Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Man van 60 heeft seks met 15-jarig meisje in caravan: 12 maanden celstraf

Een 60-jarige man uit Eindhoven is woensdag door de rechtbank vrijgesproken van verkrachting van een 15-jarige meisje. Volgens de rechters had de man wel seks gehad met het slachtoffer, maar kan dwang niet worden bewezen. De Eindhovenaar krijgt daarom 12 maanden cel, waarvan 6 maanden voorwaardelijk, voor ontucht met een minderjarige.

Lees meer

Mannen wilden gestolen auto's verschepen naar het buitenland, vier arrestaties

De Koninklijke Marechaussee heeft in Eindhoven vier verdachten aangehouden die worden verdacht van diefstal van personenauto's. Ze hadden twee van de wagens al in containers klaarstaan om verscheept te worden naar het buitenland.

Lees meer

Vier leden van jeugdbende opgepakt voor gewelddadige beroving in Bossche Broek

De politie heeft woensdagochtend vier jongens van 14 tot 17 jaar oud opgepakt. Ze worden verdacht van de gewelddadige beroving van een 18-jarige fietser op de Sterrebosweg in Den Bosch.

Lees meer

Vermiste jongens (7 en 10) na zoektocht teruggevonden bij McDonald's

Twee jongens (7 en 10) hebben hun ouders dinsdagavond flink laten schrikken door weg te lopen. Na een zoektocht vond de politie het duo terug bij een McDonald's in Eindhoven. "Ze wilden ook voor hun ouders bestellen."

Lees meer

Gedumpte A2-puppy gaat misschien wel drugs of bommen opsporen

De puppy die begin deze maand is afgegeven bij Dierenamulance Brabant Noord-Oost kan een mooie toekomst tegemoet zien. De drie maanden oude Mechelse herder blijkt een 'behoorlijk pittig' hondje te zijn en daarom biedt de politiehondenschool in Geffen haar een opleiding aan. Als ze die afrondt kan ze mogelijk over een jaar drugs of bommen opsporen in New Orleans of Dubai.

Lees meer

Ouders steunen lerarenstaking: 'Maar er moet wel een oplossing komen'

Een staking van leraren, daar doen ze in Olland, bij Sint-Oedenrode niet zo moeilijk over. Ook al leggen leraren van basisschool De Sprongh voor de vijfde keer in twee jaar tijd het werk neer. Dat de kinderen een dagje thuis zijn, dat vinden de Ollandse moeders geen enkel probleem. Om de overlast te beperken heeft de school, in samenspraak met ouders, besloten om alleen vrijdag te staken.

Lees meer

Peuters luisteren ademloos als de burgemeester voorleest uit 'Moppereend'

Als een burgemeester iets voorleest, is het meestal nogal droge materie. Moties die raadsleden indienen in de gemeenteraad: dat werk. Dus voor Theo Weterings, burgemeester van Tilburg, was het nogal een verschil toen hij woensdagochtend in de Udenhoutse bibliotheek het boek 'Moppereend' ter hand nam. Zijn publiek: zo'n twintig peuters.

Lees meer

Kaan S. doodgeschoten tijdens ripdeal in Breda: straffen tot 15 jaar cel

Zes jonge Limburgers die de Bredase drugshandelaar Kaan S. hebben beroofd en doodgeschoten moeten allemaal lange tijd de cel in. De zwaarste straf was voor schutter Sofyan S. Hij kreeg 15 jaar. De rechtbank in Breda vindt dat ze allemaal schuldig zijn aan de gewelddadige dood van de Bredanaar.

Lees meer

Man (23) die kindergraf opende en urnen stal, komt vrij om behandeld te worden

De 23-jarige Eindhovenaar die twee kindergraven zou hebben geopend in Veldhoven en vier urnen zou hebben gestolen uit een graf in Eindhoven, komt voorlopig vrij om psychiatrisch behandeld te worden. De man ontkent dat hij verantwoordelijk is voor de verdwijning van de overblijfselen van een te vroeg geboren baby. Volgens hem was dat graf al leeg.

Lees meer

Nikkie de Jager gaat de identiteit van de man die haar chanteerde niet bekendmaken

Nikkie de Jager uit Uden, beter bekend als NikkieTutorials, gaat niet bekendmaken wie er achter haar chantage zit. De populaire visagiste vertelt dat in haar nieuwste video op YouTube. “De heksenjacht moet stoppen”, zei ze over de online zoektocht naar de identiteit van degene die haar chanteerde.

Lees meer

Gloednieuw zwemparadijs van 27 miljoen euro in Berghem: Golfbad Oss verhuist

Golfbad Oss verhuist naar de Osseweg in Berghem. Dat meldde de gemeente Oss in een persconferentie. Het dorp krijgt een gloednieuw zwemparadijs van zeker 27 miljoen euro.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant