Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Floor Jansen heeft ondanks al haar succes maar één nummer één: haar dochtertje Freja

Wie kent haar niet? Sinds haar optredens in het populaire televisieprogramma Beste Zangers kent het succes en de populariteit van de in Goirle geboren metalzangeres Floor Jansen (38) geen grenzen meer. Media willen met haar praten, de muziekwereld wil haar op het podium en er staat een wereldtournee met haar Zweedse band ‘Nightwish’ op de rol. Kortom, haar agenda zit bomvol. Toch is ze duidelijk over haar prioriteiten. Want als puntje bij paaltje komt, is er voor Floor maar één nummer één. En dat is haar dochtertje.

Lees meer

Scooterrijder naar het ziekenhuis na aanrijding met auto

Een scooterrijder is woensdagmiddag tijdens een botsing gewond geraakt. De scooter reed op het fietspad van de Zeelsterstraat in Eindhoven toen een automobilist haar plotseling aanreed.

Lees meer

Mark van S. krijgt zes jaar cel voor doodschieten Daan Hoefs

Mark van S. is woensdag voor de rechtbank in Den Bosch veroordeeld tot zes jaar cel voor het doodschieten van Daan Hoefs uit Erp. Er was negen jaar tegen de Schijndelnaar geëist.

Lees meer

Eindhovenaar (90) slachtoffer nieuwe babbeltruc: 'verplegers' nemen bloed af en plunderen rekening

Een man van 90 uit Eindhoven is onlangs het slachtoffer geworden van een babbeltruc die de laatste tijd vaker voorkomt. Het gaat in dit geval om daders die zich voordoen als verplegers die zogenaamd langs komen om bloed te prikken. De rekening van de hoogbejaarde man uit Eindhoven is door de daders geplunderd, zo laat de politie weten.

Lees meer

Man (57) om het leven gekomen bij botsing tussen twee auto’s in Almkerk

Bij een ongeluk tussen twee auto’s in Almkerk is woensdagmiddag een man van 57 uit hetzelfde dorp om het leven gekomen. De inzittenden van de andere auto, een man en een vrouw van 69 uit Den Haag, raakten gewond. Zij zijn met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De botsing gebeurde rond half twee ’s middags op de kruising van de Duijlweg en de Midgraaf.

Lees meer

Lawaai maken om gehoord te worden, medewerkers jeugdzorg Juzt gaan weer demonstreren

Medewerkers van Juzt blijven protesteren omdat zij zich zorgen maken over de toekomst van de jeugdzorginstelling. Vakbond FNV-woordvoerder Janny Koppens zal met 20 tot 30 medewerkers van Juzt woensdagavond demonstreren bij het gemeentehuis in Bergen op Zoom en daar hun onvrede uiten.

Lees meer

Wonen in een kantoor- of schoolgebouw: Brabant kreeg er 2000 ‘omgebouwde’ woningen bij

Door het ombouwen van kantoren, fabriekspanden, scholen en andere bestaande gebouwen kreeg Brabant er vorig jaar bijna tweeduizend nieuwe woningen bij. Dat blijkt uit cijfers van het CBS.

Lees meer

Weduwnaar bezocht het graf van zijn vrouw niet meer nadat urn gestolen werd, blij met arrestatie

De nabestaanden van een van de overledenen van wie het graf vernield is en de urn uit de grond is gestolen, zijn erg opgelucht dat er een verdachte is aangehouden voor de grafschennis. “We zijn ontzettend blij, maar het is nog maar te hopen dat de as ook bij de juiste nabestaanden terugkomt.”

Lees meer

Kampioen in een sport waar veel mensen nog nooit van gehoord hebben: 'Ik speel pas vier jaar bowls'

Het is een sport waarvan veel mensen nog nooit gehoord hebben. Bowls is populair in Groot-Brittannië, maar ook in Nederland wordt het beoefend. Bowls Club Eindhoven leverde zelfs twee Nederlands kampioenen. Frans Smulders: 'Ik speel pas vier jaar en werd al twee keer kampioen.'

Lees meer

Man (22) opgepakt voor openen kindergraf en stelen van urnen in Veldhoven en Eindhoven

Een 22-jarige man uit Eindhoven is dinsdag aangehouden voor meerdere gevallen van grafschennis en diefstallen vanaf begraafplaatsen. Het onderzoek naar de grafschennissen begon begin juni, na twee gevallen van grafschennis op dezelfde begraafplaats in Veldhoven.

Lees meer

Zoektocht naar vermiste Sacco Tange gaat verder, politie speurt met boot en hond in Put van Caron

De politie speurt woensdag verder naar de vermiste Sacco Tange. Met een open boot en specialistische hond wordt gezocht bij het water van de Put van Caron, ten westen van Oosterhout. Ook is een politiehelikopter boven het water ingezet.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant