Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Marie-José vindt doodskist in bossen, wandeling verandert in een horrortocht

Nietsvermoedend maakte ze met haar vriendin en de hond een ommetje door de bossen van Middelbeers. Frisse lucht, fluitende vogels, zomergroen. Totdat Marie-José van den Berg iets langs het bospad ontdekte dat haar de stuipen op het lijf joeg: een doodskist met een omgevallen grafzerk ernaast.

Lees meer

Omgevallen bomen en afgewaaide takken door zomerstorm Francis

Zomerstorm Francis trekt sinds dinsdagavond over de provincie en dat leidt her en der tot overlast door omgevallen bomen en afgewaaide takken. Grote problemen lijken uit te blijven. Maar ook woensdagochtend kan het nog behoorlijk onstuimig zijn.

Lees meer

Zoontje (10) dat in juni zag hoe zijn vader werd neergeschoten, is nog steeds constant bang

Het 10-jarige zoontje dat in juni zag hoe zijn vader (42) werd neergeschoten in Tilburg leeft nog altijd in angst. Dat vertelde politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk dinsdagavond in Opsporing Verzocht. "Door het incident is hij echt veranderd. Hij is constant op zijn hoede.

Lees meer

Brand gesticht terwijl gezinnen liggen te slapen: wie herkent deze auto?

Twee gezinnen in Valkenswaard ontsnapten eerder dit jaar aan de dood toen er bij hun woning brand werd gesticht. Door een aantal overeenkomsten tussen de twee branden in januari en april houdt de politie er rekening mee dat het om dezelfde daders kan gaan. Opsporingsprogramma Opsporing Verzocht heeft dinsdagavond beelden getoond van de auto van de vermoedelijke daders en hoopt dat dit nieuwe tips oplevert.

Lees meer

Twee 16-jarige jongens van hun bed gelicht voor zware mishandeling in Berkel-Enschot

De politie heeft woensdagochtend twee 16-jarige jongens uit Goirle aangehouden voor de zware mishandeling in Berkel-Enschot. De twee werden aangehouden na tips die de politie had binnengekregen. Een derde verdachte is nog spoorloos.

Lees meer

D'n Elfde van d'n Elfde in Oeteldonk afgelast vanwege corona, forse klap voor de horeca

D'n Elfde van d'n Elfde gaat dit jaar in Den Bosch definitief niet door. Dat heeft de Bossche carnavalsclub dinsdagavond haar leden verteld. Het grote volksfeest op de Parade, waarmee bij traditie het carnavalsseizoen wordt afgetrapt, wordt afgeblazen vanwege corona.

Lees meer

Coronanieuws: gebruik van contant geld is flink teruggelopen

In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom het coronavirus in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

160 meter lange fietsbrug over de A2 en N2 wordt een icoon voor Eindhoven

"Het moet een icoon worden en dat wordt het ook. Het is straks een prachtig mooi ding", zegt Kees Smaling, projectleider van bouwbedrijf Dura Vermeer. Hij heeft het over de nieuwe fietsbrug over de A2 en de N2 bij Eindhoven. Dit weekend wordt hij geplaatst.

Lees meer

Omstanders overmeesteren man die met messen dreigt in Zundert

Drie mensen hebben dinsdagmiddag een agressieve man overmeesterd die mensen op straat in Zundert met messen bedreigde. De politie heeft de 29-jarige man vervolgens aan de Wildertsedijk gearresteerd.

Lees meer

Stroomstoring in Etten-Leur door kapotte kabel

1057 huishoudens in Etten-Leur zaten dinsdagavond zonder stroom. De stroomstoring was rond half tien opgelost.

Lees meer

Mobiele flitspaal brengt eventjes rust in Heense Molen: 'Een enorm verschil'

Hardrijders zijn er niet bepaald dol op, maar voor de bewoners van de doorgaande weg in Heense Molen is de mobiele flitspaal een verademing. Sinds vorige week staat de verplaatsbare flitskast langs de N257 in de bebouwde kom van het buurtschap bij Steenbergen. Het gaat om een test van een maand. “We merkten al binnen een uur een enorm verschil. Wat mij betreft gaat hij nooit meer weg”, zegt Daan Spierings (72) die aan de weg woont.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant