Openen in browser

        

IJzerdraad waardoor mountainbiker gewond raakte was bedoeld voor crossers

Het stuk ijzerdraad waardoor mountainbiker Marcel (33) maandagavond tijdens een ritje door het bos bij Ossendrecht gewond raakte, zou daar gespannen zijn voor twee motorcrossers uit het dorp. Daarvan zijn verschillende buurtbewoners overtuigd. "Er zijn ook al eens boomstammen op het pad gelegd."

Lees meer

Fraude met valse appjes waarin om geld wordt gevraagd: 47 arrestaties

De politie heeft in de afgelopen maanden 47 mensen in Oost-Brabant opgepakt in verband met een groot onderzoek naar Whatsapp-fraude. Nog eens tien andere verdachten zijn in beeld. De opgepakte verdachten zijn veelal 'geldezels' die hun bankrekening beschikbaar stelden aan de oplichters.

Lees meer

Coronanieuws: 270 nieuwe coronabesmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je woensdag op de hoogte van het belangrijkste nieuws rond de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Marcel (33) fietste tegen ijzerdraad: twee hechtingen en een blauw oog

Marcel (33) ging maandagavond even lekker mountainbiken in een bos bij Ossendrecht, maar hij kwam al snel van een koude kermis thuis. Iemand had een roestige ijzerdraad op ooghoogte gespannen en Marcel fietste daar vol in. Hij moest naar het ziekenhuis en heeft nu hechtingen in zijn neus.

Lees meer

Zorgen over vermiste Esther (46) uit Den Bosch: 'Ze heeft medicatie nodig'

Er zijn zorgen over de 46-jarige Esther uit Den Bosch die sinds dinsdagmiddag wordt vermist. Ze vertrok rond drie uur 's middags thuis in verwarde toestand. Sinds dat moment heeft niemand meer iets van haar vernomen.

Lees meer

Harmony of Hardcore en 7th Sunday gaan tóch door: 'Het gaat echt gebeuren'

Festivalliefhebbers kunnen vanaf volgende maand weer los bij Harmony of Hardcore en 7th Sunday Festival. Onder de naam 'Live Again' vinden beide festivals plaats op De Roost in Erp. Er zijn 10.000 bezoekers welkom per evenement.

Lees meer

FC Den Bosch moet geldschieter Jordania 240.000 euro betalen

Er is eindelijk een einde gekomen aan de vechtscheiding tussen FC Den Bosch en de voormalige geldschieter Kakhi Jordania. De rechtbank besloot woensdag dat de Bossche voetbalclub hem ruim 240.000 euro moet betalen. Wel heeft de club op haar beurt nog recht op een schadevergoeding. De hoogte daarvan wordt later vastgesteld. 'Wat overheerst is dus vooral opluchting.'

Lees meer

Na twee happen van het Bossche Bol-ijsje zit je gezicht helemaal onder

Den Bosch heeft er een nieuwe traktatie bij: het Bossche Bol-ijsje. Een Bossche Bol, gevuld met softijs op een hoorntje met nog wat extra ijs en chocolade. Een flinke hap dus. De bedenker is Jules Lauwerijssen van Bakkerij Royal. "We willen altijd een kwinkslag geven aan de originele bol. Nu de zomer eraan komt is dit het ultieme." De eerste reacties op straat zijn positief en net als bij de echte bol zit de inhoud over het hele gezicht.

Lees meer

Tropische temperaturen binnen handbereik: '30 graden moet lukken'

Zonaanbidders kunnen zeker tot en met vrijdag genieten van zomerse temperaturen van 25 graden en meer. Komend weekend wordt het wat minder warm, maar volgende week zou de temperatuur zomaar richting 30 graden kunnen gaan.

Lees meer

Ongeluk met meerdere auto's op de A58 bij Oirschot

De rijstroken op de A58 richting Eindhoven bij Oirschot zijn weer geopend en de vertraging is bijna opgelost. Rond negen uur was er een vertraging van ruim een uur na een ongeluk met meerdere auto's. Iets na half tien werd de weg weer geopend.

Lees meer

Auto in vlammen op: 'Derde keer dat bij deze mensen brand wordt gesticht'

Aan de Caspar Netscherstraat in Eindhoven is dinsdagnacht een auto in vlammen opgegaan. Volgens buurtbewoners was dit al de derde keer dat er bij de auto van deze mensen brand werd gesticht.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan