestatie in Rosmalen

Joey D. verkeert in kritieke toestand nadat hij zich dinsdagavond verwondde voordat hij werd aangehouden in Rosmalen. Hij verschanste zich op dat moment al uren in zijn huis aan de Schoolstraat. Joey D. ligt in het ziekenhuis en is niet aanspreekbaar.

Lees meer

BOA Richard blijft supervriendelijk, ook als hij gefilmd wordt als hij een bekeuring uitschrijft

Het lijkt alsof hij niet boos te krijgen is. De Tilburgse handhaver Richard Huijgen blijft onmiskenbaar vriendelijk tegen een scheldende foutparkeerder. Op sociale media krijgt de BOA veel steun.

Lees meer

Olympische Spelen komen in gevaar voor BMX'er Twan van Gendt wegens zware blessure

BMX’er Twan van Gendt heeft vlak voor de start van het nieuwe seizoen een enorme domper te verwerken gekregen. Vanwege een handblessure is de Bosschenaar acht tot twaalf weken uitgeschakeld. ‘Waardeloos!’

Lees meer

Eva (14) is OranjeLeeuwin in de dop en droomt van FC Barcelona

Eva Nguyen uit Breda is 14 jaar oud en hard op weg naar een carrière in het betaald voetbal. Ze traint met jongens die ouder en soms twee koppen groter zijn. Maar ze doet niet voor hen onder. Eva zelf zit er zelf ook niet mee: "Ik word hier beter van, want zij zijn fysiek beter dan de meisjes." Wat ze hoopt te bereiken: "Later voor het Nederlands elftal spelen."

Lees meer

Omstreden hondenhandelaar Dutch Pet Farm hoeft dwangsommen niet te betalen

De gemeente Bladel heeft een hondenhandelaar onterecht 100.000 euro aan dwangsommen opgelegd. Dat vindt de Raad van State. De gemeente eiste het geld omdat het bedrijf, Dutch Pet Farm, illegaal honden zou verkopen vanaf een locatie aan de Dalem in Hapert.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant