Openen in browser

        

Kindje (1) overleden bij ongeluk in Aarle-Rixtel

Bij een ernstig ongeval in Aarle-Rixtel is woensdagmiddag een kindje overleden. Het kind werd aangereden door een bestelbus. Volgens een politiewoordvoerder gaat het om een kind van vijftien maanden oud.

Lees meer

Vrouw overleden na steekpartij in huis in Tilburg, bewoner aangehouden

Een vrouw is woensdagmiddag overleden na een steekpartij in een huis aan de Van Alkemadestraat in Tilburg. Volgens een politiewoordvoerder was haar toestand eerder al 'zeer zorgwekkend'.

Lees meer

Eerste zomerse dag van het jaar: 'Uitzonderlijk vroeg'

De eerste zomerse dag van Brabant is een feit: in Eindhoven is de temperatuur opgelopen tot 25,1 graden. Het is zeer uitzonderlijk dat er zo vroeg in het jaar een zomerse dag gemeten wordt, zegt Wouter van Bernebeek van Weerplaza.

Lees meer

Arrestatieteam pakt man en vrouw op na schietpartij op woonwagenkamp Breda

Er is woensdagmorgen geschoten op het woonwagenkamp aan de Nieuwe Inslag in Breda. Bij de schietpartij raakte een 33-jarige man gewond. Een arrestatieteam van de politie heeft een man en vrouw opgepakt voor hun rol bij de schietpartij. Beide verdachten zijn 56 jaar oud.

Lees meer

Zuurstofmasker ontploft in het gezicht van bejaarde vrouw in Eindhoven

In verzorgingscomplex De Kronehoef aan de Kloosterdreef in Eindhoven is een zuurstofmasker ontploft in het gezicht van een bejaarde bewoonster. Dit gebeurde op de kamer van de vrouw.

Lees meer

Coronanieuws: 1191 nieuwe besmettingen, zelftest snel beschikbaar

Ook deze woensdag houden we je via dit liveblog op de hoogte van het belangrijkste nieuws over het coronavirus in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

75-jarige gebruikt DigiD van een ander om eigen prikafspraak te vervroegen

De 75-jarige Louis de Bot uit Hank heeft per ongeluk iets gedaan wat technisch onmogelijk zou moeten zijn. Hij heeft met de DigiD van iemand die hem wilde helpen, een vaccinatieafspraak voor zichzelf kunnen verplaatsen. Jacqueline Toonen van de landelijke GGD-organisatie GGD-GHOR spreekt waarschuwende woorden: “Doe het niet, u wordt er achteraf uitgefilterd."

Lees meer

Glazenwasser hangt ondersteboven in zijn bak aan verzorgingshuis

De brandweer heeft woensdagmorgen een glazenwasser gered uit zijn benarde situatie. Het bakje waarin hij stond kantelde en bleef ondersteboven hangen aan de dakgoot. Het bakje zat nog wel vast aan de installatie die op het dak staat.

Lees meer

Gewonde bij steekpartij op skatebaan in Breda

Bij een steekpartij op de skatebaan bij het Paradijspad in Breda is dinsdagavond rond acht uur een gewonde gevallen. De vermoedelijke dader werd daarna overmeesterd door omstanders.

Lees meer

Gestolen shetlandpony maakt het goed en heeft nieuwe vriendjes gemaakt

Het gaat goed met de stokoude shetlandpony Enterprise die onlangs werd gestolen in Lierop en een week later weer werd teruggevonden. Eigenaar Hans Hendrikx en zijn vrouw Mien zijn nog niet met Enterprise herenigd, maar ze verwachten dat het nu snel gaat gebeuren, laten ze woensdagochtend weten. "Snel na Pasen hopen we", vertelt Mien. Pasen is komend weekend.

Lees meer

Veel troep blijft achter na drukke dag in de parken

Het was dinsdag druk in de parken en dat was goed te zien toen iedereen weer was vertrokken. Zowel in park Valkenberg in Breda als het Spoorpark in Tilburg bleef flink wat rommel achter.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant