Openen in browser  |   Uitschrijven nieuwsbrief

        

MediaMarkt baalt flink: klanten kochten peperdure Apple iMac voor 2,19 euro

Door een prijsfout bij MediaMarkt kochten afgelopen week verschillende mensen een Apple iMac-computer voor 2,19 euro in plaats van 2190 euro: een ontzettend goede deal voor een computer van normaal ruim 2000 euro. MediaMarkt is niet blij en wil dat klanten de computers terugsturen of het prijsverschil alsnog betalen. Ook verschillende Brabantse klanten kochten de spotgoedkope computer online.

Lees meer

Bekijk hier de inval in de gruwelijke martelkamer in Wouwse Plantage

Criminelen hadden in Wouwse Plantage zes gevangeniscellen in zeecontainers staan. In één container zat een martelkamer. Dat werd 'de behandelkamer' genoemd. Er stond een tandartsstoel en er lagen allerlei gereedschappen om mensen mee te folteren. Dat heeft het Openbaar Ministerie dinsdag bekendgemaakt. De politie zette beelden van de inval op YouTube.

Lees meer

15 coronabesmettingen bij Snack Connection in Giessen, nadat eerder oprichter overleed aan corona

Bij notenverwerkingsbedrijf Snack Connection in Giessen zijn vijftien coronabesmettingen vastgesteld. Dat bevestigen de directeur van het bedrijf en de GGD. De besmettingen zijn waarschijnlijk buiten het bedrijf ontstaan en verspreid tussen collega’s die privé met elkaar omgingen.

Lees meer

Rolls Royce voor Michael van Gerwen: 'Goedkoper dan mijn vorige auto'

Michael van Gerwen zat door de coronacrisis veel thuis, maar sinds een paar maanden heeft de darter alle reden om op pad te gaan. De Vlijmenaar heeft een Rolls Royce Ghost gekocht. De wagen uit 2010 met een nieuwwaarde van ruim drie ton is 'een bucketlistdingetje'.

Lees meer

Brandweer moet man bevrijden uit 'hongerige' papiercontainer

Een man uit Nuenen is dinsdagavond met zijn onderarm klem komen te zitten in een papiercontainer. Dat gebeurde rond halfzeven aan de Ter Warden. De brandweer moest hem bevrijden.

Lees meer

Gekantelde cementwagen op N2 bij Eindhoven zorgt urenlang voor problemen

Een gekantelde cementwagen zorgde woensdag urenlang voor grote problemen op de N2 bij Eindhoven. De parallelrijbaan van de A2 was tot drie uur 's middags dicht.

Lees meer

Rachel Hazes betaalt nieuw legobeeld van André: 'Deze wordt wél hufterproof'

Het onthoofde legobeeld van André Hazes weer terug in de werkplaats in Erp waar het gemaakt werd. Het werd vorige week geplaatst op de Dam in Amsterdam als eerbetoon aan de zanger die 69 geworden zou zijn. Maandagavond werd het gesloopt, tot grote teleurstelling van de makers van Dutch Deco finish in Erp. Nu is er goed nieuws: Rachel Hazes betaalt een nieuw beeld van haar overleden man, dat hufterproof moet worden.

Lees meer

Coronanieuws: zestig coronabesmettingen in Brabant in één week

In dit liveblog houden we je dinsdag op de hoogte van al het nieuws rondom de coronacrisis in Brabant.

Lees meer

Laatste kijkje bij dichtgetimmerde seksclub Badda Bing waar straks kinderen spelen

Eindelijk heeft de gemeente Gilze en Rijen een toekomst voor ogen voor het voormalige bordeel Badda Bing in Hulten. Er mag horeca komen en als het aan de gemeente ligt, wordt het een speelbos. Niet voor opgewonden standjes, maar voor kinderen. Iets heel anders dus. De gemeente slaakt een zucht van verlichting, want de geschiedenis van Badda Bing is er niet één om vrolijk op terug te kijken. Tom van den Oetelaar nam een kijkje.

Lees meer

Coronanieuws: nog veertien coronapatiënten in Brabantse ziekenhuizen

In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen rondom de coronacrisis in Brabant.

Lees meer

Bekijk hier welke kermissen doorgaan (en welke niet)

Benieuwd waar je binnenkort in het reuzenrad kan of een suikerspin kan scoren? De kermissen in Brabant gaan gestaag open na de corona-crisis. Maar nog niet overal is het zover. Hieronder zie je welke kermissen er doorgaan en welke niet.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant