Openen in browser

        

300 mensen bijeen voor overleden Jayden (12): 'Hij had het zo gewild'

Zeker driehonderd mensen zijn woensdagmiddag bijeengekomen in Tilburg om Jayden te herdenken. De 12-jarige jongen kwam dinsdag om het leven bij een ongeluk in Tilburg. De ouders van Jayden zijn er ook. Ze kijken snikkend toe terwijl mensen op hen afstappen om condoleances over te brengen.

Lees meer

In busje dat voor fruithandel De Groot geparkeerd stond zat cocaïne

In het busje dat dinsdagavond bij fruithandel De Groot geparkeerd stond, zat cocaïne. De inzittende van het busje zit nog vast en wordt verhoord. Hij heeft geen vaste woon - of verblijfplaats. In het busje werden geen wapens gevonden.

Lees meer

Twee verdachten opgepakt voor woningoverval in Oosterhout

De politie heeft dinsdagnacht twee mannen opgepakt die betrokken zouden zijn bij een woningoverval op een huis aan de Doctor Janssenslaan in Oosterhout. Dat is dezelfde straat waar afgelopen nacht ook een grote hoeveelheid softdrugs werd gevonden in een andere woning.

Lees meer

Busje met mogelijk drugs gevonden voor fruithandel De Groot, man opgepakt

Een 29-jarige man is dinsdagavond in Breda aangehouden, omdat er mogelijk drugs en wapens in zijn bestelbusje zouden zitten. De verdachte hield zich in zijn voertuig op en werd pal voor een pand van fruithandel De Groot opgepakt. Dit bedrijf is al een poos het doelwit van criminelen via aanslagen na een onderschepping van 400 kilo cocaïne. Dinsdagavond laat meldt de politie 'nul aanleiding' te zien om een verband te leggen tussen het busje en de gebeurtenissen rondom De Groot.

Lees meer

Overvallers stelen auto en rijden daarmee het kanaal in: haastige spoed...

Een bewoner is woensdagochtend rond kwart over vijf in zijn huis aan de Eikenwal in Helmond overvallen door twee mannen en een vrouw. Eén van de overvallers bedreigde hem met een mes. Zo werd hij gedwongen zijn autosleutels af te geven. Kort na de overval werd de auto van de man in het Eindhovensch kanaal, even verderop, gevonden.

Lees meer

Coronanieuws: 1334 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je ook op deze woensdag, Bevrijdingsdag, op de hoogte van het belangrijkste nieuws rond de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Grote hoeveelheid softdrugs gevonden in huis Oosterhout

In een huis een de Doctor Janssenlaan in Oosterhout heeft de politie woensdagochtend een grote hoeveelheid softdrugs gevonden. Een 28-jarige man uit Oosterhout is aangehouden als verdachte.

Lees meer

Beknelling op boerderij in Zeeland, gewonde naar ziekenhuis

Bij werkzaamheden op een boerenbedrijf aan de Schuifelenberg in Zeeland is dinsdagavond rond negen uur iemand bekneld geraakt. Brandweerlui hebben het slachtoffer bevrijd. Daarna is de gewonde met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Lees meer

Oude V&D in Roosendaal verbergt een bunker uit 1943: op zoek naar verhalen

Wie kent het verhaal achter de mysterieuze Roosendaalse stadsbunker? Stadshistoricus Joss Hopstaken is op zoek naar meer informatie over de bunker die sinds 1943 min of meer verscholen ligt achter het voormalige V&D-pand in het centrum van Roosendaal. De feiten rondom het kleine nazi-relikwie zijn bekend maar van de achtergronden weten we nog te weinig.

Lees meer

Malek liet z'n ouders, broers en zussen achter en vluchtte naar de vrijheid

Malek AlGhayad woont met zijn vrouw en twee dochters in Sleeuwijk. Hij is 38 en werkt in een restaurant. Hij mist zijn geboorteland Syrië. "Terug kan ik niet, want dan word ik meteen opgepakt als verrader omdat ik ben gevlucht." Malek roept Nederlanders op om meer te genieten van hun vrijheid en veiligheid. "Voor de meeste Nederlanders is vrijheid vanzelfsprekend, maar voor ons was het de grootste droom."

Lees meer

Man beschoten in Helmond, niemand gewond geraakt

In de Dr. Klompelaan in Helmond heeft dinsdagavond rond halftien een schietpartij plaatsgevonden. Bij de politie kwam een melding binnen van een man die zegt dat hij is beschoten. Er is niemand gewond geraakt.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant