Openen in browser

        

Dode man (70) in huis in Lieshout door misdrijf overleden

De man van 70 die vrijdag dood werd gevonden in zijn huis in Lieshout, is door een misdrijf om het leven gekomen. De politie heeft dit bekend gemaakt. Er wordt nog onderzocht wat er precies is gebeurd.

Lees meer

Het wordt tropisch warm: 'Het kan zelfs 35 graden worden'

Goed nieuws voor zonaanbidders: maandag kunnen we als alles meezit al de eerste 30 graden van dit jaar aantikken. Dat vertelt Wilfred Janssen van Weerplaza. In eerste instantie werd de hitte pas op woensdag verwacht.

Lees meer

Coronanieuws: weer minder besmettingen in Brabant

In dit liveblog houden we je zaterdag op de hoogte van het belangrijkste nieuws over de coronacrisis, in Brabant en daarbuiten.

Lees meer

Arrestatieteam valt gebouw Tilburg binnen: 'Ging gepaard met grof geweld'

Een arrestatieteam is vrijdagnacht een gebouw aan de Insulindestraat in Tilburg binnengevallen. Dit gebeurde rond kwart voor een.

Lees meer

Dode man (70) 'onder verdachte omstandigheden' gevonden in Lieshout

De politie heeft vrijdag het lichaam van een man van 70 gevonden in een huis aan de Eksterlaan in Lieshout. Volgens de politie werd de man 'onder verdachte omstandigheden' aangetroffen.

Lees meer

Man (87) overlijdt bij botsing op de N260 bij Gilze, vrouw zwaargewond

Bij een botsing op de N260 bij Gilze is vrijdagavond rond elf uur een 87-jarige man uit Gilze om het leven gekomen. Zijn 87-jarige vrouw, die naast hem zat, raakte zwaargewond. Dat maakte de politie zaterdagochtend bekend.

Lees meer

Bestuurder botst tegen boom en gaat ervandoor

Een automobilist is vrijdagavond rond kwart over tien tegen een boom gebotst op de Goorstraat in Alphen. De bestuurder is vervolgens gevlucht.

Lees meer

Inval met grof geweld in huis Tilburg vanwege vuurwapens, vrouw aangehouden

Het huis aan de Insulindestraat in Tilburg werd vrijdagnacht binnengevallen door een arrestatieteam omdat daar vuurwapens zouden liggen. Dat maakte de politie zaterdagochtend bekend.

Lees meer

Wielrenner raakt zwaargewond bij botsing met fietser

Een wielrenner is zaterdagmorgen zwaargewond geraakt in Breda. De man botste op het fietspad langs de Mark met een andere fietser.

Lees meer

Vera (17) vindt dat de jongeren enorm zijn vergeten tijdens de lockdown

Scholiere Vera van den Eijnden (17) vindt dat tijdens de coronalockdown de jongeren ontzettend zijn vergeten. "Mensen op school zagen het leven niet meer zitten.” Zelf had ze gelukkig geen last van depressieve klachten, maar toch zat ze niet lekker in haar vel. “Alles was grijs en eentonig. Dat is niet hoe je jeugd hoort te zijn.” Ze maakte er een animatiefilm over en daarmee doet ze mee aan een kunstwedstrijd.

Lees meer

Festivals waar we feestend, dansend en sjansend de zomer mee doorkomen

Langzaam maar zeker wordt steeds helderder: we kunnen weer feestend, dansend en sjansend de festivalzomer door. En wie weet komen er na het bericht van het kabinet dat niet 10.000 maar 25.000 mensen welkom zijn, wel meer kaarten vrij... Een greep uit de grotere festivals van komende zomer.

Lees meer


Lees meer nieuws op onze website

Nieuw: De Misdaad in Brabant Nieuwsbrief


Meld je hier aan