Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Dode man gevonden bij Fletcher Hotel in Rosmalen

De politie heeft woensdagochtend een dode man gevonden bij het Fletcher Hotel aan de Burgemeester Burgerslaan in Rosmalen. Om halfacht kwam er een melding binnen, zo laat een woordvoerder weten.

Lees meer

Coronanieuws: 2357 nieuwe besmettingen waarvan 316 in Brabant, nu meer dan 100.000 besmettingen

In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van het laatste nieuws rondom de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Plakkerige NAC-stunt op oversteekplaatsen: 'Laat Tilburg ontploffen'

Voetgangers en fietsers in het centrum van Breda zullen verbaasd opkijken. 'Druk hier om Tilburg te laten ontploffen', valt te lezen bij tientallen oversteekplaatsen in het stadscentrum.

Lees meer

Grote brand bij lampenbedrijf Lightronics in Waalwijk

Bij lampenbedrijf Lightronics aan de Spuiweg in Waalwijk heeft dinsdagnacht een grote brand gewoed. De brand is inmiddels onder controle en het sein brandmeester is gegeven. Er is wel nog rookoverlast. De brandweer adviseert mensen in de omgeving ramen en deuren gesloten te houden en de ventilatie uit te zetten.

Lees meer

Bietencampagne begint met strenge coronamaatregelen: 'Besmetting kan rampzalige gevolgen hebben'

Sinds dinsdag wordt er weer suiker gemaakt in Dinteloord. De bietencampagne is van start gegaan en dat betekent dat er de komende maanden weer duizenden vrachtwagens naar de fabriek rijden om de oogsten af te leveren. Bij Cosun Beet Company wordt tijdens de campagne ruim zeven miljoen ton bieten verwerkt.

Lees meer

Vermist Kind Alert voor verstandelijk beperkte jongens (14 en 15) die zijn weggelopen uit instelling

Twee verstandelijk beperkte jongens van 14 en 15 jaar worden sinds dinsdag vermist uit een instelling in Oisterwijk. Het gaat om de 14-jarige Shivan Kluijt en de 15-jarige Ramondo van den Berk. Zij vertrokken samen uit instelling De Hondsberg waar zij verblijven. Voor de jongens is woensdag een Vermist Kind Alert verstuurd.

Lees meer

Ingegraven drugslab in Valkenswaard veroorzaakt 'stevige milieuvervuiling'

In de bossen bij Valkenswaard is woensdagochtend een drugslab gevonden. Het gaat volgens de politie om een lab dat gebruikt is voor de productie van grondstoffen voor synthetische drugs. Het lab was deels ingegraven, zo is op foto's te zien. Burgemeester Ederveen van Valkenswaard laat weten dat het lab 'stevige milieuvervuiling' heeft veroorzaakt.

Lees meer

Politieachtervolging in de Reeshof: man moet achter boom springen om niet aangereden te worden

De man van Kirsten Carrera moest dinsdagochtend in de Reeshof in Tilburg achter een boom springen om te voorkomen dat hij werd aangereden. De auto werd op dat moment achtervolgd door de politie en reed recht op hem af. De politie heeft de bestuurder inmiddels aangehouden en zocht getuigen, waarop Kirsten zich meldde.

Lees meer

Schennispleger laat kindje schrikken in Kaatsheuvel

Een dronken schennispleger heeft maandag in Kaatsheuvel een aantal mensen, onder wie een kindje, laten schrikken. Dit meldt de politie woensdag op Facebook. De man zonder vaste- woon of verblijfplaats daagde in eerste instantie een aantal mensen uit. Toen de omstanders niet reageerden, trok hij zijn broek naar beneden.

Lees meer

Man en vrouw geschopt en geslagen in huis in Roosendaal

Een man en vrouw zijn woensdagmorgen in een huis op de Lariksberg in Roosendaal mishandeld door meerdere mannen. Beide slachtoffers moesten naar het ziekenhuis.

Lees meer

Met 160 per uur over dijk waar je 60 mag: bestuurder van auto had alleen brommerrijbewijs

Twee mannen scheurden dinsdagmiddag in een auto met 160 kilometer per uur over de Havendijk in Oudenbosch. De maximumsnelheid is daar 60. Het was volgens de politie niet de enige overtreding waarvoor de twee een bekeuring kregen. Zo had de bestuurder van de auto alleen een brommerrijbewijs.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant