Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Maarten (30) ging vrijwillig met Marcel (50) in quarantaine en zo werden ze vrienden

Ze kenden elkaar niet, maar toch zijn ze maandenlang met elkaar in quarantaine gegaan in een appartement in Breda. De 50-jarige Marcel Brans heeft een longaandoening en zit in een rolstoel. De 30-jarige Maarten Schiering helpt 24 uur per dag als verzorger met alle dagelijkse taken. Door deze bijzondere thuisisolatie is een mooie vriendschap ontstaan.

Lees meer

Geit Grietje dood na inbraak in kinderboerderij, twee lammetjes in levensgevaar

Onbegrijpelijk en laf. Zo noemt kinderboerderij De Sik in Breda de inbraak die er maandagnacht gepleegd werd. Een van de geiten, Grietje, is hierbij vermoedelijk omgekomen, waardoor ook het lot van haar twee lammetjes onduidelijk is. “We hopen dat de daders zich diep schamen.”

Lees meer

Coronanieuws: experts OMT komen vandaag met advies over mondkapjes, RKC traint weer

In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van alle gebeurtenissen rond de coronacrisis in Brabant.

Lees meer

Bestelbus ramt gasleiding bij Jeroen Bosch Ziekenhuis

Een bestelbus heeft dinsdagavond in Den Bosch een gasleiding geramd. Dat gebeurde ter hoogte van het Jeroen Bosch Ziekenhuis op de kruising van de Vlijmenseweg met de Oude Vlijmenseweg.

Lees meer

Guus Meeuwis en Manon stellen huwelijk een jaar uit: 'Extra voorpret'

Vanwege de coronacrisis hebben Guus Meeuwis en zijn verloofde Manon Meijers besloten dat ze hun huwelijk een jaar uitstellen. Dat vertelt de zanger in gesprek met PrivéTV.

Lees meer

Verwarring compleet over coronaregels in grensenclave Baarle-Nassau: 'Het lijkt wel oorlog'

"Ik kan er niet meer aan uit, snapte gij het nog?", verzucht een Belg die een drankje neemt op een Nederlands terras in de grensenclave Baarle-Nassau. In die gemeente is een mondkap in de winkels nog niet verplicht. Honderd meter verderop in het Belgische Baarle-Hertog wél. En dan komen de Belgen met een avondklok en de Nederlanders met een negatief reisadvies voor de provincie Antwerpen. De verwarring is compleet.

Lees meer

Bezorger rijdt door rood om bestelling op tijd te bezorgen maar faalt

Een bezorger van een grillroom in Breda is onlangs twee keer met zijn auto door rood gereden om een bestelling te bezorgen. Ook reed hij harder dan hij mocht. Dat meldt de politie die woensdag beelden van de bezorger op Twitter plaatste.

Lees meer

Jarenlange mishandeling en vernedering: topturnster Loes Linders trekt beerput open

Een achtbaan. Zo omschrijft Loes Linders (32) uit Uden de afgelopen dagen. De oud-topturnster onthulde afgelopen weekend dat ze een van de vele jonge turntalenten was die door trainers mishandeld en vernederd werd. “Je hoopt dat het beter wordt, maar het is nog steeds niet acceptabel genoeg.”

Lees meer

PVV denkt dat anti-Trump-campagne wordt gesteund vanuit Den Bosch

De PVV wil van het provinciebestuur en van B en W van Den Bosch weten of het Bossche project 'Trumped by Music' financiële steun krijgt van de provincie of de gemeente. De partij noemt het 'een groot schandaal als de provincie en de gemeente op deze manier inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen ondersteunen'.

Lees meer

Man (31) ernstig gewond bij steekpartij in huis in Terheijden

Bij een steekpartij in een huis aan de Bredaseweg in Terheijden is dinsdagnacht een man van 31 uit Bavel ernstig gewond geraakt. Hij werd meerdere keren met een mes gestoken, zo laat de politie woensdagochtend weten. Voor de steekpartij werd ter plekke een man van 28 als verdachte opgepakt.

Lees meer

Ook metalen deeltjes in pizzapakketten van Jumbo

Ook in de pizzapakketten van het huismerk van de Veghelse supermarktketen Jumbo zijn metalen deeltjes aangetroffen. Jumbo haalt de Pizzakit daarom meteen uit de schappen. Wie zo'n pakket voor zelfgemaakte pizza's heeft gekocht, kan het terugbrengen naar de winkel. De Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA) heeft dat bericht woensdag verspreid.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant