Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Politie toont beelden van vader (42) die in Tilburg wordt neergeschoten voor ogen van zoontje (10)

Wie is de man die op vrijdag 5 juni een 42-jarige vader neerschoot in Tilburg voor de ogen van zijn 10-jarige zoontje? De politie is nog altijd naar hem op zoek. Via de online kanalen van het landelijke opsporingsprogramma Opsporing Verzocht zijn daarom bewakingsbeelden van de schietpartij gedeeld.

Lees meer

Grote zoekactie naar Bert de Laat (69) uit Made, natuurgebied met vrijwilligers uitgekamd

Familie, vrienden en 'vage kennissen' hebben dinsdag een spontane zoekactie naar Bert de Laat gedaan. De 69-jarige man uit Made wordt al een week vermist. Ze zochten 's middags en 's avonds in een natuurgebied tussen Hooge Zwaluwe en Oud-Drimmelen.

Lees meer

Motorrijder lelijk ten val door overstekende hond

In het buitengebied tussen Nuenen en Stiphout is een motorrijder dinsdagavond lelijk ten val gekomen nadat hij een overstekende hond raakte. De motorrijder deed met tien anderen mee aan een toertocht toen het misging.

Lees meer

Dode man gevonden in huis in Eindhoven, bewoonster gearresteerd

In een huis aan de Sparrenstraat in Eindhoven is dinsdagavond een dode man gevonden. Een vrouw is gearresteerd op mogelijke betrokkenheid bij de dood van de man.

Lees meer

Coronanieuws: opnieuw iemand op Eindhoven Airport geland met coronavirus

In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van alle gebeurtenissen rond de coronacrisis in Brabant.

Lees meer

Man in rug gestoken bij Kasteelplein in Breda, verdachte (29) snel aangehouden

In Breda is dinsdagavond rond kwart voor acht een man in zijn rug gestoken. Dat gebeurde bij het Kasteelplein, direct naast Park Valkenberg in het centrum van de stad. Iets later werd een 29-jarige verdachte aangehouden in een woning aan de Middellaan.

Lees meer

Van Gerwen roemloos ten onder in eerste grote toernooi na coronapauze: 'Dit was een wanvertoning'

"Geen excuus, het was gewoon niet goed genoeg." Zo reageerde darter Michael van Gerwen nadat hij dinsdagavond laat roemloos werd uitgeschakeld (11-4) op het eerste grote televisietoernooi na de gedwongen coronapauze voor de darters. Van Gerwen, als eerste geplaatst, verloor in de tweede ronde van de World Matchplay van de Australiër Simon Whitlock.

Lees meer

Geplande bomenkap Leende zorgt voor onrust: 'Dit is toch ongelooflijk?'

Verontwaardiging en ongeloof bij bewoners rond het Meentplein in Leende. De gemeente Heeze-Leende heeft het plan om daar 49 bomen te kappen om plaats te maken voor een nieuw centrumplan met woningen, parkeerplekken en een speelplaats.

Lees meer

Stadsprediker Arnol Kox begint aan laatste reis naar 'het licht', kijk hier de uitvaartdienst terug

In de Sint Trudokerk in Eindhoven is woensdagochtend afscheid genomen van Arnol Kox. De markante stadsprediker overleed een week geleden op 67-jarige leeftijd aan de gevolgen van leukemie. Bij het afscheid van Kox konden vanwege coronamaatregelen slechts een beperkt aantal mensen aanwezig zijn. De uitvaartdienst was vanaf 11 uur live te volgen via een livestream.

Lees meer

Man breekt in bij Tilburgse bakker omdat 'de koeken er zo lekker uitzagen'

Een 38-jarige Tilburger is dinsdag om halfvier ‘s nachts op de Sint Josephstraat aangehouden nadat hij had geprobeerd in te breken in een bakkerij. De inbreker verklaarde tegen agenten dat 'de koeken er zo lekker uitzagen’.

Lees meer

'Oud-minister Bruins hield geldproblemen ziekenhuis stil'

Voormalig minister Bruno Bruins (Medische Zorg) heeft een tijdlang niets gezegd over financiële problemen van het Maasziekenhuis Pantein in Boxmeer, toen zijn ministerie hier wel al van op de hoogte was. Dat meldt Elsevier Weekblad op basis van eigen onderzoek.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant