Openen in browser

        

Springruiter Maikel van der Vleuten pakt brons op Olympische Spelen

Maikel van der Vleuten heeft brons gewonnen op de Olympische Spelen. In de finale bleef Van der Vleuten uit Someren met zijn paard Beauville Z foutloos, net als vijf andere combinaties. In de barrage die volgde was hij weer foutloos en zette hij een derde tijd neer.

Lees meer

Waarschuwingsschoten gelost bij arrestatie Ossenaar (41)

De politie heeft dinsdagnacht op de Belversebaan in Oisterwijk drie waarschuwingsschoten gelost bij de arrestatie van een 41-jarige man uit Oss.

Lees meer

Coronanieuws: ID&T stopt kort geding over festivals

Ook deze woensdag houden we je via dit liveblog op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rond het coronavirus, in én buiten Brabant.

Lees meer

Klachtenregen Oostappen feest der herkenning: ‘We gaan nooit meer’

Een artikel over de vele klachten rondom Oostappen Vakantiepark Prinsenmeer in Asten blijkt een feest der herkenning voor veel vakantiegangers. Dinsdagavond overspoelde de inbox van Omroep Brabant en werden er nog eens tientallen klachten gedeeld op sociale media.

Lees meer

Gestreste Bambi logeert in Tilburgs park: 'Hoe krijg je hem weg?'

De bewoners van de appartementen aan de Frater Mattheushof in Tilburg hebben er sinds een paar dagen een wel heel bijzondere attractie bij gekregen. Een jonge ree verblijft in het park achter het binnenhofje. De vraag is alleen, hoe krijgen ze het dier daar veilig weg?

Lees meer

PSV wint overtuigend van Midtjylland en staat met één been in play-offs CL

PSV kan de volgende - en tevens laatste - voorronde in de Champions League al ruiken. Door een overtuigende 3-0 overwinning in de heenwedstrijd tegen FC Midtjylland moet het in de return volgende week in Denemarken wel heel gek lopen wil PSV niet doorstoten naar de volgende ronde.

Lees meer

Ophef om 'knaloranje' geverfde huizen in Bergen op Zoom: 'Pipokleuren’

Een nieuw likje verf leidt tot ophef in de wijk Borgvliet in Bergen op Zoom. Veel bewoners zijn niet blij met de nieuwe verflaag die is aangebracht op de huurhuizen. “Het zijn gewoon pipokleuren", vindt bewoner Paul Basters.

Lees meer

Kluis gevonden na politieachtervolging, maar van wie is deze?

De politie heeft dinsdag na de inval in een loods in Someren per toeval ook een kluis gevonden. Het is nog onduidelijk wat erin zit. De politie weet namelijk niet van wie de kluis is.

Lees meer

Jongen (11) uit Oss mishandeld door leeftijdsgenootje, dader meldt zich

Een minderjarige jongen die in juli een 11-jarige Ossenaar mishandelde, heeft zich na een oproep van de politie vrijwillig gemeld. De wijkagenten van de Ruwaard verzochten de dader zich voor 12 augustus te melden. Als dat niet zou gebeuren, zou de politie camerabeelden waarop de jongen te zien is, delen op sociale media.

Lees meer

Marco Kroon schaamt zich over terugtrekking militairen uit Afghanistan

Als alles volgens planning verloopt dan zijn op 11 september alle militairen vertrokken uit Afghanistan. En dat knaagt aan Marco Kroon, drager van de Willemsorde en officier bij de Koninklijke Landmacht. Hij kan er niet bij dat Nederland en de andere landen Afghanistan alleen achterlaten. “Voor mijn gevoel heb ik er als militair alles aan gedaan om mensen hun vrijheid terug te geven”, deelt hij op LinkedIn. “Als mens schaam ik me wel een beetje.”

Lees meer

Corona bij Willem II: Koningsdag en oefenwedstrijden gaan niet door

Meerdere spelers en leden van de technische staf van Willem II zijn positief getest op het coronavirus. Om die reden heeft de voetbalclub een streep gezet door Koningsdag komende zaterdag. De oefenwedstrijd tegen Sparta, die 's middags op het programma stond tijdens de traditionele open dag, gaat ook niet door. Dit is al de tweede wedstrijd in de voorbereiding op de competitie die niet door kan gaan door meerdere besmettingen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan