Openen in browser

        

Jongen (16) ontvoerd in Breda en gewond teruggevonden

Een 16-jarige jongen uit Breda is dinsdagavond ontvoerd en even later weer teruggevonden in Hoek van Holland. Hij was gewond en lag in het water. Hij zou in een auto zijn gestapt, waarna hij tegen zijn wil in werd meegenomen.

Lees meer

Henny Vrienten is ziek: afscheidstournee van Doe Maar afgelast

De afscheidstournee van Doe Maar gaat niet door. Voorman Henny Vrienten uit Tilburg is ziek, meldt concertorganisator MOJO. Wat hij mankeert, is niet bekendgemaakt.

Lees meer

Man verkracht zijn ex-vriendin en mishandelt haar tante: 2,5 jaar cel

Een man van 36 uit Oss moet 2,5 jaar de cel in omdat hij zijn ex-vriendin verkracht en mishandeld. Ook heeft hij haar tante mishandeld en hen allebei met de dood bedreigd. Hij mag geen contact meer opnemen met beide vrouwen en niet bij hen in de straat komen.

Lees meer

Straatverlichting valt uit op meerdere plekken in Brabant

Op meerdere plaatsen in Brabant is de straatverlichting dinsdagavond uitgevallen. Van oost tot west, op veel plekken in Brabant was het donker op straat. Volgens netbeheerder Enexis is de storing veroorzaakt door een update van het straatverlichtingssysteem.

Lees meer

De nachtvorst komt eraan, zo maak je je tuin herfstklaar

De eerste vorst aan de grond is weer gemeten, de bladeren krijgen kleur en vallen van de bomen. Hoewel veel mensen nog genieten van de nazomer, wordt het toch tijd om je tuin helemaal klaar te maken voor de herfstmaanden. Tuinman Martijn Rekkers geeft tips.

Lees meer

Complottheorie over 5G in lantaarnpalen bezorgt gemeenten handenvol werk

Zeker 19 gemeenten in Brabant hebben de afgelopen periode vragen gekregen van complotdenkers die denken dat er geheime 5G-zendertjes in lantaarnpalen zitten. De overheid zou zo ons zenuwstelsel willen manipuleren. Er wordt onder andere gevraagd naar de plekken van de lantaarnpalen en welke onderdelen er precies in zitten. Door de Wet openbaarheid van bestuur zijn de gemeenten verplicht deze vragen in behandeling te nemen, wat veel tijd en dus geld kost.

Lees meer

Coronanieuws: 202 nieuwe positieve coronatesten in Brabant

In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van het belangrijkste nieuws rondom de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Donkere straten in Brabant: dit is wat er misging

De straten in Brabant die dinsdagavond lang donker bleven, worden woensdagavond weer gewoon verlicht. Dat kan haast niet anders. Maar wat ging er nou mis? Wij vroegen het aan netwerkbeheerder Enexis.

Lees meer

Spelfout op billboard van school: dit zijn meer reclameblunders

Het is een pijnlijke fout voor een onderwijsgroep: een spelfout op je reclameposter. "Ondek het bij Curio" staat er te lezen. Juist, daar mist een 't'. Maar onderwijsgroep Curio in West-Brabant is niet de eerste waarbij een reclamecampagne een beetje misloopt. Om in reclameslogans te blijven: "Foutje, bedankt."

Lees meer

Rico Verhoeven denkt soms aan stoppen: 'Maar eerst tien jaar kampioen zijn'

Rico Verhoeven staat volgende maand tegenover oud-K1-kampioen en ex-UFC-vechter Alistair Overeem. Een Nederlands onderonsje dus. Dinsdagavond was de persconferentie in de aanloop naar het gevecht. De wereldkampioen uit Halsteren toonde vooral respect voor de 41-jarige Overeem.

Lees meer

Vrouw van PSV'er Zahavi was doodsbang bij overval: 'Don't hurt my kids!'

Het was een half uur durende nachtmerrie die de vrouw van PSV'er Eran Zahavi en hun kinderen moesten ondergaan, toen ze in mei van dit jaar thuis in Amsterdam werden overvallen. De politie heeft de daders nog altijd niet te pakken en toonde dinsdagavond bewegende beelden in het tv-programma Opsporing Verzocht.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan