Openen in browser

        

Klimaatactivisten van Extinction Rebellion demonstreren in Breda, twee leden werden aangehouden

Leden van klimaatgroep Extinction Rebellion hebben zaterdagmiddag gedemonstreerd in Breda. Twee leden van de actiegroep werden door de politie aangehouden.

Lees meer

Vriendinnen verrassen honderd kankerpatiënten met cadeautjes: 'Soms vloeien er tranen'

Vier vriendinnen uit Someren zijn druk bezig met het bezoeken van kankerpatiënten in Brabant. In deze al moeilijke tijden brengen ze samengestelde verrassingspakketten rond om de eenzaamheid en somberheid te bestrijden. "Dan vloeien soms de tranen over de wangen", zegt Loes van Diepen.

Lees meer

Noodverordening voor Wijkevoort weer ingetrokken

De noodverordening die zaterdagochtend inging voor het gebied Wijkevoort bij Tilburg is weer ingetrokken. De twee vliegtuigbommen die er waren gevonden zijn weggehaald.

Lees meer

Coronanieuws: 9182 nieuwe coronagevallen, extra overleg kabinet over stijgende besmettingen

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van al het nieuws rondom de coronacrisis in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Auto botst tegen punt van vangrail, twee inzittenden gewond naar het ziekenhuis

Op de A27 bij Raamsdonksveer is vrijdagavond een auto op het puntstuk van de vangrail gebotst. Zowel de bestuurder als een passagier raakte gewond. Ze zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Hoe erg ze gewond zijn, is niet bekend.

Lees meer

Uitgescholden en bedreigd tijdens je werk in het ziekenhuis: 'Verpest je hele dag'

Demi van Uden (24) en Romy van Nunen (21) hebben het steeds lastiger in het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven. De verpleegkundigen zorgen samen voor heel zieke coronapatiënten, maar krijgen ondertussen ook steeds meer te maken met agressie van bezoekers.

Lees meer

Overval op huis Nikkie de Jager: zes verdachten blijven vast, één man komt vrij

De zes mannen die dinsdag zijn opgepakt voor de gewelddadige overval op YouTube-ster Nikkie de Jager uit Uden blijven de komende veertien dagen vastzitten. Dit heeft de rechter-commissaris vrijdag besloten. Een zevende verdachte is op vrije voeten gesteld omdat er tegen hem onvoldoende ernstige bezwaren waren om hem nog langer vast te houden.

Lees meer

23 auto’s opengebroken in parkeergarage Vught

In een parkeergarage in Vught zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag 23 auto’s opengebroken. De ramen van de auto’s zijn ingeslagen, maar er is relatief weinig buitgemaakt.

Lees meer

Treinen tussen Eindhoven en Helmond rijden weer

Op het spoor tussen Eindhoven en Helmond reden zaterdagochtend en begin van de middag geen treinen na een aanrijding. Rond drie uur waren de beperkingen weer voorbij.

Lees meer

Dronken bestuurder veroorzaakt ongeluk en slaat op de vlucht

Twee mensen zijn vrijdagavond gewond geraakt bij een ongeluk in Roosendaal. Hun auto werd frontaal geraakt door een dronken bestuurder die op de verkeerde weghelft terecht was gekomen.

Lees meer

Drugsdealers in Tilburg opgepakt met coke en heroïne op zak

Twee drugsdealers met tientallen zakjes cocaïne en heroïne op zak zijn in de nacht van vrijdag op zaterdag opgepakt door de politie. Ze werden op heterdaad betrapt.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

        


Nieuwsrubrieken
 
Over Omroep Brabant