Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

Arrestatie voor drugsafval in garagebox midden in woonwijk Roosendaal

De politie heeft woensdag een man aangehouden die ervan verdacht wordt chemisch drugsafval te hebben opgeslagen in een garagebox in Roosendaal.

Lees meer

Xtc-lab bij boerderij was goed voor 15,5 miljoen pillen: boer krijgt 18 maanden cel

De boer uit Liempde bij wie de politie vorig jaar een drugslab op zijn erf vond, moet achttien maanden de cel in. Twee mannen die in een vakantiehuisje op het terrein van de boer woonden en xtc-pillen maakten in het lab kregen allebei vier jaar celstraf. Dat heeft de rechtbank in Den Bosch woensdag bepaald. Het drugslab bleek nog groter dan aanvankelijk gedacht.

Lees meer

Man wordt bijna beroofd in Raamsdonk, maar hij kan zich losrukken

Iemand heeft dinsdagavond in Raamsdonk geprobeerd een 27-jarige man te beroven. Het slachtoffer kon wegrennen en de politie bellen. Die is nu op zoek naar getuigen en camerabeelden van de aanval.

Lees meer

Zakkenrollers op Paaspop spotten met een drone? De gemeente ziet het wel zitten

De gemeente Meierijstad onderzoekt of het mogelijk is drones in te zetten bij de bestrijding van criminaliteit op popfestivals, zoals Paaspop dat in Schijndel wordt gehouden. Burgemeester Kees van Rooij heeft dat woensdag gezegd tijdens de presentatie van een veiligheidsplan voor de gemeente.

Lees meer

Bekijk hier het laatste Brabantse nieuws in één minuut

Altijd weten wat er in Brabant speelt? In het Brabants Minuutje praten we je elke werkdag om 08.00 uur, 11.30 uur en 17.30 uur helemaal bij over het laatste nieuws uit onze provincie.

Lees meer

Alweer een nieuwe naam voor MSD in Oss en dat is 'goed nieuws' voor het personeel

Het voormalige Organon in Oss, dat al jaren de naam MSD heeft, gaat NewCo heten en wordt nog belangrijker als producent van vrouwenmedicijnen. Dit is woensdag bekendgemaakt na de presentatie van de jaarcijfers van moederbedrijf MSD. Dat bedrijf gaat de activiteiten opsplitsen en voortaan twee namen voeren: NewCo en Merck. Organon is vooral groot geworden door de anti-conceptiepil.

Lees meer

Man rijdt in op agente tijdens vluchtpoging in Bergen op Zoom

Een 29-jarige man heeft dinsdagmiddag tijdens een vluchtpoging in Bergen op Zoom op een agente ingereden, die net op tijd kon wegspringen. De bestuurder wordt verdacht van poging tot moord of doodslag.

Lees meer

Vrouw overlijdt nadat ze werd aangereden door automobilist uit Budel

Een 70-jarige voetgangster is overleden aan de verwondingen die zij dinsdag had opgelopen bij een ongeval in haar woonplaats in Weert. Ze werd aangereden door een 68-jarige automobilist uit Budel. De oorzaak van de aanrijding is nog niet bekend.

Lees meer

Onstuimig weer op komst: zondag grote kans op zuidwesterstorm

Het kan zondag flink gaan spoken in ons land. Het KNMI voorspelt onstuimig weer, dat zomaar zou kunnen uitdraaien op een zuidwesterstorm met veel regen en zeer zware windstoten.

Lees meer

10.000 kilo asbestplaten gedumpt in Waspik

Een oplettende voorbijganger stuitte bij een wandeling op 10.000 kilo aan asbestplaten die gedumpt waren in een weiland aan de Polanenweg in Waspik. De gemeente heeft een gespecialiseerd bedrijf het asbest op laten ruimen.

Lees meer

Verdachte opgepakt voor overvallen op drogisterij en kledingzaak

De politie heeft dinsdag een verdachte aangehouden voor twee gewapende overvallen. Het gaat om een 27-jarige man uit Rosmalen.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant