Openen in browser

        

Omstanders grijpen in en werken man tegen de grond na dodelijke steekpartij

Omstanders die woensdagmorgen zagen hoe een man tientallen keren instak op een vrouw in Den Bosch, hebben de verdachte in bedwang gehouden tot de politie arriveerde. Daarom kon de 31-jarige man uit Nieuwegein snel in de boeien worden geslagen. "Ik zag drie mannen er als een gek achteraangaan", vertelt ooggetuige Maria.

Lees meer

Getuige ziet hoe man op vrouw insteekt in Den Bosch: 'Overal was er bloed'

De vrouw die woensdagmorgen overleed bij een steekpartij in Den Bosch is waarschijnlijk 25 keer gestoken. Dit zegt Riny, een man die vlakbij de plek aan het Ploossche Hof woont waar ze werd aangevallen. “Het was een afschuwelijk gezicht.”

Lees meer

Vrouw (34) overleden na steekpartij op straat in Den Bosch

De 34-jarige vrouw uit Utrecht die woensdagochtend bij het Ploossche Hof in Den Bosch slachtoffer werd van een steekpartij, is overleden. Dat bevestigt de politie. Een 31-jarige verdachte uit Nieuwegein is aangehouden en zit vast. Volgens de politie ging er vermoedelijk een conflict in relationele sfeer aan vooraf.

Lees meer

Invasie van witte vliegjes in Brabant: zo kom je er weer vanaf

Witte vliegjes zijn niet alleen in Dongen een plaag. Vanuit heel Brabant stromen reacties binnen van mensen die ook last hebben van de kleine witte vliegjes in de tuin. Boswachter Frans Kapteijns is niet verbaasd: "Het is er nu precies de juiste temperatuur voor." Gelukkig heeft hij tips om van de vliegjes af te komen.

Lees meer

Auto schept scooter: Tilburger (32) overleden, andere man zwaargewond

Een 32-jarige man is overleden aan de gevolgen van een ongeluk, dinsdagnacht in zijn woonplaats Tilburg. Hij zat met iemand anders op een scooter, die rond kwart over twaalf in botsing kwam met een auto. De andere man die op de scooter zat, ligt zwaargewond in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg.

Lees meer

Vrouw zwaargewond na steekpartij in Den Bosch

Aan het Ploossche Hof in Den Bosch is woensdagochtend rond tien uur een 34-jarige vrouw uit Utrecht ernstig gewond geraakt na een steekpartij. De politie heeft een 31-jarige verdachte uit Nieuwegein aangehouden.

Lees meer

Coronanieuws: 280 mensen positief getest op corona

Ook deze woensdag houden we je in dit blog op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom het coronavirus in en buiten Brabant.

Lees meer

A58 uren dicht tussen Tilburg en Eindhoven door gekantelde vrachtwagen

De A58 bij Oirschot richting Eindhoven is woensdagmiddag dicht door een ongeluk. Een vrachtwagen kantelde iets voor twee uur op het wegdek en belandde daarna op de vangrails.

Lees meer

Kritiek op lege vliegtuigen voor toeristen, Eindhoven Airport toont begrip

TUI laat vier keer per week lege Boeings tussen Schiphol en Eindhoven Airport vliegen. De toestellen zijn niet gestationeerd in Eindhoven, maar de reisorganisatie wil vakantiegangers wel vanaf het vliegveld naar Kos en Kreta vervoeren. Allesbehalve duurzaam, zo vinden omwonenden van de Eindhovense luchthaven. Ze kwamen er bij toeval achter.

Lees meer

Fietser (75) overleden na ongeluk met vrachtwagen in Dongen

Een fietser is woensdagochtend op de Industriestraat in Dongen overleden na een botsing met een vrachtwagen. Dat bevestigt de politie. Het gaat om een 75-jarige man.

Lees meer

Wanhoop bij Bossche Kleding- en Speelgoedbank, die dakloos raakt

Vrijwilligers van de Bossche Kleding- en Speelgoedbank zitten met de handen in het haar. Voor 15 september moeten ze uit het pand aan de Kooikersweg vertrekken. Maar een nieuw plekje is nog niet gevonden. De laatste hoop is gevestigd op de gemeente.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan