Openen in browser

        

Man al 14 keer betrapt op rijden zonder rijbewijs, auto in beslag genomen

Agenten hebben vrijdagavond in Bergen op Zoom een man voor de veertiende keer betrapt op het rijden zonder rijbewijs. De auto waarin hij reed bleek ook niet verzekerd te zijn en is in beslag genomen.

Lees meer

Man wil ruzie sussen en wordt in rug gestoken, Helmonder (18) aangehouden

Een 20-jarige man is vrijdagavond in de rug gestoken toen hij een ruzie zou hebben willen sussen op de Blasiusstraat in Deurne, waar zich een paar café's bevinden. Een 18-jarige jongen uit Helmond is aangehouden en vastgezet.

Lees meer

Amber (20) verrast de jury in de Duitse Idols, haar zus ging haar voor

Amber van den Elzen (20) uit Gemert is zaterdagavond te zien in de Duitse versie van de tv-talentenjacht Idols. Daarmee treedt ze in de voetsporen van haar zus Laura die in 2018 tweede werd in de zangcompetitie. Toch was het voor Amber lange tijd niet vanzelfsprekend dat ze het voorbeeld van haar zus zou volgen. Ze was vroeger erg onzeker over haar hoge stemgeluid.

Lees meer

Overvallers trekken deur van taxi open en proberen passagiers te beroven

Overvallers hebben vrijdagnacht op de Flowcoatstraat in Eindhoven de deur van een taxi opengetrokken en geprobeerd een 43-jarige man en een 26-jarige vrouw uit die stad te beroven. De twee daders bedreigden de passagiers rond halfeen met iets dat op een vuurwapen leek.

Lees meer

112-nieuws: auto belandt in greppel Heesch • winkeldief bedreigt beveiliger

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het laatste 112-nieuws in Brabant. Hier vind je alles over ongelukken, branden en misdrijven in onze provincie.

Lees meer

Veel meldingen van omgevallen schapen bij dierenpolitie in West-Brabant

Veel schapen lopen deze periode van het jaar met een dikke buik rond in het weiland. Daardoor is de kans groot dat deze ooien omvallen en op hun rug belanden. ‘Een levensgevaarlijke situatie,’ aldus de Dierenbescherming. Dierenpolitie Zeeland-West-Brabant krijgt momenteel veel meldingen binnen over woldragende herkauwers die niet meer zelfstandig kunnen omdraaien.

Lees meer

Do zegt dat 6 mannen over haar grenzen zijn gegaan: 'Ook Jeroen Rietbergen'

Zangeres Do (40) uit Valkenswaard is meerdere malen het slachtoffer geweest van grensoverschrijdend gedrag. Ze vertelt in een interview met het NRC dat bandleider Jeroen Rietbergen ook dingen met haar heeft gedaan die niet door de beugel kunnen.

Lees meer

Saskia en Jeroen verkopen hun zelfontworpen droomhuis mét speakerwand

Een wand bestaande uit tientallen speakers springt meteen in het oog in de eethoek van deze villa in Oirschot. Na vijfeneenhalf jaar woonplezier nemen Saskia en Jeroen van Wezel afscheid van hun zelfontworpen huis. En dat doen ze met pijn in het hart, want naast de opvallende muur wordt de nieuwe bewoner eigenaar van nog meer opvallende details.

Lees meer

Coronanieuws: 'vrijheidskonvooi'-betogers blijven als het moet twee weken

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het laatste nieuws over de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Ireen Wüst na moeizame ploegenachtervolging: 'Dit was ondermaats'

De Nederlandse schaatssters hebben zich bij de Olympische Spelen met heel veel moeite geplaatst voor de halve finales van de ploegenachtervolging. Nederland werd derde met een grote achterstand op de nummer twee. Vier van de acht landen gingen door. Ireen Wüst oogde na afloop terneergeslagen. "Dit was ondermaats. Wij kunnen beter."

Lees meer

Aangereden ree belandt in een sloot, brandweer redt het dier

Op de Overasebaan in Rijsbergen is vrijdagavond rond halfzeven een ree aangereden door een auto. De ree belandde daardoor in een sloot langs de weg. Brandweerlui hebben het dier uit de sloot gehaald.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan